ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βραβείο βέλτιστης μαθησιακής εμπειρίας στα κέντρα ξένων γλωσσών so easy

Tα So Easy βραβεύτηκαν με το Βραβείο Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας από τα Education Leaders Awards, μια πρωτοβουλία της εταιρείας Boussias Communications που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδεικνύει την αριστεία και τις καλύτερες πρακτικές στο χώρο της εκπαίδευσης.

Με περισσότερες από 400 συμμετοχές, η φετινή διοργάνωση έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής ανθρώπων από όλη την Ελλάδα και από όλους τους χώρους της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας ιδιωτικής και δημόσιας εκπαίδευσης. Στην κριτική επιτροπή με Πρόεδρο την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργό Παιδείας, συμμετείχαν άνθρωποι υψηλού κύρους και επιστημοσύνης, με στόχο τη διάκριση των καλύτερων εκπαιδευτικών οργανισμών και των επιχειρήσεων.

Ο κύριος Δημήτρης Ραμαντζάς, Πρόεδρος και CEO του ομίλου So Easy® δήλωσε: «είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στην οικογένεια των So Easy να βραβευόμαστε με το βραβείο Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση όπως αυτή των φετινών Education Leaders Awards. Στα 25 χρόνια της πορείας μας, επίκεντρο όλης μας της προσπάθειας ήταν και είναι πάντα οι μαθητές μας. 

Για μας, δεν έχει σημασία αν ο μαθητής μας είναι 4 χρονών και ξεκινάει για πρώτη φορά την επαφή του με μια ξένη γλώσσα, αν είναι έφηβος που πρέπει να περάσει την πρώτη επίσημη δοκιμασία πιστοποίησης ή είναι ενήλικας που ετοιμάζεται να κατακτήσει τον επαγγελματικό στίβο με όπλο στην φαρέτρα του την άριστη χρήση ξένων γλωσσών. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο κάθε ένας από τους μαθητές μας είναι μοναδικός και μπορεί κοντά μας να κατακτήσει όποια γλώσσα επιθυμεί, άμεσα και για πάντα. 

Κάθε μέρα πάνω από 9,000 μαθητές απελευθερώνονται κοντά μας και βιώνουν τη χαρά και την ικανοποίηση να κάνουν όποια γλώσσα επιλέξουν δική τους, μέσα από αποκλειστικές εξειδικευμένες μεθόδους διδασκαλίας, πρωτοπόρα εξατομικευμένα προγράμματα σπουδών αλλά και μέσα από την έμπνευση, τον ενθουσιασμό και το μεράκι της ακαδημαϊκής μας ομάδας. Το βραβείο αυτό είναι αφιερωμένο σε κάθε έναν από τους χιλιάδες σπουδαστές που καθημερινά μας γεμίζουν εμπειρίες και σε όλους όσους θα μας κάνουν ακόμα καλύτερους στο μέλλον!»
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βραβείο βέλτιστης μαθησιακής εμπειρίας στα κέντρα ξένων γλωσσών so easy Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">