ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσίπρας για επέτειο 21ης Απριλίου: Το μέλλον μας δεν είναι ο φασισμός

Το δικό του μήνυμα για τα 51 χρόνια από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών στην Ελλάδα, στέλνει ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Τwitter.

«Το μέλλον μας δεν είναι ο φασισμός, ο ολοκληρωτισμός και ο απομονωτισμός, αλλά η διαρκής εμβάθυνση της Δημοκρατίας, η ενίσχυση του λαϊκού παράγοντα και η διεύρυνση των δικαιωμάτων. Μήνυμα για τα 51 χρόνια από το πραξικόπημα της #21_Απριλίου».

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Δεδομένου ότι το μέλλον μας δεν είναι ο Φασισμός, δεν μας δείχνεις Αλέξη την Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη των τεσσάρων ετών που κυβερνάς ;



Σαφώς ο πρωθυπουργός στην φωτογραφία δεν θα αναγνωρίσει τον ίδιο του τον πατέρα , ο οποίος ήταν παρατρεχάμενος της χούντας 67 - 74. Σαφώς δεν είναι καταδικαστέο ότι ένας εργολάβος - επιχειρηματίας επιθυμούσε να έχει εργασία επί χούντας , το θέμα είναι τι ισχύει για τους πολίτες στα τέσσερα χρόνια υποτιθέμενης δημοκρατίας και αριστεράς , με τον παλαιοκομματισμό εδραιωμένο επί παντός επιστητού , και έχοντας το πάνω χέρι. 

Μπράβο Αλέξη, τέσσερα χρόνια αποδείξατε από τις κυβερνητικές θέσεις εξουσίας πως τηρείτε τις υποσχέσεις σας για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Η Χούντα παραμένει υπό διαφορετικούς όρους , και κορυφαία απόδειξη αποτελεί ο Δήμος Γλυφάδας , στον οποίο ψευτοσοσιαλιστές, δεξιοί , ακροδεξιοί , και ψευτοαριστεροί , αποτελώντας μια ενιαία συντεχνία , επιχειρούν επί χρόνια την φυσική εξόντωση του πρωτεργάτη των ερτζιανών FM.

Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια , και ευχαριστούμε θερμά , από τα αριστερά της καρδιάς , για την ''ανταπόδοση'' της υποστηρίξεως μας να  γίνετε κυβέρνηση των ολιγαρχών, της διαπλοκής, της διαφθοράς, του παντελούς ελλείμματος δικαιοσύνης, και της διευρυμένης κοινωνικής σήψης.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις - Κατασχέσεις - Αυτή δεν ήταν Χούντα Αλέξη , η μήπως δεν είναι ΧΟΥΝΤΑ επί τέσσερα χρόνια τα δεκάδες ρουσφέτια σε ημέτερους της ΝΔ από την τοπική Ο.Μ της ΝΔ Γλυφάδας, στα οποία ανανεώνουν τις συμβάσεις λαμβάνοντας τα χρήματά μας, ενώ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ σε ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας ώστε να μην υφίσταται πολυφωνία - πλουραλισμός και να πετύχουν την εξόντωσή μας ; 

Δείξτε μας κύριε πρωθυπουργέ την δικαιοσύνη , η οποία θα παρέμβει στο Δήμο Γλυφάδας, για όσα προαναφέρονται, τα οποία αποτελούν τέλεση εγκληματικής πράξεως, και εμείς σας δείχνουμε ΕΔΩ όσα έχουν προηγηθεί.






  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσίπρας για επέτειο 21ης Απριλίου: Το μέλλον μας δεν είναι ο φασισμός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">