ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Σπανός αναφέρετε σε εκφασισμό της κοινωνίας !!

Oι βανδαλισμοί δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, η πρόκληση των θεσμών και η τρομοκρατική πρακτική του Ρουβίκωνα, καλλιεργεί τη λογική «ό,τι δεν σου αρέσει, πήγαινε και σπάστο» και αυτή η λογική οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον εκφασισμό της κοινωνίας αναφέρει ένας Σπανός στον ''Ελεύθερο τύπο'',  τον οποίο ούτε γνωρίζουμε, ούτε τον έχουμε δει, ούτε γνωρίζουμε αν πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο.

Εμείς από το δικό μας μετερίζι αναφέρουμε στον Σπανό, ( ο οποίος σαφώς δεν πρέπει να είναι ο γνωστός συνθέτης) , αν η λογική «ό,τι δεν σου αρέσει, πήγαινε και σπάστο» οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον εκφασισμό της κοινωνίας , μπορεί να μας εξηγήσει δημόσια πως αποκαλεί όσους κυβερνούσαν από το 1974 μέχρι και το 2014 ;

Εξηγούμε ακόμα καλύτερα: Αναμένουμε από τον συντάκτη του εν λόγω κειμένου να μας αιτιολογήσει πως χαρακτηρίζει τις πολιτικές 33 ετών αναφορικά με τα ερτζιανά του Ν. Αττικής.

Θέτουμε μια σειρά από στοιχεία:

1 ον) Από το 1987 ισχύει εκφασισμός της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας μας δεδομένου ότι με πλιάτσικο η ΝΔ λήστεψε τα δημόσια αγαθά - συχνότητες του Ν.Αττικής - για μια χούφτα οικογένειες διαπλεκομένων.

2 ον) Το αυταπόδεικτο , ακόμα και σήμερα το 2018,  να λειτουργούν σειρά από όμιλοι αντισυνταγματικά σειρά από ραδιοτηλεοράσεις στο Ν.Αττικής, χωρίς ΑΔΕΙΕΣ λειτουργίας , καθιστά αυταπόδεικτο τον φασισμό 33 ετών.

3 ον) Οι διώξεις - κατασχέσεις, και ειδικότερα οι καταχρηστικές κατά όσων αιτήθηκαν σύννομα μια άδεια λειτουργίας στο Ν.Αττικής, ώστε να υπηρετούνται αποκλειστικά τα στενά συμφέροντα λίγων αστικών κομμάτων, καθώς και των ημετέρων τους της διαπλοκής, καμάμαρτυρά φαιδρότητα και φασισμό.

4 ον) Όσοι/ες εκ των συμπολιτών μας δεν έχουν ιδία άποψη για το πλιάτσικο από ληστοσυμμορίτες επί σειρά ετών στο Δήμο Γλυφάδας, οι οποίοι παρανόμησαν στο σύνολο των σύννομων αιτήμάτων μας , προφανώς δεν επικοινωνούν με τον εγκέφαλό τους, διότι δεν μπορούν να κρίνουν ότι πρόκειται για φαιδρότητα αναρχικών οι οποίοι καταλύουν τα θεσμοθετημένα κατά του πολίτη, και σαφώς δεν πρόκειται για ιδεολόγους οι οποίοι προασπίζονται με το δικό τους τρόπο - μέθοδο όσα πιστεύουν - πρεσβεύουν.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM & ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ 1977 - 2005 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Αναμένουμε τεκμηρίωση - αιτιολόγηση και εξηγούμε στον Σπανό, αν πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο, ότι κατά τον ίδιο τρόπο λειτουργούσαν και λειτουργούν αστικά κόμματα - διορισμένοι κ.α. (  Δεν τους άρεσε οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες να έχουν φωνή και παρουσία στα ερτζιανά ώστε να εξυπηρετούνται οι ίδιοι και το κεφάλαιο. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Σπανός αναφέρετε σε εκφασισμό της κοινωνίας !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">