ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΝΔ: Ο ελληνικός λαός είναι δικαίως οργισμένος !!


Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε εθνικά ζητήματα μείζονος σπουδαιότητας δείχνει μικροψυχία, και ενώ έγινε ένα ιστορικό βήμα έπειτα από 27 χρόνια, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως , το οποίο σημειωτέων θα υπέγραφε μια ανάλογη συμφωνία αν ήταν κυβέρνηση, εμπλέκει σε ένα εθνικό ζήτημα τους αντιεξουσιαστές ώστε να παραπλανήσει την κοινή γνώμη. 

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η κυβέρνηση που αφήνει τους Ρουβίκωνες να δρουν ανενόχλητοι, έδειξε σήμερα το αυταρχικό της πρόσωπο. Την ώρα που οι κ. Τσίπρας και Κοτζιάς πανηγύριζαν στις Πρέσπες για μια συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα, δόθηκε εντολή στην αστυνομία να δείξει πρωτοφανή αγριότητα, στέλνοντας ακόμη και στο νοσοκομείο πολίτες που διαδήλωσαν την πατριωτική τους ευαισθησία.

Σήμερα δεν είναι μια μόνο μια θλιβερή μέρα για την Ελλάδα, αλλά και μια μέρα ντροπής για τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο. Διότι μαζί εκχώρησαν στους πολίτες της ΠΓΔΜ τη δυνατότητα να αυτοαποκαλούνται “Μακεδόνες” και να υποστηρίζουν ότι μιλούν την τάχα μακεδονική γλώσσα.

Ο ελληνικός λαός είναι δικαίως οργισμένος. Διότι συνειδητοποίησε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να παραμείνουν για λίγο ακόμη στην εξουσία, δεν υπολογίζουν πια ούτε τα εθνικά συμφέροντα. Μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε αποδεχθεί. Οι 153 βουλευτές των κ. Τσίπρα και Καμμένου έχουν βαρύτατες ευθύνες. Διότι δεσμεύουν την Ελλάδα με μια συμφωνία που δημιουργεί τετελεσμένα, τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπούν.

Η Νέα Δημοκρατία θα κάνει το παν για να μην διχαστούν οι Έλληνες και καλεί τους πολίτες να δείξουν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Και καλεί το ίδιο να πράξει και η κυβέρνηση, η οποία μοιάζει να μην συνειδητοποιεί ότι έχει απέναντί της τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων».

Επισήμανση του ''Γ'': Δεν είμαστε καθόλου οργισμένοι με το εθνικό ζήτημα, είμαστε οργισμένοι με την στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΝΔ: Ο ελληνικός λαός είναι δικαίως οργισμένος !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb