ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι κλέφτες των Ιδιωτικών και δημόσιων ΜΜΕ


Του Γιάννη Κουρδομένου

Αποτελεί αυταπόδεικτα ντροπή η φάρα των νεοελλήνων , μια φάρα η οποία έχει εξοικειωθεί στο να ληστεύει επί παντός επιστητού την πνευματική ιδιοκτησία των Ελλήνων πολιτών.

Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου πρέπει να ντρέπεστε και να αισχύνεστε γι' αυτό που είστε , δεδομένου ότι δεν καλύπτεται αντικειμενικά την ειδησιογραφία, ληστεύεται , όπως και οι παρουσιαζόμενοι από εσάς , την πνευματική μας ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.

Είναι σαφές , και έχουμε χιλιάδες μάρτυρες ότι πριν από δεκαετίες θέσαμε για πρώτη φορά ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ , τις ιδέες μας, καθώς και τις προτάσεις μας για καθαρότερο περιβάλλον, και ειδικότερα σε μια περίοδο που δεν υπήρχε παγκοσμίως κατασκευαστικά ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Για του λόγου το αληθές , ότι είστε απαράδεκτοι για την Δημοσιογραφία, σας παραπέμπουμε στο άρθρο με ημερομηνία 04/02/2017. Η ''νέα ενέργεια''

Αν έχετε έστω και ίχνος σχέσεως με την δημοσιογραφία , σας καλούμε διαβάζοντας το άρθρο να αναλογιστείτε αν ο παρουσιαζόμενος από την εκπομπή σας , ( Eco-car της εταιρίας Eco-sun ) έχει ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ την πνευματική μας ιδιοκτησία.

Το ΣΚΑΙ της καπηλείας



Και η ΕΡΤ της κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας


Καταφανώς το ''Eco-car'' της ''εταιρίας Eco-sun'' δεν έχει καμία σχέση κατασκευαστικά με την χώρα μας, κατασκευάζεται από Κινεζική εταιρεία, ( εργοστάσιο ) και οι εν λόγω έχοντας υφαρπάξει τις δικές μας ιδέες εμπορεύονται ένα Κινεζικής κατασκευής ηλεκτρικό ''αυτοκίνητο'' , το οποίο για εμάς είναι επικίνδυνο αναφορικά με ατυχήματα και συγκρούσεις.

Επίσης, το κόστος των κινεζικών μπαταριών καθιστά ασύμφορο το εν λόγω ηλεκτρικό αυτοκίνητο διότι απαιτούνται χιλιάδες ευρώ κάθε ένα - δυο χρόνια. Εμείς , αναφορικά με το ηλεκτρονικό αυτοκίνητο, έχουμε σχεδιάσει μπαταρίες διάρκειας 100 ετών !! , και το αναφέρουμε , διότι αν δημόσια αναφέραμε ''αστείρευτες αυτόνομες μπαταρίες'' ίσως ορισμένοι μας παρεξηγούσαν. 

Εμείς από τη δεκαετία του 70 πρεσβεύουμε την κατασκευή ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ από ΕΛΛΗΝΕΣ σχεδιαστές, επιστήμονες, τεχνικούς, και εργατικό δυναμικό το οποίο εξ' ολοκλήρου θα κατασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τέλος , σύμφωνα των αυταπόδεικτων, και δεδομένου ότι η ληστεμένη πνευματική μας ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ , από την δεκαετία του 1970 , για Ελληνικό ηλεκτρικό - ηλεκτρονικό αυτοκίνητο , δεν υποστηρίχθηκε ούτε από τις Ελληνικές κυβερνήσεις, ούτε και από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές του Δήμου Γλυφάδας, ( άρα η ''κλοπή'' Πνευματικής Ιδιοκτησίας , και όχι μόνο) , επαφίεται στη κρίση των συμπολιτών μας για άλλη μια φορά.

