ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιωργάκη στις 21 Ιουλίου θα σας κάνω αξέχαστο γαμήλιο δωράκι

Επανερχόμαστε στο ζήτημα του πολιτικού ψεύτη της Γλυφάδας με μια σύντομη επισήμανση: Εύα και Γιωργάκης έχουν κοινή λειτουργία , και αποτελεί απορίας άξιο τι έχουν σπουδάσει. 

Γιωργάκη να έχεις υπόψιν σου:
Ελλείψει κάλυψης του ψηφίσματος περισσοτέρων από 4.500 δημοτών Γλυφάδας στις 21 Ιουλίου θα σας κάνω αξέχαστο γαμήλιο  δωράκι, και μάλιστα παρουσία όλων των καλεσμένων σας.

Όταν η προσδοκία ορισμένων είναι να φτιάξουν τη ζωή τους,  καταστρέφοντας το δίκαιο και τις ζωές των υπολοίπων , να αναμένουν τα δέοντα.

# Σε ποιο καθεστώς  αμείβεται επί τέσσερα χρόνια από το δημοτικό χρήμα ο προσωπικός ''φωτορεπόρτερ'' τον οποίο κουβαλάς μαζί σου για τις προσωπικές σου στιγμές επί παντός επιστητού κ. Δήμαρχε  ''όλων των δημοτών'' ; 

Όσοι δεν διαθέτουν το σθένος και τον ανδρισμό να αναφέρουν στους συμπολίτες μας ποιοι και γιατί μεθόδευσαν τις ληστείες - καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις κατά του τοπικού σταθμού ''ΓΛΥΦΑΔΑ'', ευτελίζουν και εξευτελίζουν θεσμούς και τόπο. 

Από το 1999 και μετέπειτα των καταχρηστικών ληστειών - διώξεων κατασχέσεων δεν ζούμε, ενώ ψεύτες , κάπηλοι , και κλέφτες διαβιώνουν από το δημόσιο και το δημοτικό χρήμα. Δικαστές, Πολιτικοί , Δήμαρχοι , Πρόεδροι , κ.α. αποτελούν την γάγγραινα του τόπου μας. 

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση των δικαστών , οι οποίοι ενώ είχαν κρίνει αντισυνταγματικά τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ , όταν τους έθεσε ο Στουρνάρας πόσα χρήματα θα χάσουν από τις αποδοχές τους συνηγόρησαν υπέρ της καταργήσεως του θεμελίου του πολιτεύματος της χώρας μας. Έκπτωση Συντάγματος για δέκα εκ. πολιτών, αρκεί οι ίδιοι να απολαμβάνουν ανάλογες αποδοχές με τους βουλευτές.

Το ανάλογο υφίσταται επί παντός επιστητού από τους ιδίους δικαστές , της καταργημένης Ελληνικής Δικαιοσύνης , δεδομένου του καταργημένου Ελληνικού Συντάγματος. Είναι αυταπόδεικτο , λήστεψαν και ληστεύουν τη Γλυφάδα, ενώ πολιτεύονται ώστε να βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα διασφαλίζοντας την διαπλοκή που εδραίωσαν ως παλαιοκομματισμός. 

Αναφορικά με τα ερτζιανά είναι πασιφανές ότι ποτέ δεν υπήρξε δικαιοσύνη, ενώ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διόριζαν δικαστικούς στο Ε.Σ.Ρ για την υπηρέτηση της διαπλοκής που είχαν διαμορφώσει ως κόμματα εξουσίας.

Είναι χαρακτηριστική η νέα δίωξη κατάσχεση του 2005 κατά του τοπικού σταθμού ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' , και με ένα σύστημα δικαστών, εκτελεστών , δημοσίων υπαλλήλων , κ.α., να συνηγορούν υπέρ ενός (1) Ιδιώτη ο οποίος είχε κάλυψη ολόκληρο το Ν.Αττικής. 

Σαφώς σε στημένες δίκες, όπως ήταν η συγκεκριμένη , και ειδικότερα όταν κυβερνούσε η ΝΔ , ένας αριστερός οφείλει να μην παρευρίσκεται και να απαξιώνει το ευτελές και ελεγχόμενο πλαίσιο των δικαστών.

