ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καλό ''ταξίδι'' στον Χάρρυ Κλυνν

Έφυγε σήμερα από τη ζωή , ο δημοφιλής κωμικός και σατιρικός ηθοποιός Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος για εμάς αποτελούσε πριν υπάρξουν ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις το σήμα κατατεθέν στις πειραματικές εκπομπές μας της δεκαετίας του 80.
Την Παρασκευή 25 Μαΐου θα τελεστεί η κηδεία του  Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν), που έφυγε το βράδυ της περασμένης Κυριακής.
Το πρωί στις 10.30 θα μεταφερθεί ,στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά, η σωρός του εκλιπόντος για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί  στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό και ο ενταφιασμός στα γίνει  στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλαμαριάς . 
Η οικογένεια του εκλιπόντος γνωστοποιεί  ότι, αντί στεφάνων επιθυμεί δωρεές στα «παιδικά χωριά «SOS Ελλαδος» Alpha Bank
Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170. 
Πληροφορίες για τα παιδικά χωριά : κ Νικολέττα Μπερμπερογλου 2310 226 644
Ως φόρο τιμής στον καλλιτέχνη Βασίλη , και παράλληλα blogger, εμείς δεν δημοσιοποιούμε τίποτα άλλο κατά την σημερινή ημέρα και του ευχόμαστε ''καλό ταξίδι''



Ο δημοφιλής 78χρονος ηθοποιός (7 Μαΐου 1940) γεννήθηκε στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης από φτωχή οικογένεια Πόντιων προσφύγων, το Νίκο και την Κυριακή Τρανταφυλλίδη. Ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης (1966-2016) ήταν γιος του, και πέθανε στις 7 Ιουνίου 2016, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας

Επί σειρά ετών αρθρογραφούσε αδιάλειπτα στο blogger http://harryklynn.blogspot.gr με έμφαση στην πολιτική σκηνή της χώρας μας.

Εμείς επιχειρήσαμε να ζητήσουμε από τον ''Χάρρυ Κλυνν'' την άποψή του σε ορισμένα ζητήματα, όμως δεδομένου ότι ακόμα και ο παγκοσμίου φήμης διανοούμενος Νόαμ Τσόμσκι , σε επαφές που είχαμε μαζί του, όταν του θέσαμε μια σειρά από τεκταινόμενα της νεοελληνικής πραγματικότητας ''σήκωσε'' τα χέρια ψηλά, τι θα μπορούσε να μας παρέχει ο δημοφιλής Έλληνας κωμικός ;



2016-03-16 5:13 GMT+02:00 Noam Chomsky <chomsky@mit.edu>:
Hard problems.  I wish I could give some useful advice, but I cannot.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυση 






Όλοι οι Έλληνες καλλιτέχνες ''μπουκώθηκαν'' από την Ε.Ρ.Τ και το σύνολο των διαπλεκόμενων, επίσης , οι πολιτευτές πάσης φύσεως προωθήθηκαν , άρα η Αριστερά , και συγκεκριμένα ο επιστημονικός σοσιαλισμός κατέληξε κοινωνικοπολιτικός κανιβαλισμός , φαυλοκρατία, και προώθηση όλων των ''αργών'' , διότι εμάς που πρωτοστατήσαμε στα FM επί δεκαετίες μας λήστευαν τα αστικά κόμματα - κυβερνήσεις και οι διορισμένοι τους , με τα ληστεμένα από τις τοπικές μας κοινωνίες να καταλήγουν στην Ε.Ρ.Τ. 

Επί δεκαετίες πληρώνουμε ανταποδοτικό τέλος στην Ε.Ρ.Τ , ώστε να μας ληστεύει η πολιτεία για τα οφέλη συγκεκριμένων στελεχών αστικών κομμάτων και της ευημερίας όσων διόρισαν στην Ε.Ρ.Τ , καθώς και της διαπλοκής των ομίλων ιδιοκτητών, ενώ η Ε.Ρ.Τ ποτέ δεν μας στήριξε ως κοινωνία, και πρωτεργάτες των FM.

Τέλος, αν και άσχετα ζητήματα με τον Χάρρυ Κλυνν , αποτελεί επιθυμία μας να ακούσουμε τους επιλεγμένους έμμισθους της ''γαλάζιας'' διοικήσεως , καθώς και ορισμένους/ες από τους ημιμαθείς αιρετούς Γλυφάδας , και κυρίως όσους/ες βρίσκονται στο Δ/Σ του ΚΑΠΠΑ, οι οποίοι/ες αξίωσαν να μην συμμετάσχουμε στον ίδιο μας το τόπο στις δημοτικές του 2014 , να ομιλούν μια ξένη γλώσσα.

Οι ''μεγάλοι'' δεν πεθαίνουν , διότι όποτε φύγουν μένει πίσω τους το έργο τους.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καλό ''ταξίδι'' στον Χάρρυ Κλυνν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">