ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαξίμου: Ανατριχιαστική η άγνοια Μητσοτάκη

Για αντικοινωνικό μένος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που έδωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με τη σημερινή συνέντευξη του Κυρ. Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ:

«Το αντικοινωνικό μένος του κ. Μητσοτάκη, που απαιτεί νέο μνημόνιο για να ξεδιπλωθεί το ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε όμως» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση «είναι ότι αγνοεί ποιος δολοφόνησε τον Γ. Λαμπράκη.

Και επειδή η άγνοιά του είναι ανατριχιαστική, ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη του καλύτερου βιογραφικού της χώρας: Ο Γ. Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ, δολοφονήθηκε το 1963 από το παρακράτος της δεξιάς. Δολοφόνοι του ήταν οι Εμμανουηλίδης και Γκοτζαμάνης».

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος: Δεδομένου ότι εμείς στη Γλυφάδα δεν έχουμε από πίσω μας ούτε Μητσοτάκηδες, ούτε ''γαλάζιες'' διοικήσεις, και ασφαλώς ούτε τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ , αναφέρουμε προς το Μαξίμου και το πρωθυπουργικό γραφείο:

Όταν και όπου θα χρησιμοποιείται τον όρο « μένος » με υπονοούμενα , να είστε βέβαιοι ότι εμείς δεν υπήρξαμε προδότες , δεν έχουμε προβεί σε προβοκάτσια , ενώ ορισμένοι θερίζουν τα οφέλη του συλλογικού αγώνα.

Εμείς στη πόλη της Γλυφάδας, και συγκεκριμένα στον χώρο του κατασχεμένου ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 , ο οποίος πληρώνοντας τίμημα διακήρυξε υπέρ της Αριστεράς , του πολυκομματισμού , και σαφώς κατά του δικομματισμού - διπολικού συστήματος , πράγματι διεπόμαστε από « μένος » κατά όσων έστειλαν στις καλένδες τις προεκλογικές εξαγγελίες για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, και αν σφάλουμε να το δηλώσετε δημόσια.

* Ορισμένοι/ες ''πειράζουν'' την δημοτικότητα ( ΔΗΜΟΦΙΛΗ ) των αναρτήσεών μας, και είμαστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται  - αποκλειστικά - για αριστερούς πολίτες, όμως σε όσα γράφουμε δεν υπάρχει εξαπάτηση της κοινωνίας. 

* Εντελώς άσχετο με τα προαναφερόμενα , όμως αποτελεί μήνυμα στα ''πειραχτήρια'' , διότι θα αναφερθούμε εκτενώς στο ρόλο ''Τσιώλη'' κ.α. 

* Εμείς είχαμε τη διάθεση , τη καλή θέληση , να ''ξελασπώσουμε'' τα αρνητικά που είχαν προηγηθεί αναφορικά με τη ''γαλάζια'' δημοτική αρχή του Δήμου Γλυφάδας , και να βρεθεί η χρυσή τομή , όμως εμάς δεν μας ''ξελάσπωσε'' κανείς , και γνωρίζουμε ότι όσα δημοσιεύματα αφορούσαν εμάς σκηνοθετήθηκαν μέσα στο δημαρχείο , και έχοντας ορισμένοι τον κωδικό της ιστοσελίδας η οποία καταφέρεται σε βάρος μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαξίμου: Ανατριχιαστική η άγνοια Μητσοτάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">