ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΝΔ: Ακύρωσαν τους υποψηφίους στη Γλυφάδα

Στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας με πραξικοπηματική απόφαση ακύρωσαν τις υποβληθείσες και καθ' όλα νόμιμες υποψηφιότητες, για την Διοικούσα Επιτροπή της τοπικής οργάνωσης της Ν. Δ. στην Γλυφάδα, στις εσωκομματικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής όπως γράφουν οι δημολογίες.

Η παρέμβαση αυτή εκτός του ότι είναι αντιδεοντολογική, δεν προβλέπεται πουθενά στο καταστατικό του κόμματος, το οποίο είχε εγκριθεί από το πρόσφατο συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Είναι όμως και βαθιά αντιδημοκρατική αφού καταργεί τα στοιχειώδη δικαιώματα των μελών του κόμματος και ιδιαίτερα του απερχόμενου προέδρου και των μελών της Διοικούσας Επιτροπής, οι οποίοι είχαν κάθε δικαίωμα να ζητήσουν την επανεκλογή τους.

Στο κάτω κάτω τα μέλη θα ήταν αυτά που θα έκριναν, αν έκαναν καλά μέχρι τώρα την δουλειά τους και θα τους επανεξέλεγαν ή θα τους "μαύριζαν".

Όμως το πραξικόπημα της Κ.Ε.Φ.Ε. έχει και συνέχεια, αφού όρισε (ουσιαστικά διόρισε) ένα άλλο πρόσωπο ως υποψήφιο πρόεδρο, ο οποίος δεν είχε υποβάλλει καν υποψηφιότητα.

Ναι, καλά διαβάσατε, ο καθ' όλα συμπαθής και αξιοπρεπής κ. Παναγιώτης Σκαλτσάς, ο οποίος ορίστηκε από "τους επάνω" μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος, δεν έχει υποβάλλει ο ίδιος καμιά υποψηφιότητα.

Ο άνθρωπος ενώ το βράδυ κοιμήθηκε ήσυχος χωρίς σκοτούρες και κομματικές έγνοιες, το πρωί τον πληροφόρησαν ότι θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης...... Και μη χειρότερα!!!!

Αυτά τα απίστευτα δεν συνέβαιναν ούτε στο καθεστώς Τσαουσέσκου.

Τώρα τι σόι εκλογές είναι αυτές, που θα έχουν έναν υποψήφιο πρόεδρο, που ούτε καν έβαλε υποψηφιότητα και ταυτόχρονα θα έχουν απαγορεύσει με το έτσι θέλω, τις υποψηφιότητες των άλλων έγκυρων υποψηφίων, για να καταλάβουμε το σκεπτικό τους, θα πρέπει να καταφύγουμε στον άλλο "δημοκράτη" της ευρύτερης γειτονιάς μας, τον σουλτάνο Ερντογάν.

Οφείλουμε όμως να αναφερθούμε και στον ουσιαστικό δημιουργό όλου αυτού του μπάχαλου, τον Δήμαρχο Γιωργάκη Παπανικολάου που ανακατεύτηκε στις εσωκομματικές εκλογές και με περίσσιο φανατισμό υποστήριξε και "μανατζάρισε" την υποψηφιότητα του κ. Νίκου Παπάζογλου, ερχόμενος σε ανοιχτή κόντρα με όλη σχεδόν την Δημοτική του ομάδα.

Η αγωνία του για τις επερχόμενες δυσμενείς εξελίξεις για τις 100 πλαστές αποφάσεις, τον οδήγησαν στην απέλπιδα προσπάθεια να ελέγξει την Τοπική Οργάνωση, έχοντάς την ως ανάχωμα και ασπίδα, αλλά και ως μοχλό πίεσης προς την οδό Πειραιώς.

Το παλικάρι έχει βαλθεί να γίνει ο τοπικός μας Σουλτάνος, γι' αυτό και όσους δεν τον υπακούν, τους αντιμετωπίζει όπως ο Ερντογάν τους οπαδούς του Γκιουλέν, τους λεγόμενους Γκιουλενιστές.

Έτσι και εδώ στη Γλυφάδα, οι φίλοι του Τζούβελη, οι λεγόμενοι "Τζουβελιστές", είναι σε δυσμένεια.

Στη Μεσσηνία όμως λένε ότι "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά....".

