ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αιχμηρό σχόλιο για την «άφωνη» στάση του Καραμανλή

Με έναν άκρως αιχμηρό σχολιασμό η φιλο-καραμανλική σελίδα «Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή» «καρφώνει» τον Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα, για την αδιάφορη στάση του απέναντι στις αιτιάσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη σε σχέση με την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Η ανάρτηση αναλυτικά:

Ευτυχώς που υπήρχε ο Μανώλης Κοττάκης…

Φαίνεται πως εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτόν που βλέπουν ως αντίπαλο πλέον και ως τον μοναδικό κίνδυνο, που μπορεί να τους ανατρέψει και να χάσουν την εξουσία, είναι ο Κώστας Καραμανλής.

Και αυτό δεν είναι μία αυθαίρετη διαπίστωση. Όποιος παρακολούθησε χθες, την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, μπορεί να το καταλάβει.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, σε ένα κρεσέντο Γκεμπελισμού, αμφισβήτησε το ΒΕΤΟ Καραμανλή στο Βουκουρέστι και χαρακτήρισε ως υπεύθυνους της χρεοκοπίας της χώρας τον Κώστα Καραμανλή και τον Κώστα Σημίτη.

Και βεβαίως, να είστε σίγουροι πως αν στην εκπομπή δεν ήταν παρών ο Μανώλης Κοττάκης, αυτή η παραπληροφόρηση θα περνούσε στον κόσμο, καθώς ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στο πάνελ, που ήταν (κρατηθείτε) ο βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, ούτε καν αντέδρασε στις συκοφαντίες Ξυδάκη, αλλά περιορίστηκε στο να παρατηρήσει την αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ 2015, με τον ΣΥΡΙΖΑ 2018.

Ο Μανώλης Κοττάκης πραγματικά κόλλησε στον τοίχο τον Νίκο Ξυδάκη, πραγματικά γελοιοποιώντας τον, για τις συκοφαντίες του και βεβαίως, αναδεικνύοντας τον α λα καρτ Καραμανλισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Και τον κόλλησε στο τοίχο, αναγκάζοντας τον Νίκο Ξυδάκη να αναιρεί τα ίδια του τα λόγια.

Αυτό που όμως μας έκανε πολύ άσχημη εντύπωση, είναι η στάση του βουλευτή Σερρών, Κώστα Καραμανλή.

Και μας έκανε πολύ άσχημη εντύπωση καθώς η σημερινή του παρουσία, ήταν μια συνέχεια άλλων παρόμοιων ή και χειρότερων παρουσιών του.

Να θυμίσουμε τους παλαιότερους ύμνους του προς τον Κώστα Σημίτη, να θυμίσουμε τη δήλωση του ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι η πρώτη φορά στην μεταπολίτευση, που η Νέα Δημοκρατία λέει πολύ σοβαρά και πολύ λίγα πράγματα.

Ειλικρινά, θα πρέπει να ντρέπεται για τον τρόπο που έχει επιλέξει να αναρριχηθεί στην ηγεσία του κόμματος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αιχμηρό σχόλιο για την «άφωνη» στάση του Καραμανλή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">