ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αντίθετη η «ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» για την παραχώρηση σε Ιδιώτη του ‘ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ’

Όπως αναφέρουν από την «ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γλυφάδας η διοίκηση ψήφισε για 12χρονη παραχώρηση σε ιδιώτη της χρήσης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Γλυφάδας.

Όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους «Ζητάμε άμεσα να σταματήσει οποιαδήποτε ενέργεια παραχώρησης γιατί ΔΕΝ εξυπηρετεί την πόλη μας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση :

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ‘ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ’ (κλειστό Γήπεδο, Γυμναστήριο, Κολυμβητήριο)

Σήμερα, στην Οικονομική Επιτροπή, η διοίκηση έφερε πρόταση, την οποία και ψήφισε, για 12χρονη παραχώρηση σε ιδιώτη της χρήσης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Γλυφάδας.

Εκφράζουμε την απόλυτη αντίθεση μας, γιατί η δέσμευση των τριών επόμενων διοικήσεων από μια τέτοια πράξη, είναι απαράδεκτη, όταν μάλιστα δεν έχει γίνει ουσιαστική οικονομική μελέτη κόστους-οφέλους.

Εμείς, ως διοίκηση, κάναμε ένα τεράστιο αγώνα και παραχωρήθηκε το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας που ήταν κλειστό από την Πολιτεία, στο Δήμο και είμαστε υπερήφανοι που το λειτουργήσαμε προς όφελος των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα της νεολαίας.

Ζητάμε άμεσα να σταματήσει οποιαδήποτε ενέργεια παραχώρησης γιατί ΔΕΝ εξυπηρετεί την πόλη μας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αντίθετη η «ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» για την παραχώρηση σε Ιδιώτη του ‘ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ’ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">