ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αφιέρωμα στον Μάη του 68 - Προβολή Ντοκιμαντέρ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρονών από την εξέγερση του Γαλλικού Μάη η Εναλλακτική Δράση την εβδομάδα 14-20 Μαϊου θα κάνει αφιέρωμα στο Μάη του ’68. Το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει ανοιχτές συζητήσεις και προβολή ντοκιμαντέρ. 

Οι ανοιχτές συζητήσεις θα γίνουν στα σεμινάρια ιστορίας, όπου θα δοθεί σχετικό κείμενο και θα συζητηθεί η εξέγερση και η παρακαταθήκη της για τη σημερινή εποχή.

Τα σεμινάρια που είναι ανοιχτά σε κάθε ενδιαφερόμενο/η θα πραγματοποιηθούν

Δευτέρα 14/5, 6-9μμ Βούλα, χώρος Εναλλακτικής Δράσης Βασιλέως Παύλου 88, κεντρική πλατεία

Τρίτη 15/5, 6-8μμ Μαρούσι, χώρος Συλλόγου Κρητών “Κρηταγενής Ζεύς”, Σπύρου Λούη 17, Πλατεία Ηρώων.

Παρασκευή 18/5, 6-8μμ, Αθήνα, εντευκτήριο Εναλλακτικής Δράσης, Χαλκοκονδύλη 25, 8ος όροφος, Ομόνοια

Επίσης την Παρασκευή 18 Μαϊου στις 8μμ, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ “Μεγάλες Νύχτες, μικρά πρωϊνά” με περιεχόμενο το Μάη του ’68.

Η προβολή θα γίνει στο εντευκτήριο της Εναλλακτικής Δράσης, Χαλκοκονδύλη 25, 8ος όροφος, Ομόνοια.

Μετά από την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση

Σημείωση του ''Γ'': Η ιστορία με το Μάη του 68 είναι γνωστή, το θέμα μας είναι τι υφίσταται στην Ελλάδα του 2018, και ειδικότερα στη ΓΛΥΦΑΔΑ του 2018, με προδοτικές κομματικές διοικήσεις, καθώς και κυβερνήσεις των δικών μας παιδιών του κομματικού σωλήνα, και των ημέτερων.

Το θέμα μας είναι τι υφίσταται σήμερα από τους αποδεδειγμένα προδότες, και γιατί η κοινωνία είναι πανταχόθεν απούσα ενώ έχει αποδειχθεί η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;

Μήπως λόγω του γεγονότος ότι είναι ραγιάδες , και εξοικειωμένοι με τους μασκαράδες , που άλλα υπόσχονται και άλλα εφαρμόζουν στη συνέχεια ;

Όλοι μαζί οι ραγιάδες τρέχοντας να ψηφίσουν το κεφάλαιο για την προεδρία της ΝΔ στη Γλυφάδα, και όταν γίνει κυβέρνηση ο Κούλης μαζί με τον μπουμπούκο, είτε ακόμα τα κουμάσια τα Καραμανλικά ( του νεώτερου ),  αυτομάτως να χάσουν τις συντάξεις τους, τα επιδόματα, καθώς και τις θέσεις εργασίας τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αφιέρωμα στον Μάη του 68 - Προβολή Ντοκιμαντέρ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">