ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με επτά διμοιρίες των ΜΑΤ ο Αλέξης Τσίπρας στη Λέσβο

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Λέσβο επισκιάστηκε  από το γεγονός ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός πήγε φρουρούμενος από τις δυνάμεις καταστολής κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. 

Οι επτά διμοιρίες των ΜΑΤ οι οποίες μετέτρεψαν σε φρούριο το νησί , για έναν πρωθυπουργό που αναδείχθηκε μέσα από την κοινωνία , αν μη τι άλλο προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

Στη Μυτιλήνη έγιναν μαζικές πορείες διαμαρτυρίας την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μίλαγε στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ η πορεία ήταν πρωτόγνωρη για το νησί, καθώς οι διαδηλωτές ξεπέρασαν τους 3.000.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αίθριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, όπου μιλούσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στη Μυτιλήνη, κάποια στιγμή επικράτησε ένταση μεταξύ διαδηλωτών και ΕΛ.ΑΣ.

Η κατάσταση στο νησί φαίνεται ότι έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι αυξημένες προσφυγικές ροές, οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης για χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες και οι συμπλοκές μεταξύ τους (που ενίοτε συνοδεύονται από καταστροφές και βίαια επεισόδια) διαμορφώνουν ένα εκρηκτικό σκηνικό. Το συγκεκριμένο πεδίο αποτελεί νούμερο ένα θέμα αντιπαράθεσης ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΝΔ με την κυβέρνηση να βρίσκεται σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού», υπό τον φόβο να υπάρξει μπαράζ συντονισμένων αποδοκιμασιών.




Μόνιμη δουλειά για όλους







Το να δημιουργείς συνθήκες υπέρ ''κουμπάρων'', Καλογρίτσα, Μαρινάκη, Σαββίδη, κ.α, δεν θα αποβεί υπέρ σου κ. Τσίπρα, και όπως σου έχουμε αναφέρει δημόσια , αν δεν υπάρξει η δικαίωσή μας , με τη δική σου παρέμβαση,  από εμάς δεν θα σε σώσουν ούτε 800 διμοιρίες των ΜΑΤ.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις & Κατασχέσεις
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με επτά διμοιρίες των ΜΑΤ ο Αλέξης Τσίπρας στη Λέσβο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">