ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας στην πλατεία Εξαρχείων

Επιχείρηση-«σκούπα» για τον εντοπισμό και τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων οργάνωσε η αστυνομία την Παρασκευή.

Μετά από εκτεταμένους ελέγχους και εφόδους, οι αστυνομικοί της Δίωξης προχώρησαν σε 19 προσαγωγές Ελλήνων και αλλοδαπών, εκ των οποίων οι πέντε συνελήφθησαν για εμπορία, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες επιχειρήσεις και το επόμενο διάστημα, με στόχο τον περιορισμό του φαινομένου της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως αναφέρουν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ''Συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 20:00 στα κεντρικά της Αλεξάνδρας''.

Αλληλέγγυοι/ες

Και εμείς στον ''Γ'' διερωτώμεθα, η επιχείρηση σκούπα έγινε σε αντιεξουσιαστές η σε εμπόρους ναρκωτικών που δημοσιοποιήθηκε στα μίντια ;

Επίσης, αν έγινε επιχείρηση σε εμπόρους ναρκωτικών η αλληλεγγύη των αντιεξουσιαστών για ποιόν λόγο ;

Απ΄όσο γνωρίζουμε , διότι σπουδάζαμε στην περιοχή , καθώς επίσης, αρκετά χρόνια είχαμε σειρά από φίλους στα Εξάρχεια , και επιχειρηματίες , οι αντιεξουσιαστές έσπαγαν στο ξύλο αρκετούς οι οποίοι επιχειρούσαν να πουλήσουν ναρκωτικά στην πλατεία Εξαρχείων, άρα ποιοι θα μας εξηγήσουν τι υφίσταται ;

Προφανώς ''έχουν αλλάξει'' αρκετά τα υφιστάμενα στην περιοχή. 
Μονοπώλιο. Μόνο που σήμερα το ρόλο των Ελλήνων που έσπαγαν στο ξύλο τον έχουν πάρει οι αλλοδαποί , και αντί να τους σπάνε στο ξύλο τους κάνουν βαποράκια !!

Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν με έχουν αγγίξει ποτέ οι αντιεξουσιαστές, όμως μπροστά στα μάτια μου στη πλατεία Εξαρχείων έχουν διαδραματιστεί απίστευτες ιστορίες τις δεκαετίες 80, 90. Άλλες εποχές, στις οποίες δεν ''έπαιζαν'' αλλοδαποί.

* Δεν έχουμε πλήρη εικόνα τι ίσχυσε τη Παρασκευή 8 Ιουνίου στην πλατεία Εξαρχείων, και άλλωστε έχουμε να την επισκεφτούμε πολλά χρόνια, όμως μια κυβέρνηση η οποία κάνει τα χατίρια του κ. Μητσοτάκη θα το πληρώσει στις επόμενες εκλογές.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας στην πλατεία Εξαρχείων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">