ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Περαστικά στην ''Δημοκρατία''

Στις 18:30 σήμερα ολοκληρώθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, ο ετήσιος καρδιολογικός έλεγχος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκοπίου Παυλοπούλου.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, αποφασίστηκε η τοποθέτηση ενός stent και η διαδικασία ολοκληρώθηκε απολύτως επιτυχώς.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ακολουθήσει αύριο κανονικά το πρόγραμμά του στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Για λόγους ασφαλείας, θα παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο, απ' όπου εργάζεται κανονικά,  και αύριο θα επιστρέψει κανονικά στο προεδρικό μέγαρο.

Εμείς στον κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM αδυνατούμε να κατανοήσουμε για ποιους λόγους θα επιστρέψει στο  προεδρικό μέγαρο , δεδομένου ότι όσα χρόνια βρίσκεται στο Προεδρικό μέγαρο στη πόλη της Γλυφάδας, και στα νοτιοανατολικά προάστια , δεν υφίσταται δημοκρατία.

Ο κ, Παυλόπουλος είναι ενήμερος, και συγκεκριμένα του ζητήσαμε να ανατρέξει στα αρχεία του προεδρικού μεγάρου αναφορικά με την επικοινωνία που είχαμε με τον Κωστή Στεφανόπουλο ώστε να διαπιστώσει τι μας ανέφερε ο τέως πρόεδρος, και τι ισχύει μέχρι και σήμερα στο δήμο Γλυφάδας, ειδικότερα επί του παρόντος , με την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην διοίκηση του δήμου.

Ήδη έχουν κλείσει δεκαετίες έπειτα από τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών της Γλυφάδας , και 13 χρόνια που δεν λειτουργούμε , ενώ το σύνολο των Αθηναϊκών σταθμών λειτουργεί ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι , το Μαξίμου, και ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς , δεν έχουν επιδείξει ίχνος ενέργειας , για την αποκατάσταση της τοπικής Δημοκρατίας στην περιοχή μας, ενώ σειρά διαπλεκόμενων ιδιοκτητών βρίσκονται ως χορηγοί των τοπικών δημοτικών αρχών.

Η Δημοκρατία στα Νότια και νοτιοανατολικά προάστια Αττικής αποτελεί σχήμα λόγου και δεν έχει ίχνος πραγματικής υποστάσεως.

Αν θεωρεί ο πρόεδρος ότι έχει τη δυνατότητα να ασκεί τα καθήκοντά του , ας εξετάσει για ποιος λόγους δεν ίσχυσαν όσα μας ανέφερε ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, καθώς και τα αίτια των παρανομιών τόσο του Νίκου Παππά, όσο και της νεοδημοκρατικής διοικήσεως του Δήμου Γλυφάδας.

ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ & ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις - Κατασχέσεις στους πρωτεργάτες του χώρου. 

Για εμάς αν δεν υφίστανται τα ενδογενή μέσα στα ερτζιανά στο τόπο μας ( η φωνή των κατοίκων - πολιτών ) με αμεσότητα, πολυφωνία, πλουραλισμό, δεν υφίσταται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Το να περνά ο κάθε ένας μεμονωμένα την προπαγάνδα του , από σελίδες και χαρτιά , δεν λογίζεται δημοκρατία , διότι ο κάθε ένας εξ' αυτών μπορεί να είναι χρηματισμένος του άλφα η του βήτα. Η αμεσότητα, ο πλουραλισμός, και η πολυφωνία , αποτελούν υποχρέωση της πολιτείας, και η πολιτεία δια των εκπροσώπων της είτε παρανομεί σε βάρος μας, είτε κωφεύει. 

Αρκετά χρόνια ισχύουν τα φερέφωνα και οι εξαγορασμένοι της εκάστοτε διοικήσεως  , όπως και οι διαπλεκόμενοι χορηγοί ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοράσεων πίσω από τους δημάρχους στα νοτιοανατολικά προάστια , χωρίς δημοκρατία. 

Τα συμφέροντα δεδομένα η δημοκρατία αυταπόδεικτα αμφισβητείται. Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι αποτελούσε καθημερινότητα των εξαγγελιών της σημερινής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού όσο ήταν αντιπολίτευση ότι ''δεν υπάρχει δημοκρατία''. Την αποκατέστησαν ;

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν σαφείς ρήσεις. ''Μολών λαβέ'' , και δεδομένου ότι  επί τέσσερα χρόνια δεν μας δικαίωσαν , η δική μας υποχρέωση είναι η ανατροπή τους.

Από τη δεκαετία του 70 αντί αρωγής λήστευαν με διευρυμένο πλιάτσικο τη δημοκρατία από το τόπο μας, με τα ληστεμένα να καταλήγουν στην ΕΡΤ.

Η κυβέρνηση όφειλε μια δημόσια δομή στα νότια προάστια , όλων των πολιτών , με σεβασμό στην αναλογικότητα , για πολυφωνία , αναλογικότητα , και πλουραλισμό. Το αρνήθηκε, άρα πρέπει να ανατραπεί. Τέλος στην εξαπάτηση.

Προσωπικά έχω μεγαλύτερη ζημία από εσάς , καρδιολογικό ζήτημα , και έπειτα απ' όσα έχουμε βιώσει στα Ελληνικά Νοσοκομεία δεν πηγαίνω ξανά σε νοσοκομείο.

Η κατάσταση είναι απερίγραπτη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Περαστικά στην ''Δημοκρατία'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">