ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ τρέφεται από την εξουσία

Σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα και εγρήγορση κάλεσε τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, διότι, όπως είπε, «η αντίστροφη μέτρηση για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά έχει αρχίσει και οι εκλογές αργά ή γρήγορα θα γίνουν».

«Έχουμε δύσκολο αγώνα μπροστά μας. Για να πετύχουμε τον στόχο μας θα χρειαστεί όχι απλά να είμαστε ενωμένοι, αλλά και απόλυτα προσηλωμένοι στον κοινό μας στόχο. 

Έχουμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο, έναν αντίπαλο που δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία, διότι τρέφεται από αυτή και κυρίως τρέφεται από τον διχασμό και την πόλωση, που ο πολιτικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ παράγει», είπε ο κ. Μητσοτάκης, στη διάρκεια εκδήλωσης με τη συμμετοχή μελών και στελεχών της Ν.Δ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου «THE MET» και συνέχισε: «Η δικιά μας παράταξη έχει μια άλλη παρακαταθήκη. 

Έχει την παρακαταθήκη του ιδρυτή μας, του εθνάρχη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Έχει την παρακαταθήκη της αλήθειας απέναντι στον λαϊκισμό, της συγκεκριμένης πολιτικής απέναντι στις ανεδαφικές υποσχέσεις, είναι η παρακαταθήκη της ενότητας απέναντι στον διχασμό».

Παρατηρήσεις του ''Γ.WEB'': Αν δεν αποδείξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από που τρεφόμαστε εμείς, οι οποίοι επί σειρά ετών δώσαμε δημόσια τον αγώνα ανατροπής της ΝΔ , ο ίδιος πράττει την χειρότερη μορφή λαϊκισμού.

Αναφορικά με τον κ. Καραμανλή δεν έχετε αποδείξει ως κόμμα ότι κινείστε στη βάση των πρακτικών και των ιδεωδών του. Είναι χαρακτηριστικά όσα ισχύουν στο Δήμο Γλυφάδας από την παράταξη της ΝΔ , και ειδικότερα με έναν Καραμανλικό δήμαρχο, ο οποίος έχει εκτοπίσει το δίκαιο και τους δημότες προς χάριν των συμφερόντων τους.

Τον διχασμό τον διαμορφώσατε στο δήμο Γλυφάδας με όσα πράττουν τα στελέχη του κόμματος σας, ενώ και ο λαϊκισμός πληρώνεται από αυτά τα στελέχη ώστε να διαβληθεί η αλήθεια, και το δίκαιο.

Κύριε Μητσοτάκη, δεδομένου ότι επί διακυβέρνησης του πατέρα σας δεν παρασχέθηκε έπειτα από αίτηση - παράβολο άδεια στον τοπικό Ρ/Σ ΓΛΥΦΑΔΑ FM, μπορείτε να μας αιτιολογήσετε γιατί η ΝΔ επιθυμούσε διακαώς τους δικούς της ανθρώπους στην σύνθεση του Ε.Σ.Ρ ;

Τέλος, όπως βλέπουμε, και παρακολουθούμε, ως κόμμα έχετε και αρκετά μικρόφωνα, ενώ εμείς , οι οποίοι πρωτοστατήσαμε για τις Ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις , έπειτα από σειρά διώξεων & κατασχέσεων επί διακυβέρνησης ΝΔ , δεν λειτουργούμε, άρα ποιοι τρέφονται από την εξουσία και απο τον Ελληνικό λαό ;;;

Τολμώ να αναφέρω ότι δεξιοί, αριστεροί, τρέφεστε από την κοινωνία, και ενίοτε αδικώντας κατάφωρα και οι μεν και οι δε την κοινωνία. Ως πολίτης, και εκλογέας, ντρέπομαι για λογαριασμό των στελεχών αυτής της κυβέρνησης, τα οποία υποστηρίχθηκαν και από εμάς, όμως, θεωρώ ότι δεν είστε καλύτεροι, διότι θα είχε αποδειχθεί. 

Η ταλαιπωρία επί δεκαετίες ενός πολίτη , ο οποίος έδωσε εμπράκτως τον αγώνα για μετεξέλιξη και πρόοδο, καθώς και ο κανιβαλισμός των νεοελλήνων , ( ωφελημένων από το δικό μας αγώνα), αποτελούν αυταπόδεικτα δεδομένα.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις & κατασχέσεις

# Όσες φορές θέσαμε δημόσια που ευρίσκετο έστω και ένας από τους ιδιοκτήτες Ρ/Σ του Ν.Αττικής , όταν εμείς καθημερινά δίναμε τον αγώνα για σπάσιμο του κρατικού μονοπωλίου , και δεχόμενοι διώξεις - κατασχέσεις , απάντηση δεν πήραμε από κανένα.

Γ.Κ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ τρέφεται από την εξουσία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">