ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΠΟΕ- ΟΤΑ ζητά την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταδικάζει απερίφραστα την στάση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Α.Ν.Ε.Λ. η οποία για να προστατέψει το άγαλμα του Τρούμαν χρησιμοποίησε τις δυνάμεις καταστολής ενάντια στην νεολαιίστικη αντιπολεμική πορεία φοιτητών και μαθητών με εκτεταμένη χρήση χημικών και τη βία των κλομπ.

Αποτέλεσμα ήταν αρκετοί τραυματίες και δυο (2) νεολαίοι να σέρνονται με την διαδικασία του αυτοφώρου σε δίκη με βαρύτατες κατηγορίες.

Ζητάμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.

Το αντιπολεμικό αίσθημα του λαού μας και τα αντιιμπεριαλιστικά του αισθήματα δεν μπορούν να τα κάμψουν τα Μ.Α.Τ. και τα χημικά της «αριστερής» κυβέρνησης.

Επισήμανση του ''Γ'': Αν υπάρχει συναίνεση στην καταστροφή κατά το δοκούν όσων βρίσκονται εντός πλατειών, αναλογιστείτε τι πρέπει να πράξει ο υποφαινόμενος στην πλατεία Καραϊσκάκη , στην οποία ενώ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΕ η ''γαλάζια'' διοίκηση Παπανικολάου, ως δημοτική αρχή σε ΨΗΦΙΣΜΑ 4.500 χιλ. δημοτών , πίστωσαν παράνομα μεγάλο χρηματικό ποσό για την κάλυψη ημέτερων επιχειρηματιών με κατασκευή παιδικής χαράς !!

ΚΚΕ, ΠΟΕ - ΟΤΑ, καθώς και το σύνολο των συμπολιτών μας , ταυτίζεται με εγκληματίες η με το δίκαιο ;;; Επιτέλους μπορούμε να έχουμε μια ξεκάθαρη θέση ;;;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Δεκατέσσερα χρόνια παρανομιών στις σύννομες αιτήσεις μας στο δήμο, ενώ κομματικές διοικήσεις , ξενόφερτοι , και ημέτεροι χαίρουν των χρημάτων μας με παρανομίες.

Χρειάζονται ξεκάθαρες θέσεις , διότι οι διοικούντες την Γλυφάδα δεν διαφέρουν από τους ιμπεριαλιστές . Μας έχουν κηρύξει το πόλεμο, μας λήστεψαν, και επί τρία χρόνια επιδιώκουν τη φυσική μας εξόντωση, ενώ οι ίδιοι με το δημοτικό χρήμα φτιάχνουν τις ζωές τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΠΟΕ- ΟΤΑ ζητά την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">