ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ρόδα, τσάντα και γραβάτα

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, σε κείμενό του στην κυριακάτικη Εφημερίδα των Συντακτών, με τίτλο «Ρόδα, τσάντα και γραβάτα», χαρακτηρίζει τη φιέστα στο Ζάππειο, ως ένα φτηνό σόου, που μόνο θυμηδία προκαλεί.

Σαν φτηνή βιντεοταινία των 80's, έμοιαζε το σόου του Ζαππείου, την Παρασκευή το βράδυ, για την υπογραφή της συμφωνίας. Σαν εκείνες που έβγαιναν με το σωρό στα βίντεο-κλαμπ και γυρίζονταν μέσα σε μερικές μέρες.

Βγάλε γραβάτα, βάλε γραβάτα, δώσε βίντεο με τη γραβάτα από πριν στο Μαξίμου, πολύς ενθουσιασμός, χαμόγελα και μία ζεστή και μεγάλη αγκαλιά με τον Πάνο Καμμένο που, ειδικά αυτή την εποχή, δεν είναι και ό,τι το καλύτερο σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Φυσικά η πολιτική είναι κατά βάση επικοινωνία και στο επικοινωνιακό ο κ. Τσίπρας (αλλά και στο πολιτικό) είναι αξεπέραστος. Παίζει μάλιστα χωρίς αντίπαλο. Από την άλλη, τέτοια φτηνά σόου μόνο θυμηδία προκαλούν και στο τέλος κάνουν περισσότερο κακό από καλό. Ειδικά αν στραβώσουν τα πράγματα.

Ο επίλογος του κύριου άρθρου της εφημερίδας μας το Σάββατο τα έλεγε όλα: «Η αξιοπιστία της κυβέρνησης για τους απλούς ανθρώπους και κυρίως γι’ αυτούς που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Από αυτό δηλαδή που η συμφωνία θα φέρει στην τσέπη τους, στην καθημερινότητά τους».

Επισήμανση του ''Γ'': Δεν έχει προηγούμενο η λειτουργία των νεοελλήνων σε όλους τους τομείς. Οι μετέχοντες της τηλεόρασης, ασχολούνται με τους υπόλοιπους/ες της τηλεόρασης, οι μετέχοντες των εφημερίδων, με τους υπόλοιπους/ες της τηλεόρασης και των εφημερίδων, ενώ στον αντίποδα η κοινωνία βλακωδώς ασχολείται και με τους μεν και με τους δε.

Στα τσακίδια όλοι τους, διότι στο έγκλημα είναι συνένοχοι όλοι τους, πολιτικοί, δήμαρχοι, μιντιάρχες, εκδότες, δημοσιογράφοι, κ.α.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ρόδα, τσάντα και γραβάτα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb