ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό - Αργυρούπολη: Συναυλία κλασικής μουσικής του Δημοτικού Ωδείου

Συναυλία κλασικής μουσικής του Δημοτικού Ωδείου

O Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου 'Γ. Μιχαλακέας' Κώστας Μιχαηλίδης σας προσκαλούν στη συναυλία κλασικής μουσικής με την συμμετοχή των καθηγητών και των μαθητών της Ανωτέρας του Δημοτικού Ωδείου Ελληνικού – Αργυρούπολης στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο 'Μίκης Θεοδωράκης' την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 20:00. 

Είσοδος ελεύθερη.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης




Επισήμανση του ''Γιάννη Κουρδομένου'': Έχουν περάσει 14 χρόνια που δεν λειτουργεί το τοπικό ΜΟΥΣΙΚΟ ραδιόφωνο ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' , και πολύ περισσότερα που δεν λειτουργούν όσα λειτούργησαν στο τόπο μας, και πρέπει να επισημάνουμε.

Επί δεκαετίες τονίζαμε στις μεταδόσεις μας ότι στα Νότια προάστια Αττικής, δεν διαθέτουμε ενδογενείς δομές , όπως , μουσεία , θέατρα , μουσικές σκηνές , και κυρίως μια συμφωνική ορχήστρα , ενώ τα ωδεία , και οι σπουδαστές / ιες μουσικής - ( ΜΟΥΣΙΚΟΙ) , σε σειρά δήμων της περιοχής μας είναι δεδομένη κατάσταση.

Ότι ισχύει με το παντελές έλλειμμα ενδογενών δημόσιων και δημοτικών μέσων ραδιοτηλεοράσεως στα νότια προάστια , το ανάλογο ισχύει και σε σειρά από άλλους τομείς. 

Δυστυχώς τα αστικά κόμματα δεν ενώνουν τους κατοίκους , δεν διευρύνουν τον πολιτισμό , και είναι καταφανώς αυταπόδεικτο , διότι όσα περάσαμε επί δεκαετίες δημόσια είναι γνωστά σε χιλιάδες κατοίκους , ενώ οι δημοτικές αρχές των αστικών κομμάτων , ειδικά του Δήμου Γλυφάδας , ενδιαφέρονται για τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.

Έπειτα από όσα διακηρύξαμε επί αρκετά χρόνια δημόσια, σήμερα στα νότια προάστια έπρεπε να υφίσταται τουλάχιστον ένα δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό μέσο, μια συμφωνική ορχήστρα των δημοτών νοτίων προαστίων, καθώς και μουσικά λύκεια σε όλους τους δήμους της περιοχής μας, και αντί αυτών έχουμε διευρυμένη κοινωνική διαπλοκή, διαφθορά, συστημική προπαγάνδα, και αποσύνθεση. 

Στη χώρα που ότι δηλώσεις είσαι , και του διαδικτυακού κανιβαλισμού ,  η κοινωνία συνδράμει και διαμορφώνει την αποσύνθεση των αξιών, των θεσμών, και των θεμελιωδών.

# Αναλογιστείτε επί δεκατέσσερα χρόνια παρανομιών στις σύννομες αιτήσεις μας , πόσες χιλιάδες πολιτικών, αιρετών, και ημέτερων , έχουν διαβιώσει με το δημοτικό χρήμα του δήμου Γλυφάδας ως ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ του ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό - Αργυρούπολη: Συναυλία κλασικής μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">