ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Καλή η προπαγάνδα της ΝΔ και των διαπλεκόμενων υποστηρικτών της , όμως η Εισαγγελία καλύπτει οικονομικά εγκλήματα !




Καλή η προπαγάνδα της ΝΔ και των διαπλεκόμενων υποστηρικτών της , όμως ,  δεν πείθει πολίτες με γνώθι σ'εαυτόν διότι οι νεαροί Ρομά είναι ψιλικατζήδες , οι οποίοι επιχειρούσαν με μικροκλοπές να διαβιώσουν σε περίοδο οικονομικής ύφεσης, ενώ στον αντίποδα όσοι/ες σφετερίστηκαν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, μέσα σε τέσσερα χρόνια έχουν αποκτήσει περιουσίες και μοιράζουν κατά το δοκούν το δημοτικό χρήμα σε πλειάδα ημετέρων τους.

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής διάταξης τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών Ελλήνων Ρομά, μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπραταν κλοπές και ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας.
Πρόκειται για τους:
1) Μουσταφά Μιχαήλ της Ειρήνης, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1996 στην Αθήνα
2) Βασιλείου Λουκά της Ευαγγελίας, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1995 στην Πάτρα
3) Καραγκούνη Σωτήρη του Τριαντάφυλλου και της Χριστίνας, γεννηθέντα στις 24-5-1999 στο Ναύπλιο
Οι τρεις κατηγορούνται ότι έχουν διαπράξει κλοπές σε 23 σπίτια. Η σύλληψη τους έγινε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στις 11 Απριλίου.
Οι δράστες διέπραταν κλοπή σε διαμέρισμα της Γλυφάδας και όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς και επιχείρησαν να διαφύγουν. Στην κατοχή τους είχαν βρεθεί χρήματα και διάφορα κοσμήματα, χρυσαφικά και ρολόγια καθώς επίσης και κινητά τηλέφωνα.
Οι συγκεκριμένοι ληστές είχαν ληστέψει και την αντιδήμαρχο Γλυφάδας, Σάσα Πατεράκη.

Η εισαγγελία βγάζει στη σέντρα από τα ακροδεξιά - εθνικιστικά - και δεξιά μίντια τους νεαρούς Ρομά ''ψιλικατζήδες'' , ενώ στον αντίποδα καλύπτει οικονομικά εγκλήματα, και ρουσφέτια σε ημέτερους της ΝΔ στο Δήμο Γλυφάδας,  τα οποία κοστίζουν στους συμπολίτες μας ετησίως δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Έχουμε καλέσει επανειλημμένα και δημόσια τους οικονομικούς εισαγγελείς να διεξάγουν έρευνα στο δήμο Γλυφάδας , πρωτίστως για ΔΙΑΠΛΟΚΗ μεταξύ παρατάξεων - διοικήσεως - αιρετών με Ιδιώτες, καθώς και με οικογένειες ψηφοφόρων τους με οικονομική ζημία όπως προαναφέραμε δεκάδες εκ. ευρώ.

Δεν είναι ούτε σωστό, ούτε ηθικό, ούτε δίκαιο το καθεστώς που ακολουθεί η Εισαγγελία, διότι δεν προστατεύει την κοινωνία. Η κοινωνία δεν κινδυνεύει από τους ''ψιλικατζήδες'', ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ εμπράκτως από τους διοικούντες , καθώς και τους ημετέρους τους , οι οποίοι λειτουργούν κατά το δοκούν, και  μας κοστίζουν ετησίως εκατομμύρια ευρώ διασπάθισης του δημοτικού χρήματος.

Εμπεριστατωμένα, οι εν λόγω βαρύνονται για 23 κλοπές, ενώ οι υπόχρεοι καταβολής δημοτικών τελών, πρασινόσημου, κ.α. στο Δήμο Γλυφάδας ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες πολιτών, οι οποίοι στην πλειονότητά τους σχολιάζουν αρνητικά τα τεκταινόμενα των εκάστοτε διοικήσεων, και κυρίως της σημερινής, διότι γνωρίζουν τις εξυπηρετήσεις ημετέρων, καθώς και πόσα χρήματα τους κοστίζουν , χωρίς να υπάρχει τοπικά αναλογικότητα, ισοπολιτεία, ισονομία και δίκαιο.

Εμείς έχουμε δημοσιοποιήσει δεκάδες περιπτώσεις, όπως του Τσιώλη, του Σκούφη, της γραμματέως του δημάρχου, των κουμπάρων, του συνοποψηφίου του δημάρχου ''φυτά Αλεξίου'', κ.α., καθώς και των 68 ημέτερων της διοικήσεως, άρα είναι σαφές ότι τοπικά δεν υφίσταται αναλογικότητα.

Σημείωση: Αν κάποιος αμφισβητήσει όσα αναφέρονται στο παρόν προφανώς θα έχει πρόβλημα πραγματικής ενημέρωσης, διότι για τους Ρομά έχουν διατεθεί σημαντικά κονδύλια από την Ε.Ε. όσο κυβερνούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, χρήματα τα οποία ουδέποτε έφτασαν στους Ρομά  ώστε να αλλάξει , τόσο η διαβίωσή τους, όσο και η ''εγκληματικότητα'' - παραβατικότητα , η οποία ενίοτε εξυπηρετεί το σύστημα. 

Θα μας εξηγήσει κάποιος τους λόγους που και σε αυτή τη κατηγορία πολιτών , και μάλιστα Ελλήνων - Ελληνίδων , δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής εκπρόσωπός τους στη Βουλή ;  Ορισμένα κόμματα χρησιμοποιούν ορισμένα μέλη των Ρομά ως υπαλλήλους , όμως για τα ιδιοτελή τους οφέλη , διότι επί της ουσίας δεν εκπροσωπούνται στην Ελληνική Βουλή.

Επί προσωπικού: Έχετε υπόψιν σας τόσο τα στελέχη του παλαιοκομματισμού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , όσο και οι ωφελημένοι του ΣΥΡΙΖΑ , ότι υφίσταται κατάχρηση του πολιτεύματος, και όσα ισχύουν επί δεκαετίες για τους Ρομά με διαφορετικό τρόπο ισχύουν και για εμάς,  διότι από 2.000 και πλέον χιλιάδες μέλη της κοινωνίας που λειτούργησαν στα FM , καταλήξαμε σε μια μετεξέλιξη χιλιάδων διώξεων - κατασχέσεων στο Ν.Αττικής, και επί 31 χρόνια πολιτικοοικονομική ΔΙΑΠΛΟΚΗ λίγων οικογενειών και αστικών κομμάτων, ενώ δεν υπάρχει ούτε ένας από εμάς στο κοινοβούλιο, είτε σε ένα δήμο της περιοχής μας. 

ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ & ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις - Κατασχέσεις έπειτα από πλήρεις φακέλλους - αιτήσεις - παράβολα για τοπική λειτουργία.

Εμείς σε πλήρη αντιδιαστολή του κράτους, των πολιτικών κομμάτων, των Ρομά, κ.α. δεν γίναμε κλέφτες, όμως το 2019 , και σύμφωνα με όσα ισχύουν σε βάρος μας , εφιστούμε την προσοχή σας . . . διότι κλέφτες δεν πρόκειται να γίνουμε.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Καλή η προπαγάνδα της ΝΔ και των διαπλεκόμενων υποστηρικτών της , όμως η Εισαγγελία καλύπτει οικονομικά εγκλήματα ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">