ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας μετατρέπει σε κομματικό μαγαζί της ΝΔ το δήμο μαςΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ
ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ , αναφέρει η ''ανατροπή στη γλυφάδα'' , η οποία δεν έφερε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο δήμο μας, και δεν εννοούμε τη νίκη, εννοούμε την ανατροπή στις τοπικές μας παθογένειες.

Έχουμε καταγγείλει και παλαιότερα τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Παπανικολάου για τη μετατροπή του Δήμου σε «παραμάγαζο» της Νέας Δημοκρατία και μάλιστα του προσωπικού του μηχανισμού.

Τώρα τον καταγγέλλει με δημόσια ανακοίνωση του δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του.

Ο πρώτος σε σταυρούς και πρώην αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Τζούβελης με ανακοίνωσή του σε τοπικά μέσα, αλλά και την κεντρική εφορευτική επιτροπή της ΝΔ, καταγγέλλει τον κ. Παπανικολάου ότι ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών εκλογής της ηγεσίας της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. πρωτοστατεί μέσω των συνεργατών του στη μαζική ηλεκτρονική εγγραφή από τους υπολογιστές του Δημαρχείου πολιτών που επισκέπτονταν το Δημαρχείο και το γραφείο Δημάρχου, ενώ «ζητήθηκε» να εγγραφούν με τον ίδιο τρόπο και υπάλληλοι του Δήμου.

Την τακτική του δημάρχου Γλυφάδας να χτίζει το προσωπικό προφίλ του με πολυπληθές επιτελείο και επικοινωνιακή πολιτική που όμως στερείται ουσιαστικού έργου την γνωρίζουμε από καιρό και την έχουμε επανειλημμένα καταγγείλει.

Όμως είναι ανεπίτρεπτες και δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές σκανδαλώδεις τακτικές μετατροπής του δημαρχιακού μεγάρου σε κομματικά γραφεία της ΝΔ και γραφεία προώθησης των προσωπικών πολιτικών του κ. Δημάρχου.

Οι πρακτικές των κομματικών στρατιών, της άλωσης των δομών από ημετέρους και ο διαχωρισμός των πολιτών σύμφωνα με το εάν συντάσσονται με το κομματικό μας «μαγαζάκι» είναι απόλυτα καταδικαστέες και πρέπει άμεσα να αποβληθούν από το Δήμο μας. Είναι πρακτικές που έρχονται από παλιά και έχουν οριστικά καταδικαστεί από τους συμπολίτες μας.

Σήμερα για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πόλεις μας, απαιτείται σεβασμός στους συμπολίτες μας όλων των απόψεων και κομματικών πεποιθήσεων, αντιπαράθεση προγραμμάτων, σύνθεση απόψεων και συναίνεση. Και στην κατεύθυνση αυτή θα συμβάλλει αποφασιστικά ο νέος νόμος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο «Κλεισθένης 1» και κυρίως η θέσπιση της απλής αναλογικής για την εκλογή του Δημοτικού συμβουλίου.

Γλυφάδα 13-5-2018

Ανατροπή στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία

Σημείωση του ''Γ'': Κύριε Πρόεδρε, στη θέση σας θα είχαμε πράξει ανάλογα με εσάς ; Εσείς είσαστε τέσσερα χρόνια άνεργος επί διακυβέρνησης ΝΔ, και είστε τέσσερα χρόνια πρόεδρος επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εμείς παραμένουμε 14 χρόνια άνεργοι , και μάλιστα εργαζόμενοι -  άνεργοι !!!

Ο ρόλος σας δεν είναι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να προωθήσετε όσα αιτηθήκαμε επί δεκαετίες, τα οποία ισχύουν στις Η.Π.Α και σειρά άλλων χωρών από το 2000, ενώ στη δική μας χώρα, και ειδικότερα στο Ν.Αττικής , υφίσταται καθολικότητα διαπλοκής των ραδιοτηλεοράσεων ;

Ως κυβερνητικό κόμμα γιατί δεν θεσπίσατε όσα θέσπισαν οι Αμερικανοί το 2000, ενώ ο υποφαινόμενος τα είχε αιτηθεί σε όλες τις κυβερνήσεις από τη δεκαετία του 90 ; ( Αναφερόμαστε στα τοπικά αδειοδοτημένα μέσα lower power ) Πως δέχεστε τοπικές εφημερίδες - ιστοσελίδες ως τοπικά ΜΜΕ, και δεν ισχύουν τα τοπικά ραδιοφωνικά μας επί τέσσερα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ ;

Πως θα αιτιολογήσετε το 2019 εν όψει των δημοτικών εκλογών την ισχύ των διαπλεκόμενων με πέντε ραδιοτηλεοράσεις ο κάθε ένας εξ΄ αυτών , ενώ στη Γλυφάδα δεν λειτουργούν έπειτα από καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις δυο τοπικά ραδιόφωνα ;

Θα επικαλείστε πάλι ότι ευθύνεται η Νέα Δημοκρατία , η θα δημιουργήσετε καινούργιο story καθώς και ταμπέλες ; Άλλωστε λόγω ριζοσπαστισμού δεχτήκαμε σειρά από καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις ( ληστείες ) διακηρύσσοντας τα μηνύματα της Αριστεράς.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας έχει μετατρέψει σε κομματικό μαγαζί της ΝΔ το δήμο μας , ενώ εσείς δεν ενεργοποιήσατε την κυβέρνηση ώστε να δικαιωθούμε . Που διαφέρετε από τον ''γάλαζιο'' δήμαρχο ; Αν δεν υπάρχουν εμπράκτως οι ενέργειές σας δεν είναι σαφές ότι τα λόγια δεν καλύπτουν κανένα. 

Μήπως ξεχνάτε κ. Ταστάνη ότι ενώ εσείς είσαστε πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α σε εμάς είπατε ότι για εμάς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα ; Ο προεκλογικός συλλογικός αγώνας επί τέσσερα χρόνια μεταφράζεται σε προσωπικά οφέλη συγκεκριμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αντί της συνολικής δικαίωσης της κοινωνίας ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Δήμαρχος Γλυφάδας μετατρέπει σε κομματικό μαγαζί της ΝΔ το δήμο μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb