ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εμείς δεν ασχοληθήκαμε με το ''κοπρίτες'' του Πάγκαλου

Εμείς δεν ασχοληθήκαμε με το ''κοπρίτες'' του Πάγκαλου 

Οφείλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα : Επί αρκετά χρόνια, σε πλήρη αντιδιαστολή με το σύνολο των τοπικών ιστοσελίδων του Δήμου Γλυφάδας, οι οποίες κυρίως ασχολούνται με συστημική προπαγάνδα, και μάλιστα λαμβάνοντας χρήματα από αιρετούς και διοικούντες , δημοσιοποιούμε τα δελτία τύπου της ΠΟΕ - ΟΤΑ , διότι αναγνωρίζουμε τη συμβολή της παραγωγικής δύναμης των Ο.Τ.Α.


Ενώ λοιπόν έχουμε αποδείξει εμπράκτως , ότι στο βαθμό που μπορούμε στηρίζουμε τους εργαζομένους , αντί των δημάρχων, πολιτικών, αιρετών, οι οποίοι ουδέποτε υπήρξαν σωστοί για εμάς, στον αντίποδα σε τοπικό επίπεδο έχουμε πλειάδα ημέτερων της ΝΔ , οι οποίοι ενίοτε χρησιμοποιούν μεθόδους υποδεέστερες του τέως υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.


Σαφώς δεν μας επιτρέπετε να χρησιμοποιήσουμε τα εν λόγω, απλά επισημαίνουμε προς την ΠΟΕ - ΟΤΑ όσα ισχύουν σε τοπικό επίπεδο Γλυφάδας, και παράλληλα καλούμε την ΠΟΕ - ΟΤΑ , να εξετάσει ενδελεχώς τα πεπραγμένα του δημάρχου Γ. Παπανικολάου.


Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ - ΟΤΑ μπορούν να δουν και τα πρόσφατα παραγόμενα του ''γαλάζιου'' δημάρχου, ο οποίος έχει συστήσει ένα κομματικό δήμο, καθώς επίσης, λόγω οικονομικής δυσχέρειας , είναι σαφές πόσες εκατοντάδες πολιτών για μια ''εξυπηρέτηση'' μπορούν να ασπαστούν οτιδήποτε. 


Τονίζεται ότι τα πεπραγμένα αρκετών εργαζομένων του δήμου Γλυφάδας απέχουν έτη φωτός από όσα ανακοινώνει η ΠΟΕ - ΟΤΑ, και συγκεκριμένα ο νικητής των εκλογών '' ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ''

Παράλληλα τα κόμματα εξουσίας έχουν στήσει παραμάγαζα στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας, ''τοπικά μμε - σελίδες'', ώστε να συντηρήσουν τα προνόμια των κομμάτων , των στελεχών αστικών κομμάτων , καθώς και των ημετέρων τους , αντί για την ευημερία της κοινωνίας και του κοινωνικού συνόλου.

Επισημαίνεται ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος βρέθηκε στο εδώλιο του 7ου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών . Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης μετά από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του η Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του «Βήμα FM», στις 11 Νοεμβρίου του 2014, είχε αποκαλέσει κατ’ επανάληψη τους δημόσιος υπάλληλος «κοπρίτες» και «κοπανατζήδες» κάνοντας επίθεση και κατά των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων. «Γιατί να μην αξιολογηθούν οι κοπρίτες που απουσιάζουν κατά δεκάδες χιλιάδες από τα γραφεία τους; Όλοι είναι κοπανατζήδες! Οι μισοί την κοπανάνε και οι άλλοι μισοί είναι εκεί. Είναι Δημόσιο αυτό; Και γιατί να μην το αξιολογήσουμε; Όλοι είναι στο σύστημα που δεν καταδικάζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και δεν εξοβελίζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και τα συνδικαλιστικά όργανα καλύπτουν τους κοπρίτες που δεν θέλουν την αξιολόγηση» είχε πει.

Και η ΠΟΕ ΟΤΑ λέει ότι… με τα λεγόμενα και τις πράξεις του ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξυπηρέτησε τους στόχους της τρόικας και της τότε κυβέρνησης, να επιβάλουν την πολιτική των μνημονίων και συγκεκριμένα την αξιολόγηση μέσω της οποίας δρομολογούνταν χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση!

Καλούμε την ΠΟΕ - ΟΤΑ να μας παρέχει μια σαφή θέση για όσα ισχύουν στο Δήμο Γλυφάδας '' Γλυφάδα: Ο διαπλεκόμενος δήμαρχος Παπανικολάου χρησιμοποιεί τα PC του δήμου , καθώς και τους εργαζομένους για τις εκλογές της ΝΔ !!!''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εμείς δεν ασχοληθήκαμε με το ''κοπρίτες'' του Πάγκαλου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">