ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέθανε το μέλος του ΕΣΡ Νίκος Αγγελής

Πέθανε ο νομικός και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, Νίκος Αγγελής. Τα μέλη του ΕΣΡ κάνουν λόγο για έναν δραστήριο και αγαπητό συνάδελφο και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε σε μήνυμά του και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος. «Με το έργο και τη στάση του συνέβαλε αποφασιστικά στην ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στη χώρα μας, ενώ υπερασπίστηκε τις αξίες του ακόμα και σε πολύ δύσκολες προσωπικές στιγμές. 

Ο Νίκος Αγγελής υπήρξε μια πολύπλευρη προσωπικότητα: εξαίρετος νομικός αλλά και επιτυχημένος τραγουδιστής και στιχουργός των Χωρίς Περιδέραιο μιας πρωτοποριακής μπάντας που επηρέασε την new wave μουσική σκηνή την δεκαετία του ’80.

Εκφράζουμε στην οικογένεια και στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια» καταλήγει το μήνυμα του ΓΓ Ενημέρωσης.

Ο Λευτέρης Κρέτσος ο οποίος έχει επιλεγεί είτε από τον Νίκο Παππά, είτε από τον πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα ,προφανώς βρίσκεται σε δική του διάσταση.

Δεδομένου ότι έχουμε σειρά αιτήσεων στις οποίες δεν μας έχει απαντήσει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής , να είναι βέβαιος ότι η δικαιοσύνη είναι μπροστά μας και για τον κ. Παππά, όπως και για το σύνολο των αρμοδίων του υπουργείου, καθώς και της ''ανεξάρτητης'' αρχής.

Τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι το ΕΣΡ εγκληματεί διότι έπειτα από σειρά πρωτοκολλημένων αιτήσεών μας για ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ σύμφωνα της υπ΄αριθ. αιτήσεως, φακέλου, παραβόλου, 13789/Ζ2/1125/28.06.1991 δεν μας έχει παρέχει ούτε τεκμηρίωση ούτε βεβαίωση λειτουργίας, ενώ το 2005 υπέγραψε ώστε να τελεστεί καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση του Ρ/Σ ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Εμείς αξιώνουμε σύμφωνα με όσα ζούμε να πεθάνουν όλοι όσοι έχουν επιλεγεί από αστικά κόμματα διαπλοκής στο ΕΣΡ διότι εγκληματούν.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ για την υπηρέτηση της πολιτικοοικονομικής ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

# Την επόμενη φορά να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί ποιους υποστηρίζουμε και ποιους κάνουμε κυβέρνηση. 

Από τη πάταξη της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ οδηγηθήκαμε στην υπηρέτηση της διαπλοκής και τις παρανομίες κατά όσων τους έκαναν κυβέρνηση. Ο στόχος τους σαφής, όπως και των προκατόχων τους. Να πλουτίσουν δολοφονώντας τους πολίτες προς χάριν της εξουσίας, των προνομίων τους, και όσων απολαμβάνουν.

Αν υπηρετούν την κοινωνία να μας παρέχετε μισή απόδειξη. Γνωρίζετε ότι αν δεν υπήρχαν οι Αμερικανοί , να παρέχουν το διαδίκτυο , σήμερα στη χώρα μας θα υφίστατο καθολική χούντα.

Πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες συνέταιροι, από κοινού να ληστεύουν τη κοινωνία και όσους σύννομα αιτήθηκαν μια άδεια, και εν συνεχεία κλειστές οι πόρτες της ΕΡΤ καθώς και των διαπλεκόμενων, ώστε να μην ενημερωθεί η κοινωνία τι εγκλήματα τελούν οι υποτιθέμενοι εκπρόσωποι της κοινωνίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέθανε το μέλος του ΕΣΡ Νίκος Αγγελής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">