Δείτε για του λόγου το αληθές τι έστηναν επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και με τον Γιωργάκη φροντισμένο , όπως και σήμερα. ( Μαύρες σελίδες πολιτικής για τη χώρα )


Σ

Είναι δυνατόν ένα μικρής ισχύος τοπικό ραδιόφωνο , το οποίο δεν κάλυπτε συνολικά τη Γλυφάδα, να προκαλεί παρεμβολές σε σταθμό ο οποίος λειτουργώντας από τον Υμηττό  κάλυπτε ολόκληρο το Ν. Αττικής ; Η Νέα Δημοκρατία , και η ελεγχόμενη από δαύτους Ελληνική Δικαιοσύνη, κατακρεούργησε και κατακρεουργεί τη Δημοκρατία, και αξιώνει να διοικεί το δήμο Γλυφάδας , ενώ αυταπόδεικτα αποτελούν μάστιγα κατά του πολιτεύματος.

Τριτοκοσμική χώρα - Απαράδεκτοι δικαστικοί 

Ποιοι επικαλέστηκαν νόμιμους χρήστες Ραδιοφωνίας το 2005 μετέχοντας σε διώξεις - κατασχέσεις κατά ημών ; Δεν ήταν η ΝΔ της διαπλοκής, και οι δικαστές ; Ποιοι χαρακτήρισαν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ τη λειτουργία όλων των ραδιοφωνικών σταθμών ; Δεν είναι το ΣτΕ και οι δικαστές ;

Ειδικότερα, για την καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση του 2005 κατά του τοπικού σταθμού ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' , με το πρόσχημα παρεμβολών σε ''νόμιμο χρήστη'' , το σύνολο των συμμετεχόντων , τόσο στη δίωξη - κατάσχεση, όσο και οι δικαστές αυτής της υποθέσεως , πρέπει να ξηλωθούν από τις θέσεις τις οποίες καταλαμβάνουν, δεδομένης της αποφάσεως του ΣτΕ αντισυνταγματικής λειτουργίας όλων των Ρ/Σ.

Ποιος ήταν ''νόμιμος χρήστης'' , η διαπλοκή και ημέτεροι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η ο πολίτης πρωτεργάτης των FM ο οποίος δήλωνε από τη δεκαετία του 90 ότι όλοι οι Ρ/Σ είναι αντισυνταγματικοί ;




Οι διορισμένοι δικαστικοί από τη Νέα Δημοκρατία  στο Ε.Σ.Ρ διατελούσαν σε εντεταλμένη υπηρεσία υπέρ αντισυνταγματικών σταθμών , οι οποίοι βρέθηκαν στο χώρο με εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, και παρακάμπτοντας τις αιτήσεις μας για επανεξέταση των κατατεθειμένων αιτήσεων και παραβόλων μας του ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' χαρακτήριζε νόμιμα λειτουργούντες σταθμούς οι οποίοι στο σύνολό τους έχουν κριθεί από το ΣτΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ λειτουργίας , και μάλιστα από το 2004 και μετέπειτα.

Αποδεικνύεται ότι όλα ήταν στημένα, διότι όλοι οι Ρ/Σ έχουν κριθεί ότι από το 2004 και μετέπειτα λειτουργούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ , άρα ο πολίτης ο οποίος λειτουργώντας τοπικά επικαλείτο την αντισυνταγματικότητα των ραδιοφωνικών σταθμών  ήταν πρέσβης του Ελληνικού Συντάγματος και των θεσμών, και οι συμμετέχοντες στις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μας εγκάθετοι του παλαιοκομματισμού. 

