ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αθώος ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης για την τοποθέτηση Πυροφυλακίου στο βουνό της Αργυρούπολης

Αθώος κρίθηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος από το Tριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την τοποθέτηση πυροφυλακίου στα όρια του περιαστικού δάσους στην Αργυρούπολη. 

Η έδρα του δικαστηρίου αναγνώρισε την αναγκαιότητα της ύπαρξης πυροφυλακίου, για το οποίο κατέθεσε μήνυση εναντίον του ο Δασάρχης μετά από καταγγελίες (ποιών άραγε;).

Να σημειωθεί πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η διοίκηση του δήμου, έχει στην κυριολεξία αναγεννήσει το βουνό της πόλης καθιστώντας το πόλο έλξης και ζωντάνιας με πληθώρα δράσεων και μεγάλη συμμετοχή των δημοτών, παρ' ότι αυτό που άφησε η προηγούμενη δημοτική αρχή χαρακτηριζόταν από εικόνες εγκατάλειψης.


Παράλληλα, δημιουργήθηκαν νέες δομές προκειμένου να θωρακιστεί από πυρκαγιές (τοποθέτηση πυροφυλακίου, αγορά πυροσβεστικού οχήματος, τοποθέτηση 200 υδροβολών και 4 αντλιοστασίων που καταβρέχουν ολόκληρο το βουνό κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, τοποθέτηση υπερ-σύγχρονων καμερών πυρανίχνευσης κ.α.) ενώ συστάθηκε το Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας του Δήμου, που στέκεται άγρυπνος φρουρός του σε καθημερινή βάση.

Τοποθέτηση του Γιάννη Κουρδομένου: Εμείς από το δικό μας μετερίζι, έχοντας καταθέσει σύννομα αιτήσεις και παράβολα στον αρμόδιο φορέα για δυο τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, ( ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ FM ) , οι οποίοι δέχτηκαν σειρά από διώξεις - κατασχέσεις, έχουμε να θέσουμε τόσο στον δήμαρχο κ. Γ. Κωνσταντάτο, όσο και στον Βουλευτή της ΝΔ κ.Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη τα ακόλουθα:

α) Εμείς με αίτησή μας η οποία δημοσιοποιήθηκε αξιώσαμε από τη δημοτική αρχή Γλυφάδας , όπως πίστωσε τα χρήματά μας για κοντέινερ στην μαρίνα Γλυφάδας, ώστε να πιστώνουν πολλαπλά τα χρήματά μας για όσα θεωρούν οι ίδιοι ''Πολιτισμό'' , να τοποθετήσει κοντέινερ στον Υμηττό της Γλυφάδας , και συγκεκριμένα στο σημείο που βρίσκονται οι κεραίες του Ο.Τ.Ε. Δεν έπραξαν το ελάχιστο.

β) Μέχρι το 2005 που λειτουργούσε ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM, είχα ανακοινώσει , ως πτυχιούχος πολιτικής προστασίας, ( ασφαλείας ), τι απαιτείται στον Υμηττό ώστε να υφίσταται πράγματι προστασία από τις πυρκαγιές, ενώ στον αντίποδα , συμπολίτες μας, και σαφώς όχι μόνο, συνέστησαν ομάδες, κ.α. , πίσω από τη πλάτη μας.

γ) Θέτουμε το ίδιο ερώτημα που έχουμε θέσει και σε άλλους συμπολίτες μας , τόσο στον δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης, όσο και στον Βουλευτή Β ' Αθήνας και συμπολίτη μας: Υπάρχει έστω και ένα τοπικό ραδιόφωνο στην περιοχή μας ; Κύριε Κωνσταντάτο οι τηλεπικοινωνιακές κεραίες ραδιοφωνίας γιατί υφίστανται πάνω στο δημαρχείο ; 

δ) Έπειτα από δεκαετίες σιωπής, χωρίς φωνή των συμπολιτών μας στα νότια προάστια , εσείς προσωπικά καλύπτεστε να μην υπάρχει τίποτα στο τόπο μας, και οι διαπλεκόμενοι όμιλοι να έχουν το μονοπώλιο ; Ποιο μοντέλο πρεσβεύεται ;

Τονίζεται ότι με την σημερινή τεχνολογία δεν υπάρχει πλέον θέμα συχνοτήτων, διότι ήδη νομοθετήθηκε η μετάβαση της Ραδιοφωνίας στην ψηφιακή εποχή, εσείς λοιπόν οι οποίοι αναφέρετε δημόσια τη πρόοδο, και τα υπερσύγχρονα συστήματα , θα αφήσετε για πολλοστή φορά το τόπο μας εκτός ;

Όσα αναφέρονται στο παρόν αφορούν αυτούσια τη Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα και την τοπική οργάνωση της Γλυφάδας, με ένα δήμαρχο ο οποίος έχει καταλύσει τη νομιμότητα και την ορθή διοίκηση του δήμου.

Τέλος, αν αυτοβούλως τοποθετήσουμε εμείς το ανάλογο στον Υμηττό ποια θα είναι η απόφαση της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κ.κ. Κωνσταντάτο , Βαρβιτσιώτη , και κυρίως κ.κ. δικαστές της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ;;;

Υ.Γ.: Μέλη του ΣΠΑΥ, καθώς και όσων μοιράζουν τις ''γαλάζιες'' σημαίες, βρίσκονται τόσο στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, όσο και στο ΚΑΠΠΑ του δήμου. (γιατί άραγε;).
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αθώος ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης για την τοποθέτηση Πυροφυλακίου στο βουνό της Αργυρούπολης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">