ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ : Γάμο και τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Την επέκταση του θεσμικού πλαισίου ώστε να επιτραπεί ο γάμος και η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια βάζουν τώρα στο τραπέζι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις 

# Επί 31 χρόνια δεν έχει τηρήσει καμία κυβέρνηση τους θεσπισμένους νόμους και το Ελληνικό Σύνταγμα , ενώ το ζητούμενο του ΣΥΡΙΖΑ είναι να πάρει ψήφους από τα ομόφυλα ζευγάρια !!!

# Τέσσερα χρόνια δεν έχουν πράξει το ελάχιστο για όσα έχουμε υποστεί επί δεκαετίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και δίνουν έμφαση σε ότι θεωρούν ότι θα τους φέρει ψήφους και θα τους διατηρήσει στην εξουσία.

# Την ΕΡΤ την επαναλειτούργησαν, τα ληστεμένα από εμάς επί δεκαετίες, άδεια, καθώς και εξοπλισμοί, όπως και όσα δαπανήσαμε επί δεκαετίες τι έχουν γίνει ;;;

# Τα ομόφυλα ζευγάρια δεχόντουσαν διώξεις - κατασχέσεις επί δεκαετίες , η εις βάρος των ομόφυλων παρανομούν επί σειρά ετών οι κλέφτες των αστικών κομμάτων , οι οποίοι είναι οι βασικοί συνεργάτες των διαπλεκόμενων ;

# Μη τολμήσετε να πατήσετε το ποδάρι σας στα νοτιοανατολικά προάστια Αττικής αν δεν υπάρξει θεσμικό πλαίσιο για την Ραδιοτηλεόραση, καθώς και η δικαίωσή μας. Να θυμάστε δεξιοί, αριστεροί , ''ανεξάρτητοι γλυφάδας'' κ.α, και ειδικότερα όσοι παρανομήσατε με δόλο εις βάρος μας, το 2019 έρχεται το τέλος σας. ( Είναι γνωστό ότι ακόμα και οι δήθεν ''ανεξάρτητοι βουλευτές γλυφάδας'' γεμίζουν τις κοιλάρες τους , και δεν υπάρχει από τη πλευρά τους ούτε μισή τοποθέτηση στη βουλή )

Για γάμο και τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια μιλούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Τάσος Κουράκης επισήμανε στην Ολομέλεια πως «ήρθε η ώρα να εγγράψουμε στο αστικό μας δίκαιο το δικαίωμα γάμου και τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια». Επίσης ο κ. Χρήστος Καραγιαννίδης είπε πως η σχέση των ομόφυλων ζευγαριών έχει πλέον μια ποιοτική αναβάθμιση καθώς «δεν θέλουν να ζουν στο σκοτάδι. Ζουν μαζί για πολλά χρόνια και στον οικογενειακό τους σχεδιασμό υπάρχει η απόκτηση παιδιών».

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εμφανίζει ένα συντονισμένο σχεδιασμό για ριζικές αλλαγές στο συγκεκριμένο ζήτημα που ξεκίνησε με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης ώστε να περιλαμβάνει ομόφυλα ζευγάρια και συνεχίστηκε με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη. Σήμερα, η Βουλή ετοιμάζεται να ψηφίσει την δυνατότητα σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς και η πίεση των κυβερνητικών βουλευτών εστιάζει πλέον στο γάμο, την τεκνοθεσία αλλά και την θεσμοθέτηση του τρίτου φύλου.

Σήμερα, η Βουλή ετοιμάζεται να ψηφίσει την δυνατότητα σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς και η πίεση των κυβερνητικών βουλευτών εστιάζει πλέον στο γάμο, την τεκνοθεσία αλλά και την θεσμοθέτηση του τρίτου φύλου.

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου που θα κορυφωθεί αύριο Τετάρτη το μεσημέρι με την διεξαγωγή ψηφοφορίας, έχουν εγγραφεί να μιλήσουν 69 βουλευτές. Εξ αυτών οι 38 είναι του ΣΥΡΙΖΑ, και μεταξύ τους μόνο ένας από εκείνους που φέρονται να διαφοροποιούνται από την κεντρική γραμμή, ο κ. Γ. Ουρσουζίδης.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ : Γάμο και τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">