Δεδομένου όπως αποδεικνύεται από το επίσημο έγγραφο του Ε.Σ.Ρ , η αρμόδια αρχή δεν γνώριζε πόσοι Ρ/Σ λειτουργούν κατά τον εν λόγω χρόνο , πως παρείχε την συναίνεση στην τέλεση διώξεων και κατασχέσεων σε βάρος του τοπικού σταθμού αν δεν εξυπηρετούσαν οι μετέχοντες στο Ε.Σ.Ρ τους αντισυνταγματικά λειτουργούντες ιδιοκτήτες Ραδιοφωνικών σταθμών ;

Μπανανία 

Ως ανώτεροι δικαστικοί, οι οποίοι δια της Ελληνικής Βουλής διορίστηκαν στο Ε.Σ.Ρ , δεν γνώριζαν την ακροτελεύτια διάταξη του Ελληνικού Συντάγματος , και ότι αποτελεί υποχρέωση κάθε πολίτη χρησιμοποιώντας - αξιοποιώντας κάθε μέσο να διασφαλιστεί η επαναφορά της δημοκρατίας - δημοκρατικότητας ;

Η σύνθεση του Ε.Σ.Ρ της περιόδου 2005  γνώριζε ποιο είναι το περιεχόμενο των μεταδιδόμενων του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' δίνοντας εντολή για δίωξη - κατάσχεση σε βάρος της Αριστεράς ; 

Κύριοι της κυβέρνησης να χαίρεστε ορισμένους από τους συντρόφους σας της Γλυφάδας - αγωνιστές των δημόσιων αγαθών , και σημερινούς Προέδρους , οι οποίοι αντί να μας συνδράμουν έχουν ακολουθήσει άλλη πεπατημένη, διότι αποδεδειγμένα άλλος έδινε τον αγώνα κατά της διαπλοκής και της αντισυνταγματικότητας , άλλος δέχτηκε σειρά από διώξεις - κατασχέσεις αναφορικά με τον χώρο της Ραδιοτηλεοράσεως ( ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ) και καταφανώς άλλοι είναι οι επωφελούμενοι.

Η σημερινή κυβέρνηση, η οποία επί τέσσερα χρόνια δεν έχει αποκαταστήσει το δίκαιο , ας εξετάσει την συνολική λειτουργία τόσο της ΝΔ , και των διορισμένων της στο Ε.Σ.Ρ , οι οποίοι αν και δικαστικοί καταπατούσαν και κατακρεουργούσαν το Ελληνικό Σύνταγμα , όσο και των στελεχών της στη Γλυφάδα.

Κάθε πράγμα στον καιρό του και στις 21 η συνέχεια . . .

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Ιδιοκτήτης του επανειλημμένα ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ κατασχεμένου ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 , ο οποίος δεν λειτουργεί έπειτα από σειρά συντονισμένων διώξεων κατασχέσεων, και με σειρά ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ από το 2004 στο σύνολο των σύννομων αιτήσεων μας στο Δήμο Γλυφάδας.

Για πολλοστή φορά υπενθυμίζουμε ότι είμαστε οι ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ της ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ FM στην ΕΛΛΑΔΑ , και ενώ καταθέσαμε σύννομα αιτήσεις για ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ επιτήδειοι και σκοτεινοί κύκλοι μεθόδευσαν σειρά από καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις σε βάρος μας ώστε να νέμονται το δήμο Γλυφάδας:

Η βασική ληστεία σε βάρος της τοπικής πολυφωνίας - πλουραλισμού , καθώς και του τοπικού πολιτισμού τελέστηκε το 1999 με δήμαρχο της Νέας Δημοκρατίας , τον Σ. Λανδράκη , και με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - Κ. Σημίτη, και η δεύτερη το 2004 επί δημαρχίας του υποστηριγμένου από το ΠΑΣΟΚ , Σ. Σφακιανάκη , και κυβέρνησης  Νέας Δημοκρατίας με τον Κ. Καραμανλή.

Οι ληστείες σε βάρος μας είναι δεδομένες, όπως και οι παρανομίες από το 2004 μέχρι και σήμερα στο σύνολο των σύννομων αιτήσεών μας οι οποίες δεν πέρασαν από καμία διοίκηση στο Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας. 

Κάθε πράγμα στον καιρό του και στις 21 η συνέχεια . . .






Υ.Γ.: Σε αντιδιαστολή με όλους εσάς που κακοδιοικείται το δήμο , και τις παρασκηνιακές σας μεθοδεύσεις - ρουσφέτια σε αυλοκόλακες και ημέτερους ,  ο υποφαινόμενος επέλεξε να έχει δημόσιο βίο , και μάλιστα με απόλυτη διαφάνεια και εκτεθειμένος στην λαϊκή κρίση.

