ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: H λεωφόρος Βουλιαγμένης στην εγκατάλειψη !

Κυρία Καυκά πόσα χρόνια έχει να καθαρίσει ο δήμος την λεωφόρο Βουλιαγμένης ; Είναι σαφές από τις σημερινές εικόνες που θα δείτε στη συνέχεια ότι σκούπα του δήμου, είτε υπάλληλος καθαριότητας , δεν έχει περάσει από το συγκεκριμένο σημείο της κεντρικής οδού.

Ο δήμαρχος Γ. Παπανικολάου φρόντισε οι συμβασιούχοι ενός μήνα να απολαμβάνουν τα χρήματα των συμπολιτών μας επί δυο και πλέον χρόνια, όμως σύμφωνα με τις εικόνες που συναντάμε στη πόλη μας θέτουμε το ερώτημα:

Οι 68 εργάζονται κ. δήμαρχε και κ. Καυκά ;

Δείτε εικόνες τη Παρασκευή 25 Μαϊου από την λεωφόρο Βουλιαγμένης:
Το συγκεκριμένο όχημα , όπως και περισσότερα που έχουμε αναρτήσει σε άλλα σημεία της παλιάς Βουλιαγμένης, κ.α. δεν αποτελεί υποχρέωση του Δήμου να τα συλλέξει ;Θεωρούμε άκρος επικίνδυνο το συγκεκριμένο σημείο , σε πεζοδρόμιο, στο οποίο έχει σπάσει το μπετόν και έχουν μείνει τα σίδερα. Ενδέχεται να προκληθεί ατύχημα αν σταματήσει νύχτα ταξί , η όχημα , από το οποίο να αποβιβαστεί  επιβάτης.Τα πεζοδρόμια της λεωφόρου Βουλιαγμένης είναι σε κακό χάλι. 

Έπειτα από τις εικόνες που είδατε τα συμπεράσματα είναι σαφή: Χρειάζεται αλλαγή δημοτικής αρχής , οργάνωση , και περισσότερη υπευθυνότητα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: H λεωφόρος Βουλιαγμένης στην εγκατάλειψη ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">