ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διάρρηξη στο σπίτι της αντιδημάρχου Γλυφάδας

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της αντιδημάρχου Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Γλυφάδας, Σάσας Πατεράκη και δεν άφησαν τίποτα όρθιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που παραβίασαν και αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή.

Η κα Πατεράκη, αντιδήμαρχος Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Γλυφάδας, δήλωσε ότι είναι όλη η οικογένεια σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με την περιγραφή της, την ώρα που επέστρεφε η οικογένεια στο σπίτι οι κλέφτες ήταν μέσα.  Ξεκλειδώναμε το σπίτι και οι ληστές ήταν μέσα. Άκουσαν τις φωνές μου, ξεσήκωσα όλη την Αγίου Νεκταρίου και έφυγαν πηδώντας από το μπαλκόνι της κουζίνας είπε η αντιδήμαρχος.

Η και Πατεράκη δημοσιοποίησε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, μετά την «επέλαση» των διαρρηκτών.

Επισήμανση του ''Γ'': Σαφώς όταν ο Γ. Παπαπανικολάου , ο Σ. Παναγάκος , η Σ. Πατεράκη , και το σύνολο των υπολοίπων δεν σέβεται τη νομιμότητα , και ληστεύουν θεσπισμένα, δίκαιο, πολιτισμό, και κοινωνία της Γλυφάδας, θα υποστούν τα ανάλογα.

Ειδικότερα η ''αντιδήμαρχος Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Γλυφάδας'' πρέπει να αναφέρει στους συμπολίτες μας επί τρία χρόνια με ποιους κάνει ''δημόσιες σχέσεις'' και αν αυταπόδεικτα είναι και οι ίδιοι διαρρήκτες ;

Έχετε υπόψιν σας τι ληστεύεται επί τρία χρόνια κακοδιοικήσεως με πέραν των 160 ΠΛΑΣΤΩΝ παράνομων αποφάσεων ;

Αναφορικά με τη δήλωση της κ. Πατεράκη, ''προφυλαχθείτε όπως μπορείτε'' πρέπει να αιτιολογήσει πως μπορούν οι κάτοικοι της Άνω Γλυφάδας να προφυλαχθούν από τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ και τις εγκληματικές μεθοδεύσεις μιας κακοδιοικήσεως η οποία έχει καταλύσει τα θεσπισμένα καθώς επίσης και ΨΗΦΙΣΜΑ χιλιάδων δημοτών.

Κυρία Πατεράκη μήπως χρειάζεται καλύτερη αστυνόμευση η περιοχή ; Μήπως χρειάζονται περισσότερα A/T και δεκάδες αστυνομικοί ώστε να ληστεύεται η κοινωνική συνοχή, ο τοπικός πολιτισμός, και οι δημότες Γλυφάδας, ώστε αστικά πολιτικά κόμματα κλεπτοκρατίας και ρουσφετιών σε ημέτερους να έχουν δεδομένα οφέλη ; Μήπως χρειάζονται περισσότερα ώστε να υπηρετείτε καλύτερα ο Καρατζαφέρης , η ΝΔ , και το ΠΑΣΟΚ, και συγκεκριμένα ο πρώτος ο οποίος δια μέσω των υπαλλήλων του έκλεισε τοπικά ραδιόφωνα της Γλυφάδας ;;;

Οι συμπολίτες μας αναφέρουν: ''Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε''. ''Ο πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών''.

Ο αρμόδιος πολιτικής προστασίας - ασφαλείας - στο δήμο Γλυφάδας , εις βάρος του οποίου παρανομείτε ως διοίκηση επί τρία χρόνια , ώστε χωρίς ενδογενή μαζικά μέσα στα ερτζιανά της Γλυφάδας να κατατρώγεται η κοινωνική συνοχή , και το κοινωνικό σύνολο να αφομοιώνει ως ορθό μοντέλο διοικήσεως κλεφτόπουλα και ληστές 

Γιάννης Κουρδομένος


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διάρρηξη στο σπίτι της αντιδημάρχου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">