# Ευελπιστώ να έχετε καλέσει αρκετούς από τους μετέχοντες της φερόμενης Ελληνικής Δικαιοσύνης, της Πολιτικής των φερόμενων εκπροσώπων των πολιτών, καθώς και αρκετούς εκ των φερόμενων εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας και των κοινών.

# Η Νέα Δημοκρατία , υπηρετώντας όπως και σήμερα από το Δήμο Γλυφάδας ημέτερους , το 1991 μας αποστέρησε το δικαίωμα στη ζωή , όχι απλά μια άδεια λειτουργίας του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και αποδεικνύεται με όσα ακολούθησαν στη συνέχεια. 

# Στις 21 η ετυμηγορία μας, διότι ορισμένα κόμματα και στελέχη αυτών με φέρουσες λανθάνουσες νοοτροπίες δεν αλλάζουν, και άλλωστε μη ξεχνάτε, ο Γιωργάκης  έκανε κονόμα με τη ΝΔ το 2004-5 επί κυβέρνησης Καραμανλή που δεχτήκαμε νέες διώξεις - κατασχέσεις, και σαφώς έχει μεγαλύτερα έσοδα τα τρία τελευταία  χρόνια κακοδιοικήσεως  στο δήμο Γλυφάδας, ενώ συνεχίζει τη ληστεία σε βάρος του ληστεμένου, και αυτό χαρακτηρίζεται @@@@@@ από κάθε άνθρωπο με νόηση. 

Η αναπαραγωγή επί του παρόντος της πολιτικής - κοινωνικής σήψης

# Ο Παπανικολάου, οι παραταξιακοί του αντιδήμαρχοι, και τα ρουσφέτια της ΝΔ βρίσκονται πίσω από σειρά ιστοσελίδων των τριών τελευταίων ετών με τον όρο ( glyfada ) άρα δεν αμφισβητούνται όσα προαναφέρονται. Οι μαϊμούδες και τα κακέκτυπα του ΓΛΥΦΑΔΑ - GLYFADA , των τριών - τεσσάρων τελευταίων ετών, τα οποία χρηματίζεις με το δημοτικό χρήμα, είναι οι ''νόμιμοι χρήστες'',  και το πρότυπο μη νόμιμο Γιωργάκη ;;;

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ...... ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ - ΛΗΣΤΕΣ 

# Είναι σαφής η καθολική διαπλοκή που διέπει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, δεδομένης της οικογενειακής σχέσεως πολιτικών - δημάρχων, με δικαστές, εισαγγελείς , αστυνομικούς , και ειδικότερα , ο Γ. Παπανικολάου - τέως ευρωβουλευτής - έχει αδερφό δικαστή , συμβούλους τέως αστυνομικούς , και επιχειρεί να διαθέτει και πεθερό εισαγγελέα. Υπό αυτές τις συνθήκες η Χώρα μας παραμένει μπανανία με διαφθορά και διαπλοκή. ( Είναι εφικτό να υπάρχει δικαιοσύνη ;;; )

Παπανικολάου από το 2014 ,  μέχρι και σήμερα 21 Απριλίου , έχεις προδώσει το δίκαιο - Αναλογίσου τι είσαι . . .

# Αν δεν αιτιολογήσετε ως διοίκηση σε ποιο καθεστώς λειτουργούν οι τοπικοί εκδότες στους οποίους παρέχετε ως Δήμος χρηματική ενίσχυση , όπως και όσοι λαμβάνουν επί χρόνια τα χρήματα των δημοτών με συμβάσεις οι οποίες ανανεώνονται επί τέσσερα χρόνια, καθώς και πως εξηγείτε δεδομένης αυτής της λειτουργίας  τις επανειλημμένα διώξεις - κατασχέσεις στο τοπικό ραδιόφωνο , το οποίο είχε προϋπάρξει όλων, στις 21 δεν θα γίνει γάμος . 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιωργάκη στις 21 Ιουλίου θα σας κάνω αξέχαστο γαμήλιο δωράκι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">