Διαβάστε προσεκτικά το άρθρο μας '' Η ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ '' στις αρχές του 2017 και ας μας αναφέρουν από την Eco-sun πότε υλοποιήθηκε το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο. Στο άρθρο μας αναφέρουμε την κίνηση των πλανητών η οποία απαιτεί ενέργεια, και αυτή η ενέργεια είναι αστείρευτη , όπως οι ''μπαταρίες'' μας.

Αποτελούν ντροπή για τον πολιτισμό κυβερνήσεις και διοικούντες αιρετοί του δήμου Γλυφάδας , γνωρίζοντας πόσα χρόνια μας αποστερούν τη δυνατότητα της δημιουργίας - υλοποιήσεως - των πρότυπων ιδεών μας οι οποίες ληστεύονται κατά το δοκούν , εκτός και εντός της χώρας μας. ( Σαφώς μπορεί ορισμένοι να αναφέρουν εξυπνάδες , τύπου ( μήπως έχεις και το copyright ? ) , όμως θα ατυχήσουν , διότι έχουμε δεκάδες μάρτυρες αναφορικά με το ηλεκτρονικό αυτοκίνητο αυτόνομης ενεργειακής κλάσεως, το οποίο δεν χρειάζεται φόρτιση σε πρίζα.

Πολιτεία, και δήμαρχοι , έχουν κληθεί να ενισχύσουν τις πρότυπες ιδέες μας, και αντί υποστηρίξεως , εκμαυλίζουν και υποβαθμίζουν το μέλλον της ανθρωπότητας ώστε να δείχνουν ότι αυτοί κάτι είναι , και εμείς είμαστε οι ''γραφικοί'', διότι χωρίς υποστήριξη δεν υλοποιείται το ελάχιστο.

Σε προσωπικό επίπεδο μπορώ να κατασκευάσω ένα πιλοτικό ηλεκτρονικό αυτοκίνητο , το θέμα όμως είναι πόσο θα ζήσω στη συνέχεια, διότι είναι σαφές ότι χωρίς πολιτειακή υποστήριξη ''θα με βγάλουν από τη μέση''. Άλλωστε το ανάλογο ίσχυσε στα ερτζιανά FM , στα οποία είμαστε οι πρωτεργάτες, και λειτουργήσαμε μια δεκαετία πριν από ιδιώτες , δημόσιο, και δήμους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός

glyfadaweb@gmail.com

Επισήμανση: Είστε δημοσιογράφοι , σε ένα μέσο το οποία ενίοτε ασχολείται με ζητήματα του δήμου Γλυφάδας, άρα δεν υπάρχει ενδεχόμενο ορισμένα θέματα τα οποία προκαλούν , και έχουν κάνει χιλιάδες επισκέψεις , να μην έτυχαν της προσοχής σας. 

Από τη δεκαετία του 70 θέτουμε δημόσια τις προτάσεις μας για καθαρότερο περιβάλλον, και αντί της αρωγής σε εμάς, στήσανε σειρά από διώξεις - κατασχέσεις του τοπικού σταθμού, ενώ στη συνέχεια κάθε λογής ''πολίτες και συμπολίτες/ισσες'' οικιοποιήθηκαν σε πολιτικό επίπεδο και την ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ , και ειδικότερα το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ( Σήμερα συγκυβερνούν με τον Τσίπρα , και βρίσκονται σε σειρά θεσμικών θέσεων , ενώ δεν γνωρίζουμε το ελάχιστον της προσφοράς τους σε όσα διακηρύξαμε δημόσια πριν τη δημιουργία των ''κομμάτων'' τους. )

Τριτοκοσμική χώρα 

Μήπως δεν έχει τύχει της προσοχής σας ότι είμαστε οι πρωτεργάτες των ερτζιανών FM στη χώρα μας  και μας αποστέρησαν μια άδεια ενώ οι εργοδότες σας ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ λειτουργούν πέραν του ενός μέσου της αυτής η άλλης μορφής ; 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι κλέφτες των Ιδιωτικών και δημόσιων ΜΜΕ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">