ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θερμά συγχαρητήρια στη κυβέρνηση για τη διάταξη για τα ομόφυλα ζευγάρια

Πέρασε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την Υιοθεσία και την Αναδοχή. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΔΗΣΥ, ΑΝΕΛ, Ποτάμι είπαν «ναι». Χρυσή Αυγή και Ενωση Κεντρώων καταψήφισαν και το ΚΚΕ δήλωσε «παρών».

Τοποθέτηση του Γιάννη Κουρδομένου

# Εμείς οφείλουμε από τον κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM θερμά συγχαρητήρια στη κυβέρνηση , και τον πρωθυπουργό , για τη διάταξη για τα ομόφυλα ζευγάρια, διότι ''έχουν βασανιστεί πολύ στη ζωή τους''. Ισχύει κάτι ανάλογο με εμάς που ως αστικά κόμματα καταλύσατε το Ελληνικό Σύνταγμα και τη νομιμότητα και από το 1987 υπηρετείτε διαπλεκόμενα.

# Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση , και σειρά άλλων κομμάτων υπηρετούν τη διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και το συγκεκριμένο ζήτημα ενέχει συμφέροντα και σε καμία περίπτωση δεν είναι ζήτημα δημοκρατίας.

# Για τη δική μας φθορά που έχουμε χάσει εκτός από τα χρήματά μας, και τους εξοπλισμούς μας, και την ίδια μας τη ζωή , πότε ασχολήθηκε η κυβέρνηση ; Το χρέος το οφείλετε επιλεκτικά , όπου επιθυμείτε εσείς κ Τσίπρα ;

# Για το ζήτημα των ερτζιανών - ραδιοτηλεοράσεων , για το οποίο παρανομείτε ως κυβέρνηση επί τέσσερα χρόνια έχετε να δηλώσετε κάτι, η θα το πάτε μέχρι τις εκλογές , όπως έπρατταν και όλοι οι προηγούμενοι ;

# Τέλος συμβάλλεται θετικά σε επίπεδο κοινωνίας, διότι όταν ρωτήσει το ανάδοχο παιδί ποιο από τα δυο άτομα των ομόφυλων ζευγάριων είναι ο πατέρας και ποια η μητέρα τι θα απαντήσουν ; Οι δυο άντρες, και οι δυο γυναίκες γονείς ενός μικρού παιδιού ; Και αυτό το παιδί με τις προσλαμβάνουσες τις οποίες θα έχει τι θα γίνει εν συνεχεία ;

# Επιπροσθέτως, είναι ψέμα ότι το εν λόγω μέτρο που ψηφίσατε αποτελεί γραμμή της νέας τάξης πραγμάτων, ( των μασόνων ), για τον εκμαυλισμό της κοινωνίας; Τα μικρά παιδιά των ελληνικών οικογενειών , τα οποία θα παρακολουθούν τα τεκταινόμενα των πολιτικών σας, δεν θα θεωρήσουν φυσιολογικό να στραφούν προς την ομοφυλία ;

Αν υπάρχει ενόχληση τόσο από τους ομόφυλους - ομόφυλες, όσο και από τη πλευρά της κυβέρνησης, καθώς και των αστικών κομμάτων, μπορούν κάλλιστα να να μας μηνύσουν, διότι έχουμε τα αποδεικτικά στοιχεία όσων αναφέρονται.
Για εμάς ομοφυλία και παιδοφιλία , σ'αυτές τις περιπτώσεις ατόμων , δεν διαχωρίζονται, και ενδέχεται τα ανάδοχα παιδιά να βρεθούν υποχείρια σε αρκετές περιπτώσεις στις σεξουαλικές ορέξεις των ομόφυλων. ( Άλλωστε δεν θα είναι τα δικά τους παιδιά, και στον αντίποδα έχουμε πλειάδα περιπτώσεων πραγματικών γονέων οι οποίοι είναι παιδόφιλοι.)

ΓΛΥΦΑΔΑ FM & RADIO GLYFADA , 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις & Κατασχέσεις

# Η τοποθέτηση γίνεται λόγω πικρίας και προδοσίας , διότι επί τέσσερα χρόνια για εμάς που δεχτήκαμε σειρά από διώξεις - κατασχέσεις από τη δεκαετία του 70 μέχρι και τη δεκαετία του 2000 δεν έχει υπάρξει ίχνος ενέργειας από την κυβέρνηση.

