ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δ. Μπουντουτσίδης: Ψαριανέ. Είσαι ένας φλώρος και τσάτσος της Διαπλοκής !

Όπως αναφέρει στη σελίδα του στο F/B ο συμπολίτης μας τέως αιρετός του Δήμου Γλυφάδας κ. Δημήτρης Μπουντουτσίδης « ΔΗΜΟΣΙΩΣ αναφέρω εάν δεν μας εξηγήσετε ΔΗΜΟΣΙΩΣ τι σημαίνει ΜΠΑΟΚ,  μέχρι τότε θα σας αποκαλώ ΨΑΡΙΑΝΕ. Είσαι ένας ΦΛΩΡΟΣ και τσάτσος της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ».

Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΨΑΡΙΑΝΟΣ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ , ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ

Του Δημήτρη Μπουντουτσίδη

7-5- 2018

Αντί Υστερόγραφου.

«Και εγώ με την σειρά μου ΔΗΜΟΣΙΩΣ αναφέρω εάν δεν μας εξηγήσετε ΔΗΜΟΣΙΩΣ κ. Ψαριανέ τι σημαίνει ΜΠΑΟΚ, μέχρι τότε θα σας αποκαλώ. ΨΑΡΙΑΝΕ. Είσαι ένας ΦΛΩΡΟΣ και τσάτσος της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ».

Καληνύχτα σας κ. του διαίρει και βασίλευε, Φλώρε και Τσάτσε της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Τα υπόλοιπα στο κείμενο μου και στις 5 παρατηρήσεις που γράφω πριν την καληνύχτα μου για να ενημερωθούν και οι Ολυμπιακοί και οι της ΑΕΛ, αλλά και την λογική του διαίρει και βασίλευε από τους ανεύθυνους πολιτικούς του τύπου Ψαριανού.

Και συνεχίζω, Δεν έχω απαίτηση από έναν οπαδό ή φίλαθλο ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ή μη αξιωματούχο και ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ να απευθύνεται δημοσίως όπως ο κ. Ψαριανός με την εν λόγω ΑΝΑΡΤΗΣΗ του.

ΝΑΙ!
Ο Βουλευτής Ψαριανός από το κόμμα «ΠΟΤΑΜΙ» και σε λίγο προσχωρεί στο υποτιθέμενο ανανεωμένο κόμμα.

Έχω όμως και είναι σίγουρη η ΑΠΑΙΤΗΣΗ μου από τον Ψαριανό! Τον Βουλευτή ΨΑΡΙΑΝΟ, αυτόν που η ηλικία του είναι πέραν κατά 15 χρόνια του μισού ΑΙΩΝΑ, να σκέφτεται και να ενεργεί ως ένας ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ στην υπεύθυνη ΘΕΣΗ που τον έστειλαν οι ψηφοφόροι του και όχι να συμπεριφέρεται ως ένα παιδαρέλι με ηλίθια ΑΝΑΤΡΟΦΗ.

Το καταλάβατε κ. ΨΑΡΙΑΝΕ!;. ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ από τη θέση που κατέχετε και όχι ως ένα κακομαθημένο ηλίθιο κατασκεύασμα, και ξέρετε γιατί;.

Γιατί έτσι συμπεριφέρονται οι ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ και οι ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ (οι οποίοι καταστρέφουν τις κοινωνίες), οι φλώροι, οι ανιστόρητοι, οι μεθυσμένοι και οι ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.

Το ότι από εσάς κ. Ψαριανέ δεν έχω την απαίτηση όπως πιστεύω και εκατομμύρια Έλληνες να σηκώσετε στις πλάτες σας την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ (Ελληνικότατη λέξη) όπως έπραξε ο Che Guevara ως αριστερός! που λέγατε ότι είσαστε. Ασφαλώς θα τον είχατε και πρότυπο.

Όμως, απαίτηση μου και επιβάλλεται να την έχετε, είναι:
Να σεβαστείτε την φορολογία που μου κάνει το κράτος όπως και από όλους τους φορολογούμενους Έλληνες,  ή που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα για να πληρωθεί ο μισθός σας κ. Ψαριανέ, και εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται και το πιστεύω ακράδαντα αυτό, πάει σε κακές τσέπες η φορολογία μας.

