ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μητσοτάκης διέγραψε το Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο ( VIDEO)

Η ΝΔ χαρακτήρισε «χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες» τις αναφορές του στον Γιάννη Μπουτάρη - Η διαγραφή του έγινε κατόπιν εντολής του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε τι αναφέρει ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος



Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, μετά τις αναφορές του για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ χαρακτήρισε τις αναφορές του κ. Καμπόσου ως «χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες», σημειώνοντας ότι η διαγραφή του έγινε με εντολή του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος.»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ: O Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος μετά την παραγραφή του από τη ΝΔ θα τα βάψει μαύρα και θα κλαίει δέκα μερόνυχτα για όσα προνόμια θα χάσει από την αστική νέα φαυλοκρατία ; 

Ο ίδιος δεν πρόκειται να χάσει τίποτα, μάλιστα ενδέχεται να κερδίσει περισσότερα, διότι η κοινωνία σταδιακά θα επιδιώξει επί παντός επιστητού την αλήθεια, και τι εξυπηρετείται επί δεκαετίες στο τόπο μας.

Η κίνηση Μητσοτάκη είναι υποκριτική, και υποθάλπει τα συμφέροντα της Μασονίας. Άλλωστε ο πατέρας του κέρδισε πολλά εκατομμύρια καπηλευόμενος το έθνος μας και τον Ελληνικό λαό. 

Τι χώρα, και τι πολίτευμα είναι το συγκεκριμένο, που κάθε Έλληνας πολίτης θα πρέπει να είναι υποχρεωμένος να γίνετε άβουλο ον και πιόνι των συμφερόντων ενός αστικού κόμματος και αναγκασμένος να γίνει μασκαράς ;

Με μεγάλη άνεση πλειάδα υποκριτών άρχισε να δέχεται τις σφραγίδες φασιστικού τύπου , περί ρατσισμού, εθνικισμού, ακραίων , κ.α., ενώ είναι ξεκάθαρο ότι επί δεκαετίες υφίστανται πατριδοκάπηλοι και εθνοπροδότες σε σειρά αστικών πολιτικών κομμάτων.

Προέχει η τσέπη τους και ο πλουτισμός τους και αδιαφορούν για τα εκατομμύρια Ελλήνων - Ελληνίδων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μητσοτάκης διέγραψε το Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">