Ψηφίστηκε επί της αρχής το ν/σ για την αναδοχή-υιοθεσία – Με 161 ναι πέρασε η διάταξη για τα ομόφυλα ζευγάρια


Για την διάταξη η οποία προβλέπει ακόμα και ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι παιδιών, υπήρξαν πολλές διαφοροποιήσεις.

Επί του επίμαχου άρθρου του νομοσχεδίου ψήφισαν υπέρ 161 βουλευτές, ενώ 103 ήταν τα «όχι» που καταμετρήθηκαν.

Μετατρέπουμε μία υπόθεση που σήμερα είναι φθορά ψυχής αρκετών χρόνων, σε υπόθεση που ολοκληρώνεται σε ένα έτος, ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ώστε να «σταματήσει αυτό το βασανιστήριο και για τους υποψηφίους γονείς αλλά και για τα παιδιά».

Μιλώντας στη Βουλή, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την υιοθεσία και την αναδοχή, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι είναι μία πολύ σημαντική συνεισφορά σε αυτούς τους συνανθρώπους και τόνισε ότι «είναι ένα ανθρώπινο χρέος από την πλευρά της Πολιτείας απέναντι σε συνανθρώπους μας που θέλουν να κάνουν ό,τι πιο ανθρώπινο έχει η φύση μας. Να προσφέρουν και να λάβουν αγάπη».

Αναφερόμενος στη σύγχυση που προκάλσεσε στη δημόσια συζήτηση, «είτε λόγω άγνοιας, είτε λόγω σκοπιμοτήτων» η διάκριση ανάμεσα στην αναδοχή και την υιοθεσία, ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι κάποιοι λανθασμένα ταυτίζουν την υιοθεσία, που αποτελεί μία διαδικασία η οποία εγκρίνεται σε τελικό στάδιο από δικαστήριο, με την αναδοχή.

«Η αναδοχή προβλέπει ότι το παιδί έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στους φυσικούς του γονείς, οι οποίοι επιπροσθέτως κατά τη διάρκεια της αναδοχής θα πρέπει να έχουν επαφή μαζί του. Θα έλεγα χωρίς υπερβολή ότι η αναδοχή ως πράξη αποτελεί υπόδειγμα αλτρουισμού, αλληλεγγύης και προσφοράς για όσους το επιλέγουν» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Επιλέγουν μόνο να δώσουν σε ένα παιδί, χωρίς να αποκτήσουν δικαιώματα σε αυτό. Και συνάπτεται μέσα από μία συμβολαιογραφική πράξη, αφού έχουν προχωρήσει οι προβλεπόμενες διαδικασίες».

Κατά τη διάρκεια της ομιλία του στη Βουλή, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την υιοθεσία και την αναδοχή, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, άσκησε σκληρή κριτική στη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι «μπορεί αν θέλει να μας παραδώσει άλλο ένα μάθημα για το ποιος είναι λαϊκιστής και λογαριάζει μόνο το πολιτικό κόστος και ποιος αληθινά φιλελεύθερος».

«Είναι δικαίωμά του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ να το κάνει αυτό» τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Εμείς, ειλικρινά, τον ευχαριστούμε γιατί κάνει τα πράγματα πιο καθαρά σε ορισμένους που πιστέψανε ότι είναι δήθεν πολιτικός του φιλελεύθερου κέντρου».

Επίσης, τον χαρακτήρισε βαθιά συντηρητικό, που πολλές φορές φλερτάρει με αναχρονιστικές ιδέες, αλλά φλερτάρει επικίνδυνα και με τον ακροδεξιό λαϊκισμό σε κάθε βήμα που αυτή η κυβέρνηση κάνει σε ζητήματα που αφορούν ατομικά δικαιώματα.

«Εμείς θα συνεχίζουμε να πορευόμαστε με βάση τις αρχές μας, αγνοώντας το πολιικό κόστος» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, ανεξάρτητα και από τα όσα δημοσιεύονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως συμπλήρωσε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θερμά συγχαρητήρια στη κυβέρνηση για τη διάταξη για τα ομόφυλα ζευγάρια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">