ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη από το ΠΑΣΟΚ για συκοφαντικό δημοσίευμα σε site

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει το ΠΑΣΟΚ για «το κατάπτυστο και συκοφαντικό δημοσίευμα», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «γνωστού περιθωριακού site με γνωστές σχέσεις και διασυνδέσεις με κυβερνητικά κέντρα και παράκεντρα, που καμία στολή παραλλαγής δεν μπορεί να κρύψει».

«Έχουμε ήδη κινηθεί δικαστικά όχι μόνο κατά των εντολοδόχων φυσικών αυτουργών, αλλά και των ηθικών αυτουργών» προσθέτει.

Το site Olympia υποστηρίζει στο δημοσίευμά του ότι: «Το ΠΑΣΟΚ που «έκαψε» τους εργαζόμενους στη Marfin, τον Σωκράτη Γκιόλα, τον Νεκτάριο Σάββα, τη μισή Ελλάδα κ.λπ. αγανάκτησε με τα φέιγ βολάν του Ρουβικωνα».

Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι αναμένει τις αντιδράσεις των πολιτικών κομμάτων γι’ αυτό το μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επισήμανση του ''Γ'': Εμείς προσωπικά θα αναμέναμε από το ΠΑΣΟΚ να τοποθετηθεί έστω μια φορά για τις αναίτιες και καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος σοσιαλιστών - αριστερών , και συγκεκριμένα το 1983 με δικαστικό λειτουργό την  εισαγγελέα Εφετών κ. Αικατερίνη Πιστόλη , το 1994 , το 1999 με τη συμμετοχή του δικαστικού λειτουργού κ. Δ. Σαββαίδη , καθώς και το 2004 - 2005.

Δυο τοπικοί Ρ/Σ της Γλυφάδας έπειτα από σύννομες αιτήσεις - παράβολα, και πλήρεις φακέλλους , για αμιγώς τοπική λειτουργία , δέχτηκαν αναίτια διώξεις - κατασχέσεις και κλείσιμο, και αν παρακάμψουμε τις ενέργειες του 1983 που πλην μουσικής και της φωνής των ακροατών μας δεν υπήρχε ίχνος πολιτικής καθώς και νομικού πλαισίου, οι ενέργειες έπειτα από τις αιτήσεις μας και τους φακέλλους, το 1994, και το 1999 , τελέστηκαν επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Τονίζεται ότι ο υποφαινόμενος είχε αιτηθεί επί διακυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ στο σύνολο των αρμοδίων υπουργών τύπου και ΜΜΕ, χωρίς να μας απαντήσουν επί των αιτήσεών μας.

Όποτε θεωρήσετε πρέπον, δεδομένου ότι η κ. Γεννηματά είναι κάτοικος Νοτίων προαστίων Αττικής, μπορείτε να μας αιτιολογήσετε τι διαμορφώσατε ως κόμμα εξουσίας τις περιόδους διακυβέρνησης σας, με βασικό δεδομένο ότι στη Γλυφάδα και τα Νότιοανατολικα προάστια δεν υφίσταται ούτε ένα (1) αμιγώς τοπικό μέσο.

Μπορείτε να αιτιολογήσετε ποια πολιτική πρεσβεύεται και αν έχει σχέση με τον σοσιαλισμό ; Είμαστε βέβαιοι ότι θα το αποφύγετε διότι ομιλούν τα έργα σας επί ημερών διακυβερνήσεώς σας.

ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις - Κατασχέσεις, ενώ Αλαφούζοι και Ρέστες διαθέτουν από πέντε ραδιοτηλεοράσεις !!!

Καλούμε και την κυβέρνηση, στην οποία επιτιθέμεθα να αιτιολογήσει αν ισχύει η δικαιοσύνη, και η δημοκρατία στις τοπικές μας κοινωνίες της Β'Αθηνών, και με βασικό δεδομένο αμιγώς κομματικές διοικήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι οποίες ενώ παρανόμησαν στο σύνολο των σύννομων αιτημάτων μας, για άλλους συμπολίτες μας επιδεικνύουν ιδιαίτερη μέριμνα παρέχοντας είτε ενοίκια για 50 τετραγωνικά μέτρα 17.000 χιλ. ευρώ το μήνα,  είτε παρέχοντας χιλιάδες ευρώ σε ημετέρους για την συστημική τους προπαγάνδα αντί πλουραλισμού - πολυφωνίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη από το ΠΑΣΟΚ για συκοφαντικό δημοσίευμα σε site Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">