ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χειρονομία και τραυματισμός από αντικείμενα για την Αλεξία Καμμένου ( video)

Ένταση στον τρίτο τελικό της Α1 γυναικών στο πόλο, όταν αποβλήθηκε η Αλεξία Καμμένου, με την προπονήτρια της Βουλιαγμένης να κάνει χειρονομία προς τον κόσμο και στη συνέχεια να τραυματίζεται από αντικείμενα.

Χαμός στον τρίτο τελικό της Α1 γυναικών στο πόλο, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βουλιαγμένη και με νίκη στέφεται Πρωταθλητής Ελλάδας. Με το σκορ στο 6-6 και 33″ να απομένουν για το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, η Αλεξία Καμμένου αποβλήθηκε από τον πάγκο της Βουλιαγμένης.



Η προπονήτρια των φιλοξενούμενων, είδε την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία και καθώς αποχωρούσε από το γήπεδο κάτω από έντονες αποδοκιμασίες, έκανε χειρονομία προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια αντέδρασε και της πέταξε αντικείμενα τα οποία την βρήκαν και την χτύπησαν με αποτέλεσμα να έχουμε την διακοπή της αναμέτρησης για περίπου 10 λεπτά.

Πηγή: gazzetta.gr

Σημείωση του ''Γ'': ''Σόι πάει το βασίλειο'' , οικογενειακή τους υπόθεση , μιας που και ο αδερφός της , υπουργός εθνικής άμυνας , ακολουθεί τις ίδιες πρακτικές.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χειρονομία και τραυματισμός από αντικείμενα για την Αλεξία Καμμένου ( video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">