ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέθανε ο γνωστός σκηνοθέτης της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Περπερίδης

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η τηλεόραση της ΕΡΤ αφού χτες το απόγευμα έφυγε από την ζωή ο γνωστός σκηνοθέτη με μακρά θητεία στο κρατικό κανάλι, Κωνσταντίνος Περπερίδης!

Ο εκλιπών ήταν πατέρας του επίσης γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Παναγιώτη Περπερίδη, ο οποίος έκανε και γνωστό τον θάνατο του πατέρα του μέσω της σελίδας του στο facebook.

Ο Κωνσταντίνος Περπερίδης ήταν ένα από τα πιο ιστορικά πρόσωπα της ΕΡΤ, ενώ σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος και μη εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος!

Η κηδεία του, όπως γνωστοποίησε ο Παναγιώτης Περπερίδης θα γίνει την Δευτέρα στις 16:00 το απόγευμα στον προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής !

# Υπόθεση οικογενειοκρατίας και η Ε.Ρ.Τ της Αγίας Παρασκευής, σε καθολική αντιδιαστολή των νοτίων προαστίων, και συγκεκριμένα της Γλυφάδας, στην οποία λειτούργησαν οι πρωτεργάτες των FM , και στο σύνολό τους δέχτηκαν διώξεις - κατασχέσεις, καθώς και πλειάδα παρανομιών από τη πλευρά των εκάστοτε κομματικών δημοτικών αρχών, ώστε πρώτον να υπολειπόμενα ενδογενών μέσων στο τόπο μας, και δεύτερον τα αστικά πολιτικά κόμματα να εκμαυλίζουν τοπική κοινωνία προς χάριν των προσωπικών συμφερόντων πολιτικών και ημετέρων τους !

ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ & ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις - Κατασχέσεις προϊόντων ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 

# Δεδομένης της διαπλοκής λίγων οικογενειών, κρίνετε ως αναγνώστες μας, το χθες και το παρόν των κυβερνώντων , οι οποίοι επί τέσσερα χρόνια δεν έχουν συνδράμει την αδειοδότηση και την επαναλειτουργία μας.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέθανε ο γνωστός σκηνοθέτης της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Περπερίδης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">