ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Απερίγραπτα ταιριαστοί

Όπως μας ενημέρωσαν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή , σχετικά νέος από καρδιακό επεισόδιο, ο συμπολίτης μας Ηλίας Ξαγοράρης , ο οποίος είχε διατελέσει αστυνομικός. Ο ένας μετά τον άλλο ''φεύγουν'' οι συμπολίτες μας, ενώ οι ξενόφερτοι των παρατάξεων ευημερούν !! 

Στον αντίποδα τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει το καλοκαίρι ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και η εκλεκτή της καρδιάς του, Εύα Ντογιάκου, και ενώ έχει ανακοινωθεί από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα, και οι δυο απέδειξαν πόσο πολύ ''ταιριάζουν''.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Real News» Χατζηνικολάου, ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗΣ ;;; ) η μέλλουσα σύζυγος του Δημάρχου Γλυφάδας, Εύα Ντογιάκου, «ο γάμος θα είναι θρησκευτικός και είναι προγραμματισμένος να γίνει το Σάββατο, 21 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Γλυφάδα».

Η νεαρή δικηγόρος που «έκλεψε» την καρδιά του πρώτου δημότη της Γλυφάδας, Εύα Ντογιάκου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε και οι δύο πάρα πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που θα ενώσουμε τις ζωές μας και θα έχουμε μια κοινή πορεία στο μέλλον. Θέλουμε να είμαστε υγιείς και εμείς και οι οικογένειές μας. Το μυστήριο δίνει πολλή χαρά και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και μας αγαπάνε. Η αλήθεια είναι πως ακόμα είμαστε σε ένα διερευνητικό στάδιο και δεν έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το γάμο, δεν έχουμε επιλέξει μπομπονιέρες ούτε έχω κάνει ακόμα πρόβα νυφικού. Ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος και προσπαθούμε να τα συντονίσουμε όλα».

Όσον αφορά στην πρόταση γάμου που της έκανε πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Παπανικολάου, η Εύα Ντογιάκου είπε: «Ήμασταν οι δυο μας και έγινε με πολλή αγάπη. Ήταν μια στιγμή δύο ανθρώπων που αγαπιούνται και θέλουν να προχωρήσουν μαζί στη ζωή τους. Πρέπει να δίνουμε σημασία στην ουσία των πραγμάτων και στη βαθιά αγάπη των ανθρώπων, γιατί είναι δύσκολες οι στιγμές που ζούμε. Πρέπει πάνω από όλα να είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι. Ήταν μια προσωπική στιγμή».

Η όμορφη, μέλλουσα, νύφη υπηρετεί τη μάχιμη δικηγορία και έχει εξειδικευτεί στο ποινικό δίκαιο και όπως επισημαίνει: «Το καθημερινό μας πρόγραμμα είναι εξαιρετικά απαιτητικό, αλλά όταν υπάρχει αγάπη σε αυτό που κάνεις, γιατί εγώ αγαπώ το επάγγελμά μου, μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. ''Μένουμε μαζί στη Γλυφάδα, είναι η βάση μας και την αγαπάμε πολύ», ενώ παραδέχεται πως για εκείνη η φυσική κατάληξη ενός γάμου είναι η δημιουργία οικογένειας. «Τα παιδιά τα δίνει ο Θεός και με το καλό όταν έρθει εκείνη η ώρα, καλώς να έρθει και να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Μακάρι να έχουμε κι αυτήν την ευλογία».

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, που αναμένεται να εγκαταλείψει το «club των εργένηδων», ανέφερε για την εκλεκτή της καρδιάς του, Εύα Ντογιάκου, στο πλαίσιο ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε στο «Real Fm»: ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ;;; ) «Βρέθηκε και για εμένα ο άνθρωπός μου και χαίρομαι πάρα πολύ που και εκείνη με αντέχει και θα ανέβουμε μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι μια ηρωίδα και με τη βοήθεια του Θεού εύχομαι να γίνουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια».

Αδιαμφισβήτητα ο γάμος του Δημάρχου Γλυφάδας με την αγαπημένη του αναμένεται να αποτελέσει το γεγονός του καλοκαιριού για τα νότια προάστια, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, οι καλεσμένοι θα είναι πολλοί, μιας και ο κύκλος τόσο του Γιώργου Παπανικολάου, όσο και της Εύας Ντογιάκου, είναι ιδιαίτερα μεγάλος. 

Επισημάνσεις του ''Γ'': ''Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι'' αναφορικά και τους δυο. Ο κύκλος του Παπανικολάου πράγματι είναι αρκετά μεγάλος, με εκατοντάδες εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια σε ''γαλάζιους'' ημέτερους πιστώνοντας το δημοτικό χρήμα.

''Αγαπάτε'' τόσο πολύ τη Γλυφάδα, που απευθύνεστε από τους εκτός αυτής στους Γλυφαδιώτες - Γλυφαδιώτισσες , και παράλληλα υπονομεύεται  και απαξιώνεται τόσο τους δημότες , όσο και τα τοπικά ΜΜΕ , και επιθυμείτε και την επανεκλογή σας ;

Τουλάχιστον σε εμάς έχουν αποδείξει ότι δεν αρμόζουν στα κοινά της Γλυφάδας, και ειδικά ο Παπανικολάου αποτελεί κάπηλο και προδότη της πόλης μας. Αναφορικά με την Εύα Ντογιάκου , απέδειξε το ήθος το οποίο την διέπει, και ''πόσο πολύ αγαπά'' την Γλυφάδα. Σαφώς την ''αγαπά'' στον ίδιο βαθμό με τον παρανομούντα - ξενόφερτο,  Γ. Παπανικολάου.

