ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τοπικός πόλεμος Μητσοτακικών και Καραμανλικών

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Ως τοπική κοινωνία έχουμε οδηγηθεί σε οριακό σημείο πολιτικής ευτέλειας , διότι δόθηκε η δυνατότητα από τους εκάστοτε διοικούντες να υποβαθμίζεται το επίπεδο πολιτισμού μιας πόλης προς χάριν συμφερόντων γνωριζόντων, παρατρεχάμενων , αυλοκολάκων, κ.α.

Γνωρίζοντας όσα ισχύουν σε τοπικό επίπεδο , και βλέποντας τις ενέργειες ενός ατόμου το οποίο έχει αυτοαναγορευτεί σε ''τοπικό εκδότη'',  το οποίο επί χρόνια διατελεί σε χρηματισμένη υπηρεσία σπίλωσης , ύβρεων , ειρωνείας , ευτελισμού , καθώς και άκρατου λαϊκισμού , πότε εξαγορασμένος από Πασόκο δήμαρχο , και ενίοτε από δεξιό , ενώ διατυμπανίζει ότι είναι δεξιός , αποδεικνύεται στη πράξη ότι είναι φασιστικών τάσεων.

Είναι σαφές ότι σε κάθε κόμμα υπάρχουν ομάδες, συμφέροντα , τάσεις , κ.α., όμως σύμφωνα με όσα αναφέρει ο εξαγορασμένος ''εκδότης'' ,  και με όσα έχουν ισχύσει τα τελευταία χρόνια από τον Γ. Παπανικολάου , καθίσταται σαφές ότι διέπονται σχεδόν από φασιστικές τάσεις, μονοπώλησης τόσο του δήμου, όσο και της πολιτικής.

Είναι γνωστό ότι οι ''Καραμανλικοί'' κυβέρνησαν αρκετές φορές τη χώρα , καθώς επίσης, είναι πασιφανές ότι αυτοί καταλαμβάνουν και τις διοικητικές θέσεις στο δήμο Γλυφάδας.

Αυτοί που πριόνισαν τις καρέκλες αρκετών σε επίπεδο δήμου,  ήταν ο Παπανικολάου με τα τσιράκια του , άρα οι διαμορφωτές πόλωσης στο εσωτερικό μιας παράταξης,  η οποία για εμάς προσωπικά κακοδιοικεί το δήμο  και το τόπο μας με γνώμονα προσωπικά συμφέροντα , καθώς και ημέτερων , αντί του δημοσίου συμφέροντος και όλων των δημοτών.

Οι καρέκλες του δήμου σήμερα είναι δεδομένες για τα ''κολλητάρια'' και τους κουμπάρους του Γ. Παπανικολάου , ενώ είναι τα ίδια πρόσωπα τα οποία προωθούν και την εκλογή του οικονομικού παράγοντα Ν . Παπάζογλου εις βάρος του Τζουβέλη και αρκετών ακόμα. 

Η κατρακύλα δεν έχει όρια

Οδηγήθηκαν στο σημείο , αυτοί οι ''τέλειοι δημοκράτες'' να χαρακτηρίζουν δημόσια δια του εξαγορασμένου τους παπαγάλου  ''  Γιάννιη '' τον Τζουβέλη λόγω του τόπου από τον οποίο προέρχεται , λες και οι ίδιοι είναι γνήσιοι Αθηναίοι και Γλυφαδιώτες.

Εμείς προσωπικά δεν γνωρίζουμε ούτε τον Παπάζογλου, ούτε τον Τζουβέλη , και δεν επιθυμούμε καν να τους γνωρίσουμε διότι ανήκουν σε ένα κόμμα το οποίο δεν πρεσβεύει τις δικές μας αξίες και ιδανικά αναφορικά με την άσκηση πολιτικής, όμως το να οδηγούνται στο σημείο ειρωνείας και επιθέσεως δια εξαγορασμένων οι διοικούντες το δήμο , δήμαρχος και τσιράκια , κρίνεται και από εμάς και από τους δεξιούς συμπολίτες μας. 

Τα άτομα τα οποία επικαλούνται την ενότητα , είναι σαφές ότι εξυπηρετούν δικές τους προσδοκίες και συμφέροντα , και δεν έχουν πετύχει επί τρία χρόνια να γίνουν διοίκηση όλων των Γλυφαδιωτών , ενώ αποτελούσε την κορυφαία προεκλογική τους δέσμευση. 

Σαφώς για τον Γ. Παπανικολάου και τη παρέα του, ο οποίος λίαν συντόμως θα βρίσκεται σε περιπέτειες διαρκείας , τόσο με την δικαιοσύνη, με ποινικές διώξεις , όσο και με την αποκεντρωμένη διοίκηση, με πειθαρχικές διώξεις , και με μεγάλο τμήμα του τοπικού τύπου, ο οποίος δεν είναι ευχαριστημένος από τις ημέρες διοικήσεως της ομάδας Παπανικολάου , αποτελεί μονόδρομο η υποστήριξη του Νίκου Παπάζογλου , ευελπιστώντας να γίνει στροφή , να ανατρέψουν τους ''Μητσοτακικούς'' , και να επαναφέρουν τους ''Καραμανλικούς'' , ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα της ασυλίας και της επιστροφής από το δήμο σε ρόλο βουλευτών.

Το θέμα είναι ότι τη Κυριακή 13 Μαίου ο κριτής και ο τελικός διαμορφωτής είναι η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας , η οποία τα αξιολογεί όλα, τα κρίνει όλα , και αποφαίνεται.

* Επισημαίνεται ότι Καραμανλής και οι ''Καραμανλικοί'' αποτέλεσαν τον πόλο δημιουργίας του τρίτου δημόσιου κρατικού μέσου, της ΕΡΤ 3, ενώ στον αντίποδα οι νεώτεροι τοπικά ''Καραμανλικοί'' ουδεμία σχέση έχουν με τη σχολή Καραμανλή, και αυτό καθίσταται αυταπόδεικτο έπειτα από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας μας , αναφορικά με ένα τοπικό ραδιόφωνο το οποίο έκλεισαν ως  ΝΔ επί διακυβέρνησης νεώτερου Καραμανλή , το 2004 , και έκτοτε δεν έχει επαναλειτουργήσει, ενώ το σύνολο των υπολοίπων σταθμών, σε όποιο καθεστώς λειτουργίας , από το 2004 λειτουργεί ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.

* Καραμανλικοί , οι οποίοι αντί να εκπροσωπήσουν 4.500 χιλ. δημοτών Γλυφάδας , και το ψήφισμά τους για ένα μέσο όλων των δημοτών, πλήρωσαν και πληρώνουν παπαγαλάκια για ύβρεις , ειρωνεία , και παραπλάνηση  των συμπολιτών μας , για εμάς δεν λογίζονται της σχολής Καραμανλή.

* Ποιοι πληρώνουν, και σε ποιο καθεστώς την ρεκλάμα για τον Νίκο Παπάζογλου, από τον υβριστή τους Καραχάλιο , μέχρι το 2014 , ο οποίος σήμερα ευαγγελίζεται δεξιός , ενώ διατελούσε χρηματισμένος του Κώστα Κόκκορη ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τοπικός πόλεμος Μητσοτακικών και Καραμανλικών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">