ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο δήμαρχος χρησιμοποιεί τα PC του δήμου για τις εκλογές της ΝΔ !

Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου έχει μετασχηματίσει το δήμο σε τσιφλίκι του κόμματός του , της Νέας Δημοκρατίας , και συγκεκριμένα της Καραμανλικής πτέρυγας , και δεν επιδέχεται πλέον καμίας παρερμηνείας ότι πρέπει να ανατραπούν από το δήμο.

Όπως ανέφερε δημόσια ο πρόεδρος της τοπικής δημοτικής οργάνωσης της ΝΔ Γιάννης Τζουβέλης,  '' Ενημερωθήκαμε ότι γίνονται από την πλευρά του Δημάρχου και από τους υπολογιστές του Δημαρχείου  εγγραφές μελών για τις εκλογές της τοπικής δημοτικής οργάνωσης της ΝΔ. 

Οι εγγραφόμενοι, προφανώς, ήταν άνθρωποι που επισκέπτονταν το Δημαρχείο και το γραφείο Δημάρχου, καθώς και υπάλληλοι του Δήμου που τους «ζητήθηκε» να εγγραφούν.

Η ανωτέρω διαδικασία αποτελούσε, προφανώς, κατάφωρη αλλοίωση του εκλογικού σώματος που θα συμμετείχε στις εκλογές. Κανείς δεν γνωρίζει αν αυτοί οι πολίτες που εγγραφόταν τηλεφωνικά από το Δημαρχείο, αποτελούν ψηφοφόρους που ασπαζόταν της αρχές της παράταξης ή απλά το έκαναν για να μην δυσαρεστήσουν τον Δήμαρχο της πόλης μας. Εμείς, ως οφείλαμε, καταγγείλαμε στην κεντρική εφορευτική επιτροπή το ανωτέρω γεγονός και ζητήσαμε να μην ληφθούν υπόψη όσες εγγραφές πραγματοποιήθηκαν από το Δημαρχείο.

Οφείλω να διευκρινίσω ότι για να αποφευχθεί η πόλωση που είχε δημιουργηθεί, πρότεινα μέσω του ιστορικού στελέχους της παράταξης στην Γλυφάδα Γιώργου Αγγελόπουλου, να αποσυρθούμε και εγώ και ο Νίκος Παπάζογλου από την διεκδίκηση της προεδρίας της τοπικής και να αναλάβει ο άξιος συμπολίτης μας και στέλεχος της παράταξης, δικηγόρος Γιώργος Ανδρέου. Δυστυχώς στην πρόταση αυτή δεν έλαβα ποτέ απάντηση από τον Δήμαρχο και τον κ. Παπάζογλου.

Τη Δευτέρα 7 Μαΐου, ενημερώθηκα από την ΚΕΦΕ ότι αποφασίστηκε να μην συμμετέχει κανένας δημοτικός σύμβουλος ως υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής. Η απόφαση αυτή ήταν προφανώς αντίθετη με τα αναφερόμενα στην εκλογική εγκύκλιο του κόμματος, που μας επέτρεπε ρητά να συμμετέχουμε.

Όπως ενημερωθήκαμε στη συνέχεια από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η απόφαση αυτή ελήφθη από το κόμμα, κατόπιν «ενεργειών» του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και του τοπικού Βουλευτή Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Μετά τα προαναφερθέντα γεγονότα, λάβαμε την απόφαση, εγώ να παραιτηθώ από υποψήφιος πρόεδρος και οι συνεργάτες μου από υποψήφιοι για τις θέσεις των συμβούλων στο Δ.Σ. της τοπικής, στις επερχόμενες εκλογές και να μην συμμετέχουμε στην διαδικασία της Κυριακής.



Επισήμανση : Σήμερα είναι απόλυτα σαφές για ποιους λόγους τα αστικά πολιτικά κόμματα πρέπει να ανατραπούν από τους Ο.Τ.Α . Είναι ξεκάθαρο για ποιους λόγους ο Παπανικολάου συντηρεί ημέτερους της ΝΔ στο δήμο, ενώ παρανόμησε κατά του ψηφίσματος 4.500 χιλ. κατοίκων Γλυφάδας. Αναφορικά με το δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας στο δήμο, ο οποίος έπειτα από τις γαλάζιες σημαίες , διατελεί και στον τομέα ''πολιτισμού'', ενώ δεν λειτουργούν τα δυο τοπικά ραδιόφωνα της Γλυφάδας, θα κριθεί το 2019.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

Σημείωση: Δεδομένου ότι έτυχε να ακούσουμε βλακώδεις τοποθετήσεις, αναφέρουμε ότι ένας τοπικός κινηματογράφος , σε καθημερινή βάση, τις ημέρες αιχμής , τη δεκαετία του 90 , δεν είχε ως θεατές ούτε το ένα δέκατο των ακροατών του ΓΛΥΦΑΔΑ FM. Το ανάλογο και για το ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ.

Απεχθάνομαι την παραβίαση του δικαίου, και δεδομένου ότι σύννομα καταθέσαμε αιτήσεις , σύμφωνα του Ν.1730/87 , καθώς επίσης , διαθέσαμε τα χρήματά μας , τη τέχνη μας , και τα δημιουργικά μας , και εν συνεχεία η πολιτική μούργα και η διαπλοκή στράφηκαν κατά ημών , ενώ οι ίδιοι ήταν αντισυνταγματικά λειτουργούντες , όσοι  βρισκόμενοι στο δήμο Γλυφάδας παρέκαμψαν τον αμιγώς τοπικό πολιτισμό , των ενδογενών κατοίκων , ενώ οι ίδιοι επιθυμούν να αποκομίζουν οφέλη του δημοτικού χρήματος , δεν θα μείνουν στο απυρόβλητο.

Η προθεσμία λήγει τέλος Μαϊου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο δήμαρχος χρησιμοποιεί τα PC του δήμου για τις εκλογές της ΝΔ ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">