ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Ελλάδα

Το μικρότερο μέρος ,  η Κύπρος , τα έβαλε με το Ισραήλ, με ένα από τα πιο δυνατά κράτη , και είμαστε στήθος με στήθος είπε  η Ελένη Φουρέιρα 

Είμαι πολύ υπερήφανη για την Κύπρο. Στεναχωρήθηκα λίγο γιατί ήμασταν τόσο κοντά.  Δουλέψαμε πάρα πολύ και ανταμειφθήκαμε.

Η Ελένη Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision 2018 κατέκτησε τη δεύτερη θέση αποσπώντας 436 βαθμούς, ανάμεσα σε αυτούς και τρία 12άρια από Ελλάδα, Βουλγαρία και Αρμενία. 

Η Αλβανία δεν έδωσε το 12αρι της στην Ελένη Φουρέιρα αφού ψήφισε με 12 βαθμούς την Ιταλία, ενώ στην Κύπρο έδωσε 10 βαθμούς. Αυτή ήταν φυσικά και μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφοντας από τη Λισαβόνα.

Μου έδωσε το 10άρι.  Ήμασταν τρεις Αλβανοί. 

Έπρεπε κάπως να μοιραστεί. Ο ένας θα πάρει 12άρι και ο άλλος 10άρι. Πατριωτικά έτσι; Και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Όταν είδα το 10άρι χάρηκα πάρα πολύ.

Επισήμανση του ''Γ.WEB'': Ίσως να μην έχετε αντιληφθεί ότι η στιλιστική επιλογή της Κύπρου , αναφορικά με την συμμετοχή της Φουρέιρα , η οποία της έδωσε την δεύτερη θέση , παραπέμπει στο λογότυπό μας το οποίο είναι καθαρά μεταμοντέρνα τέχνη. Πανδαισία χρωμάτων. 


Εμείς όμως δεν επιθυμούμε τη δεύτερη θέση, διότι πρέπει να διοικηθεί ο δήμος από μια διοίκηση όλων των δημοτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">