ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δύο συλλήψεις για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη

Στη σύλληψη των δύο προσαχθέντων στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ως ύποπτοι για συμμετοχή στην χθεσινή επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 20 και 36 ετών με τον δεύτερο να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές.

«Οι τραμπούκοι- ακροδεξιοί θα έλθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους», υπογραμμίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε δήλωσή του που ανέβασε στο Twitter, για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ο κ. Τόσκας, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος εξήλθε από το νοσοκομείο και τον διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα έχει πολύ γρήγορα όλα τα στοιχεία για να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους δράστες της επίθεσης εναντίον του. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το περιστατικό και λίγο αργότερα ο κ. Τόσκας ανήρτησε τη δήλωση στο Twitter, στην οποία επίσης τονίζει: «Δεν είναι πατριώτες, προσβάλλουν την δημοκρατία μας. Η Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να τους οδηγήσει στην Δικαιοσύνη».

Επισήμανση του ''Γ'': Ως κυβέρνηση επί τέσσερα χρόνια δεν έχετε πράξει το ανάλογο αναφορικά με τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις των τοπικών Ρ/Σ της Γλυφάδας , διότι για εμάς όσοι κίνησαν τα νήματα για τις διώξεις - κατασχέσεις , και εν γένει το κλείσιμο της φωνής της τοπικής μας κοινωνίας δεν είναι πατριώτες , και αυταπόδεικτα προσέβαλλαν τη τοπική μας δημοκρατία.

Τίθεται το ερώτημα: Με ενήμερο τον πρωθυπουργό και σχεδόν το σύνολο των κυβερνητικών στελεχών, και ειδικότερα τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, πως δεν υπήρξε έστω και μια ενέργεια ;



Πότε θα μας αιτιολογήσει έστω και μια κυβέρνηση γιατί υπήρξαν οι καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μας ;

Ποιοι κινούσαν τα νήματα ;

Για ποιους λόγους ;

Τι έχουν γίνει τα μηχανήματά μας τα οποία κατασχέθηκαν παρανόμως ;

Όσο τα λέει ο κ. Τσίπρας με τον κ. Μητσοτάκη ενδέχεται να ξεκαθαρίσει ότι δεξιοί και ακροδεξιοί κύκλοι έστησαν τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μας τη περίοδο που διοικούσε το δήμο η οργάνωση της ΝΔ , ( όπως και σήμερα ) ,  με ακροδεξιά δεκανίκια επί Λανδράκη ; Είναι της πάση γνωστό τοπικά ότι τον Λανδράκη τον ψήφισαν οι εθνικιστές , οι χουντικοί , οι βασιλικοί , και οι ακροδεξιοί.

Να παρακάμπτετε μέχρι το τέλος της πενταετίας όσα ίσχυαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όμως οι συμπολίτες μας σήμερα γνωρίζουν , και ειδικότερα όσοι διέθεσαν ως μικροί επιχειρηματίες τα χρήματά τους καταθέτοντας αιτήσεις και παράβολα για ένα τοπικό ραδιόφωνο , ότι υφίσταται προβοκάτσια από τη πλευρά όλων των κυβερνήσεων , διότι όλες υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο και τη διαπλοκή.

Τα αστικά κόμματα 31 ετών υπηρετούν την αντισυνταγματικότητα , την κατάλυση του Ελληνικού συντάγματος , και λίγες οικογένειες παντός καιρού, οι οποίες ήταν πίσω από τη χούντα του 67 - 74 , πίσω από τη ΝΔ , το ΠΑΣΟΚ , και εν γένει πίσω από οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Βρίσκονται πίσω από οποιαδήποτε κυβέρνηση, ενώ δεν ήταν ορισμένοι εξ αυτών πίσω από το κυβερνών κόμμα. Η μήπως ήταν ; Εδώ χρειαζόμαστε τη συμβολή της ΕΥΠ , όμως και σε αυτόν το τομέα , ο εκάστοτε πρωθυπουργός καθίσταται δικτάτωρ , επιλέγοντας ένα πρόσωπο της αρεσκείας του ώστε να μην υπάρχει έλεγχος αναφορικά με το κόμμα του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δύο συλλήψεις για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">