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Όπως ανέφερε ο Τζουβέλης, ο οποίος επικαλείται ότι η Γλυφάδα είναι το ''σπίτι'' μας , όμως ουδέποτε το έχει αποδείξει , καθώς και το σύνολο των ''γαλάζιων'' αιρετών , από τους υπολογιστές του Δημαρχείου γίνονται εγγραφές από τη πλευρά του δημάρχου, και αυτό σημαίνει κατάλυση της δημοκρατίας και των θεσπισμένων.

Ενημερωθήκαμε ότι γίνονται από την πλευρά του Δημάρχου και από τους υπολογιστές του Δημαρχείου!!!! Χιλιάδες εγγραφές μελών. Οι εγγραφόμενοι, προφανώς, ήταν άνθρωποι που επισκέπτονταν το Δημαρχείο και  το γραφείο Δημάρχου, καθώς και υπάλληλοι του Δήμου που τους «ζητήθηκε» να εγγραφούν. 

Η ανωτέρω διαδικασία αποτελούσε, προφανώς,  κατάφωρη αλλοίωση του εκλογικού σώματος που θα συμμετείχε στις εκλογές. Κανείς δεν γνωρίζει αν αυτοί οι πολίτες που εγγραφόταν τηλεφωνικά από το Δημαρχείο, αποτελούν ψηφοφόρους που ασπαζόταν της αρχές της παράταξης ή απλά το έκαναν για να μην δυσαρεστήσουν τον Δήμαρχο της πόλης μας. Εμείς, ως οφείλαμε, καταγγείλαμε στην κεντρική εφορευτική επιτροπή το ανωτέρω γεγονός και ζητήσαμε να μην ληφθούν υπόψη  όσες εγγραφές πραγματοποιήθηκαν από το Δημαρχείο. 

Οφείλω να διευκρινίσω ότι για να αποφευχθεί η πόλωση που είχε δημιουργηθεί, πρότεινα μέσω του ιστορικού στελέχους της παράταξης στην Γλυφάδα Γιώργου Αγγελόπουλου, να αποσυρθούμε και εγώ και ο Νίκος Παπάζογλου από την διεκδίκηση της προεδρίας της τοπικής και να αναλάβει ο άξιος συμπολίτης μας και στέλεχος της παράταξης, δικηγόρος Γιώργος Ανδρέου. Δυστυχώς στην πρόταση αυτή δεν έλαβα ποτέ απάντηση από τον Δήμαρχο και τον κ. Παπάζογλου.

Τη Δευτέρα 7 Μαΐου, ενημερώθηκα από την ΚΕΦΕ ότι αποφασίστηκε να μην συμμετέχει κανένας δημοτικός σύμβουλος ως υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής. Η απόφαση αυτή ήταν προφανώς αντίθετη με τα αναφερόμενα στην εκλογική εγκύκλιο του κόμματος, που μας επέτρεπε ρητά να συμμετέχουμε. 

Όπως ενημερωθήκαμε στη συνέχεια από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η απόφαση αυτή ελήφθη από το κόμμα, κατόπιν «ενεργειών» του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και του τοπικού Βουλευτή Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Μετά τα προαναφερθέντα γεγονότα, λάβαμε την απόφαση, εγώ να παραιτηθώ από υποψήφιος πρόεδρος και οι συνεργάτες μου από υποψήφιοι για τις θέσεις των συμβούλων στο Δ.Σ. της τοπικής, στις επερχόμενες εκλογές και να μην συμμετέχουμε στην διαδικασία της Κυριακής.

Επισημάνσεις του ''Γ'': Σαφώς όσα ισχύουν στη πόλη της Γλυφάδας καταδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ποια είναι η λειτουργία των αστικών κομμάτων, καθώς και της δημοτικής αρχής.

Έπειτα από μια κακοδιοίκηση του Κώστα Κόκκορη, ο οποίος χρησιμοποιούσε τα προσωπικά δεδομένα των δημοτών από τα αρχεία του δήμου αποστέλλοντας προεκλογικά μαζικά sms στους δημότες, έχουμε την κατάλυση από τη πλευρά του Γ. Παπανικολάου, και σύμφωνα με όσα αναφέρονται από τον Τζουβέλη ισχύει καθολικότητα διαπλοκής στο δήμο , και χρησιμοποιούν τόσο τους υπαλλήλους, όσο και τους κατοίκους για προσωπικά τους συμφέροντα - σκοπιμότητες.

Αποδεικνύεται τόσο η διαπλοκή, όσο και οι εξυπηρετήσεις ( ρουσφέτια ) Παπανικολάου σε ημέτερους  ;;;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΝΔ: Ακύρωσαν τους υποψηφίους στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">