Μας αποκαλείτε, εμάς τους ΠΑΟΚτσήδες ως «…γαύρους του βορρά…», μας αποκαλείτε «…ΜΠΑΟΚ…» , αποκαλείτε ως τυρί την «…ΑΕΛ τυρί του 88…», λέτε «ο ΜΠΑΟΚ…ήταν τσάτσος του Κόκκαλη..».

Ευτυχώς και δυστυχώς για σας, κλείνω με το αρχικό μου «… έτσι συμπεριφέρονται οι ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ και οι ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ (οι οποίοι καταστρέφουν τις κοινωνίες), οι φλώροι, οι ανιστόρητοι, οι μεθυσμένοι και οι ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ».

Διαλέξτε σε ποια κατηγορία ανήκετε.

Σε ότι με αφορά.

1 ον . Επιεικώς σας κατατάσσω, στους ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ, στους ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ, στους ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ και στους ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ που τους φουσκώνουμε με τα χρήματα μας τις τσέπες, για να φουσκώνετε τις κοιλιές σας.

2 ον . Δεν σέβεστε καθόλου την Ιστορία και τον Διωγμό που έχουν υποστεί επί αιώνες οι Έλληνες του Πόντου, της Μ. Ασίας, της Θράκης, των Ιώνιων Νήσων, και γενικώς όλου του Διωγμένου προσφυγικού Ελληνισμού και φυσικά όλων των φιλάθλων που συμπαθούν τον ΠΑΟΚ.

3 ον . Κ. Ψαριανέ, διαχωρίζετε τους Έλληνες σε Βόρειους Γαύρους και Νότιους Γαύρους. Συνεπώς την Ελλάδα την χωρίζετε σε δύο μέρη, Σε Βόρειους και Νότιους.

Και εσύ είσαι μέσα στην Βουλή! Εσύ είσαι ικανός να διαχειριστής τις τύχες μας!. Εσύ είσαι υπεύθυνο άτομο!.

Και ύστερα αναρωτιόμαστε τον λόγο της καταστροφής της κοινωνία μας και το εδώ που φτάσαμε που τα παιδιά μας, έφυγαν στα πέρατα του κόσμου για να βρουν δουλειά και να ταΐζουμε εσένα τον παλιοχαραμοφάη, αντί να ταΐζουμε αυτά.

4 ον . Αποκαλείτε την ΑΕΛ δημοσίως «τυρί» και όλων των Θεσσαλών και

5 ον . Μας αποκαλείτε «ο ΜΠΑΟΚ…ήταν τσάτσος του Κόκκαλη..».

Και εγώ με την σειρά μου ΔΗΜΟΣΙΩΣ αναφέρω εάν δεν μας εξηγήσετε ΔΗΜΟΣΙΩΣ τι σημαίνει ΜΠΑΟΚ,  μέχρι τότε θα σας αποκαλώ ''ΨΑΡΙΑΝΕ. Είσαι ένας ΦΛΩΡΟΣ και τσάτσος της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ''.

Καληνύχτα σας κ. Φλώρε και Τσάτσε της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Σημείωση του Γ.Κ: Κύριε Μπουντουτσίδη οφείλω να σας κάνω γνωστό ότι: Η μοναδική φορά που έχω πάρει τηλέφωνο σε Ρ/Σ σε όλη μου τη ζωή, ήταν σε μια εκπομπή που είχε ο εν λόγω , θέτοντάς του το ζήτημα διώξεων - κατασχέσεων σε βάρος των πρωτεργατών των FM. Ξέρετε τι έκανε ο αριστερός ; Έκλεισε το τηλέφωνο. 

Αναλογιστείτε πόσοι ακόμα λειτούργησαν με ανάλογο τρόπο, σε διαφορετικές περιπτώσεις, και κυρίως τοπικά, ενώ δηλώνουν ριζοσπάστες και αριστεροί. ( Εμείς σας παραπέμπουμε σε ένα σημερινό άρθρο μας το οποίο τίθεται στη κρίση σας )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δ. Μπουντουτσίδης: Ψαριανέ. Είσαι ένας φλώρος και τσάτσος της Διαπλοκής ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">