ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Κούγια έκανες ένα βασικό λάθος - Ετοιμάσου για τον δεύτερο γύρο

Κύριε Κούγια σου θυμίζω τη δήλωση Τριανταφυλλόπουλου '' Στις ηλεκτρονικές εγκυκλοπαίδειες το αρχαιοελληνικό λήμμα «Ιδιώτης» θα παραπέμπει απαραιτήτως σε φωτογραφία του Αλέξη Κούγια. Κάποτε σήμαινε απλώς «ανόητος». Σήμερα η ελληνικότατη, με σανσκριτική ρίζα λέξη, επιβιώνει με την ίδια ακριβώς έννοια σε όλες τις λατινογενείς γλώσσες του κόσμου. «IDIOT»''.

Δεδομένου ότι έχεις έφεση να αποκαλείσαι ιδιώτης, και να υπερασπίζεσαι ιδιώτη , και μάλιστα το ''φτωχόπαιδο'' Κώστα Κόκκορη , όπως ανέφερες εξαπατώντας σήμερα την έδρα ,   ετοιμάσου για τον δεύτερο γύρο , και μάλιστα αυτή τη φορά με ένα πολίτη ο οποίος ουδέποτε έχει καταθέσει μήνυση σε ολόκληρη τη ζωή του.

Το ''φτωχόπαιδο'' Κόκκορης

Θυμίζουμε στους συμπολίτες μας ότι ο Κώστας Κόκκορης ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε διοριστεί ως σύμβουλος στην ΕΘΕΛ , και συγκεκριμένα κατά δημόσια δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη το ΠΑΣΟΚ είχε ζημιώσει σημαντικά τον Ελληνικό λαό επί ημερών του στις δημόσιες συγκοινωνίες.

Παράλληλα επισημαίνουμε ότι το ''φτωχόπαιδο'' Κόκκορης διαθέτει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, και συγκεκριμένα ακίνητα , τα οποία ενοικιάζει άλλοτε στον Δήμο και άλλοτε στο δημόσιο.

Τα ειδικά προνόμια 

Αποδειχθεί ποιο είναι το ήθος του υβρίζοντας κατά παραγγελία και πληρωμή του πελάτη του,  Κ. Κόκκορη, ο οποίος επί πέντε χρόνια διοικήσεως του Δήμου Γλυφάδας δεν είχε εισπράξει ούτε ένα ευρώ για τον ελλιμενισμό του γιοτ του Α. Κούγια το οποίο διατηρεί στην μαρίνα της Γλυφάδας.

Δεν έχουμε τίποτε άλλο να προσθέσουμε, πλην των σύννομων ενεργειών ενός πολίτη ο οποίος ουδέποτε επί δεκατέσσερα χρόνια παρανομιών σε σύννομες αιτήσεις στο Δήμο Γλυφάδας , και με δυο πρωτοκολλημένες αιτήσεις στις οποίες ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ με δόλο ως δήμαρχος  ο Κ. Κόκκορης , δεν έχει προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Η κρίση των Γλυφαδιωτών

Τα πάντα όλα τα κρίνεις στη πράξη , ο Κώστας Κόκκορης κρίθηκε από τους δημότες - δημότισσες Γλυφάδας, οι οποίοι/ες τον απομάκρυναν από την διοίκηση του δήμου , και γνωρίζουν ότι δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με το δίκαιο. Όπως αντιληφθήκαμε , και μας ανέφεραν έγκριτοι δικηγόροι πριν από δεκαετίες, το ανάλογο ισχύει και με εσάς σε προσωπικό επίπεδο.

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν απόλυτα τι διαμόρφωσαν τα αστικά πολιτικά κόμματα με αποσύνθεση των θεσμών, διαπλοκή, διαφθορά, και κυρίως με κατάλυση του τοπικού πολιτισμού στις τοπικές μας κοινωνίες.

Τα μέλη αστικών κομμάτων, για τα ιδιοτελή και τα κομματικά τους συμφέροντα στρέφονται διαχρονικά κατά των δημοτών με εντοπιότητα ώστε να νέμονται κατά το δοκούν το δήμο και το δημοτικό χρήμα. 

Οι ξενόφερτοι

Επί δεκαετίες διοικούν το δήμο Γλυφάδας ξενόφερτοι των αστικών κομμάτων και υπονομεύονται οι δημότες με εντοπιότητα. 

Συγκεκριμένα , επί δεκαετίες δεν έχει υπάρξει ούτε ένας δήμαρχος με εντοπιότητα,  ( γεννημένος στη Γλυφάδα ) , ενώ και η πλειονότητα των αιρετών του Δήμου Γλυφάδας στερείται της εντοπιότητας.

Για την πραγματική δημοκρατία των Ελλήνων όλοι αυτοί είναι κάπηλοι.

Και οι μετανάστες - ομογενείς μπορούν να κρίνουν

Μας προκαλεί τεράστια εντύπωση , δεδομένης αυτής της πραγματικότητας ξενόφερτων δημάρχων , πως δεν έχουν αξιοποιήσει στις δημοτικές εκλογές και το σύνολο των μεταναστών και των ομογενών οι οποίοι κατοικούν στη Γλυφάδα.

Είναι ένας σημαντικός αριθμός κατοίκων , οι οποίοι δεν έχουν ούτε ένα δικό τους άνθρωπο επί δεκαετίες στις εκάστοτε διοικήσεις. 

Υ.Γ.: Δεδομένου ότι σε τοπικό επίπεδο, της πλούσιας σε αντικειμενική αξία Γλυφάδας , έχουμε πολλούς οικογενειάρχες με μικρά παιδιά σε καθεστώς ανεργίας, κρίνεται ποιοι είναι τα πραγματικά ''φτωχόπαιδα'', καθώς επίσης, κρίνονται και οι εκάστοτε διοικούντες οι οποίοι πριμοδοτούν ημέτερους. 

Τονίζεται ότι ορισμένα ''καλόπαιδα'' του δήμου, που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν σε αγαστή συνεργασία να λαμβάνουν αποφάσεις, διατηρούν προσωπικές σχέσεις, και αλλάζουν παρατάξεις ''σαν τα πουκάμισα''. Σαφώς είναι γνωστό ότι μια σειρά αιρετών εκλέγονται επί δυο και τρεις δεκαετίες και έχουν γίνει ''δίδυμα'' με τις διοικούσες και αντιπολιτευόμενες παρατάξεις.

Το κύριο είναι να διοικούν κατά το δοκούν ,  με γνώμονα τα συμφέροντα ημέτερων , με παρανομίες στο σύνολο των δικών μας αιτήσεων , και το 2019 η δική μας ετυμηγορία.

* Τονίζεται ότι δεν υπήρξα ποτέ Ιδιώτης. Από την αρχή συνέστησα συλλογικό Ρ/Σ και ανακινούσα την πρόταση δημόσιου η δημοτικού μέσου ΟΛΩΝ των δημοτών, ενώ ο κ. Κόκκορης, όπως και οι σημερινοί διοικούντες, πρεσβεύουν το μοντέλο των εφοπλιστών Ιδιωτών, και των Ιδιωτών ημέτερων.

* Ο βασικός λόγος που απέρριψα και τις αναπτυξιακές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ είναι διότι πριμοδοτούν - επιδοτούν τους Ιδιώτες, αντί για δημιουργία δημόσιων , Περιφερειακών, και δημοτικών μέσων όλων των πολιτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Κούγια έκανες ένα βασικό λάθος - Ετοιμάσου για τον δεύτερο γύρο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">