Οι συμπολίτες μας κρίνουν επαρκώς , διότι έχουν μάτια, έχουν κρίση, έχουν και νόηση.

Ας τολμήσουν να αναφέρουν στους συμπολίτες μας , που ανήκουν , και ποιοι βρίσκονται πίσω από σειρά ιστοσελίδων με τον όρο ''glyfada'' των τελευταίων τριών ετών κακοδιοικήσεως του Δήμου από τη Νέα Δημοκρατία και τον Παπανικολάου.

Ας αναφέρουν πόσους μισθώνει παράνομα ο Παπανικολάου με τα χρήματα όλων των δημοτών Γλυφάδας , ώστε να διαβάλλει την τοπική κοινωνία, να την κατευθύνει , να την κατακερματίσει, και να έχουν ιδιοτελή οφέλη , τόσο ο ίδιος , όσο και έτεροι ημέτεροι. 

Τέλος, συγχαρητήρια για το ήθος σας, και την ''αγάπη'' σας για την Γλυφάδα, διότι είναι σαφές ότι πάντα οι πρωτοπόροι υπονομεύονται από κάπηλους εκλεγμένους, ενώ οι ουραγοί γίνονται ''κορυφαίοι''.

Σας θυμίζουμε για πολλοστή φορά ότι είμαστε οι πρωτεργάτες - πρωτοπόροι της ραδιοφωνίας στη χώρα μας, από τη Γλυφάδα, και η ΝΔ δεν μας αδειοδότησε διότι υφίστατο πολιτικοοικονομική διαπλοκή και διαφθορά. Δείτε τα πεπραγμένα σας επί τρία χρόνια στο Δήμο, διότι όσα έπραξαν το 1990 στα ερτζιανά οι Μητσοτάκηδες , καταλύοντας το δίκαιο , τη νομιμότητα, και την δημοκρατικότητα, τα αναπαράγεται από το 2014 μέχρι και το 2018 στο διαδίκτυο και το δήμο Γλυφάδας.

Είστε και οι δυο ''ήρωες'' , αυταπόδεικτα , και ντε φάκτο , όμως πάντα αναρωτιόμαστε ειδικά για τον Παπανικολάου, αν σπούδασε δικηγορία, η το οργανωμένο ψεύδος , και την καπηλεία !!

* Οι αξιόλογοι συμπολίτες μας , ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ, κάνουν και like στις στημένες σελίδες με τον όρο ''glyfada'' οι οποίες στήθηκαν τα τρία τελευταία χρόνια , πίσω από τις οποίες βρίσκονται δήμαρχος, αντιδήμαρχοι , οργάνωση της ΝΔ , καθώς με έμμισθοι ημέτεροι !! 

Έτσι στηρίζουν το δίκαιο , και την αλήθεια, και επιδιώκοντας μάλιστα να είναι και υποψήφιοι στις επόμενες δημοτικές εκλογές !!! 

Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια , όταν δέχεστε την κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας από τους ''γαλάζιους'' του δήμου, οι οποίοι απέδειξαν ότι δεν διαθέτουν δίκαιο, ήθος , και εντιμότητα , ενώ επί τρία χρόνια μισθώνουν παράνομα ημέτερους παρανομώντας τόσο στις δικές μας προτάσεις, όσο και στις αιτήσεις.

Όλοι σας είστε αξιόλογοι, δίκαιοι, και ''Γλυφαδιώτες - Γλυφαδιώτισσες'' , πλην όσων πρωτοστάτησαν από τη δεκαετία του 70 με τον όρο ΓΛΥΦΑΔΑ.

Η μεγαλοψυχία προϋποθέτει μεγαλόψυχους, το δίκαιο ακριβοδίκαιους ανθρώπους, και σε καμία περίπτωση υποκριτές και παραστάτες !! 

Άλλη μια κομματική διοίκηση η οποία αδίκησε κατάφωρα τους δημότες με εντοπιότητα προς χάριν συμφερόντων ημέτερων, όμως υπάρχει και το αύριο για τους πραγματικά Γλυφαδιώτες - Γλυφαδιώτισσες , οι οποίοι/ες αξίζουν να βιώσουν τόσο το πραγματικό δίκαιο για όλους, όσο και τον δήμο όλων των δημοτών.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

Υ.Γ.: Αν δεν ''φύγω'' ξαφνικά όπως ο Ηλίας , διότι είναι θαύμα το ότι ζω ακόμα και σήμερα , έπειτα από 14 χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ από τους ''εκλεκτούς Γλυφαδιώτες - Γλυφαδιώτισσες'' , οι οποίοι/ες έχουν βαλθεί να πετύχουν την φυσική μας εξόντωση , ένα υπόσχομαι : Το δήμο που δεν έχετε ζήσει ποτέ , σε όλη σας τη ζωή. Αναφορικά με το ποιος είναι ο ''ήρωας'' καθίσταται αυταπόδεικτο, διότι οι παρανομούντες εις βάρος μας φτιάχνουν τη ζωή τους με το δημοτικό χρήμα , ενώ ο υποφαινόμενος ποτέ δεν τους προσκύνησε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Απερίγραπτα ταιριαστοί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">