ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ληστές βασάνισαν και απείλησαν γυναίκα με κινητικά προβλήματα ( Παπαδάκη αναρωτήσου ποιοι ασκούν αλητεία )

Μια νύχτα τρόμου έζησε 92χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα στη Γλυφάδα το βράδυ της Τρίτης, όταν δύο ληστές με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν μέσα στο σπίτι της.

Όλα έγιναν στις 23:30 το βράδυ. Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη γυναίκα και μιλώντας άπταιστα ελληνικά την απείλησαν ότι θα την σκοτώσουν αν δεν τους πει πού έχει κρύψει χρήματα και κοσμήματα.

Η γυναίκα τους έδωσε 350 ευρώ που είχε φυλαγμένα στο σπίτι της και οι ληστές εξαφανίστηκαν.

Γειτόνισσα της ηλικιωμένης γυναίκας περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με σοκαριστικές λεπτομέρειας όσα ακολούθησαν μετά τη ληστεία.

«Ακούσαμε βοήθεια, βοήθεια, με χτυπήσανε, με σπάσανε στο ξύλο, μου τα πήραν όλα, πάρτε την Αστυνομία. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να φωνάξει τόσο», είπε.

Πρόσθεσε ακόμα ότι η 92χρονη είχε υποβληθεί πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση και δεν μπορούσε να περπατήσει.

«Ήταν πολύ σοκαρισμένη. Όταν την είδαμε φοβόταν και κρυβόταν», περιέγραψε η ίδια.


Γιώργο Παπαδάκη είναι γνωστό ποιος είσαι, πως ξεκίνησες, σε ποιο μέσο βρίσκεσαι , και πόσες δεκαετίες οι ιδιοκτήτες του ομίλου λειτουργούν σειρά από αντισυνταγματικά μέσα.

Τονίζεται ότι ουδέποτε ασκήσατε πραγματικά δημοσιογραφία και λειτούργημα, είστε αυταπόδεικτα τσιράκια της διαπλοκής των ιδιοκτητών, και επί δεκαετίες έχετε αποσιωπήσει τις πραγματικά ληστείες που έχουν τελεστεί στη περιοχή μας.

Συγκεκριμένα , ένοπλες ληστείες, από πλειάδα αστυνομικών με κομματικές ταυτότητες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, εισαγγελέων, επίσης ημέτερων αστικών κομμάτων, καθώς και υπόδικων υπαλλήλων του υπουργείου διορισμένων απ΄ αυτά τα κόμματα. 

Όταν αναφέρεστε σε εκπομπές σας σε αλητεία αναρωτηθείτε τι είναι τόσο οι διώξεις  - κατασχέσεις κατά των πρωτεργατών των FM , καθώς επίσης και οι παρανομίες επί δεκαετίες σε όλες τις αιτήσεις μας τόσο σε αρμόδιους υπουργούς, όσο και στο Ε.Σ.Ρ , καθώς και στον δήμο Γλυφάδας.

Πρέπει να ντρέπεστε , διότι όταν λειτουργούσε ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM , υπάλληλοι του Κυριακού επισκεπτόμενοι το σταθμό μας ζήτησαν να τοποθετήσουν αναμεταδότη για μουσικό ραδιόφωνο του ομίλου σας στις εγκαταστάσεις των κεραιών μας για την περιοχή της Γλυφάδας και των νοτίων προαστίων.

Από το 1987 μέχρι και σήμερα έχετε αποσιωπήσει τα εγκλήματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κόμματα τα οποία παρείχαν πέραν των 400 ραδιοφωνικών αδειών σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ αποστέρησαν από τους πρωτεργάτες των FM δυο ραδιοφωνικές άδειες έπειτα από πλήρεις φακέλλους - αιτήσεις - παράβολα.

ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις - Κατασχέσεις 

Δεν λειτουργούμε επί 14 χρόνια , οι εκάστοτε κομματικές διοικήσεις του Δήμου Γλυφάδας, παρανόμησαν σε όλες τις αιτήσεις μας, ενώ η κυβέρνηση έπειτα από σύννομες αιτήσεις επίσης παρανομεί και δεν μας αδειοδοτεί ώστε να δικαιωθούμε και να επαναλειτουργήσουμε. 

Για πολλοστή φορά , από το 2014 , των αιτήσεών μας στην κυβέρνηση δεν μας παρέχουν απαντήσεις επι των αιτημάτων μας.

Ερώτηση προς το Ελληνικό κοινοβούλιο - Κυβερνητικούς βουλευτές


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ληστές βασάνισαν και απείλησαν γυναίκα με κινητικά προβλήματα ( Παπαδάκη αναρωτήσου ποιοι ασκούν αλητεία ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">