ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας έδωσε τη Μακεδονία για παράταση στις μειώσεις συντάξεων

«Ο Τσίπρας έδωσε τη Μακεδονία για να πάρει 6μηνη παράταση στην περικοπή των συντάξεων. Αντί λοιπόν να μειωθούν οι συντάξεις από 1-1-2019, θα κοπούν από 1-06-2019», δήλωσε ο τηλεοπτικός αντιπρόεδρος της ΝΔ σε τηλεοπτικό κανάλι το οποίο αντί να παραμείνει της αριστεράς ξεπουλήθηκε στο κεφάλαιο μαζί με το ραδιόφωνο.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία του προσφυγικού έθεσε το ερώτημα «τι το θετικό έχει;» και συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα δέχθηκε να παίρνει πίσω τους πρόσφυγες, οι οποίοι έκαναν την πρώτη αίτηση στην Ελλάδα. Είναι η μεγαλύτερη καταστροφή για την χώρα μας».

Ακόμη, ο Γεωργιάδης εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν τώρα εκλογές. «Ο κ. Τσίπρας δεν θα πάει να αυτοκτονήσει πολιτικά, κάνοντας εκλογές. Θα πάρει παράταση 6 μηνών για την μείωση των συντάξεων και μετά θα πάει για εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επισήμανση του ''Γ'': Για τον μέσο συνταξιούχο του οποίου έχει περικόψει η ΝΔ τις συντάξεις κατά 20 %, το γεγονός καθυστέρησης των περικοπών στις συντάξεις σημαίνει ότι δεν θα γίνει άμεσα όπως το θέλετε εσείς.

Σας θυμίζουμε ότι ο Γεωργιάδης ζητούσε εκλογές εδώ και τώρα ώστε να περικοπούν οι συντάξεις από σήμερα.

Τι σημαίνει το συγκεκριμένο; Με τα δεδομένα του παρόντος, που κανείς δεν γνωρίζει τι του ξημερώνει η επόμενη ημέρα, η παράταση στο ψαλίδι των συντάξεων ωφελεί ( πρόσκαιρα ) χιλιάδες συνταξιούχους.

* Όπως βλέπετε στην εικόνα , αυτούς δεν τους χωρίζει τίποτα, εμείς πληρώνουμε και θα πληρώνουμε τις άγονες και αντιλαϊκές πολιτικές τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας έδωσε τη Μακεδονία για παράταση στις μειώσεις συντάξεων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">