ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στη φυλακή ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος

Στις φυλακές της Κω οδηγήθηκε ο πρώην εκδότης Δημήτρης Ρίζος για οφειλές της τάξης των 20.000 ευρώ προς το δημόσιο και την Εφορία.

Eντοπίστηκε στην περιοχή του Ελληνικού το απόγευμα της Παρασκευής, όπου και συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας, στο πλαίσιο καταδικαστικής απόφασης. 


Τη Δευτέρα παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα και από εκεί μεταφέρθηκε στις φυλακές της Κω.

Ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος» ήταν αναγκασμένος να δίνει το παρόν στο αστυνομικό τμήμα για παλιά του υπόθεση.

Ο πρώην εκδότης συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής όταν μετέβη για παλιά υπόθεση στο Τμήμα Ασφάλειας Ελληνικού και ενώ είχε εκδοθεί σε βάρος του νέα καταδικαστική απόφαση για χρέος 15.000 ευρώ.

Τη Δευτέρα παρουσιάστηκε ενώπιον εισαγγελέα ο 83χρονος Δημήτρης Ρίζος και οδηγήθηκε στις φυλακές της Κω

Ο Δ. Ρίζος είχε δηλώσει πτώχευση πριν από πέντε χρόνια και είχε αναστείλει την έκδοση του «Αδέσμευτου Τύπου».

Σημείωση του ''Γ'': Επί ΝΔ, Ρίζος και λοιποί είχαν βγάλει καλά χρήματα, όπως  αρκετοί παπατζήδες σήμερα στο Δήμο Γλυφάδας, και συγκεκριμένα ο εν λόγω διατηρούσε με την πρώην σύζυγο του και μια σειρά επιχειρήσεων ένδυσης, και διασκέδασης. Από το θερινό διασκέδασης στη Γλυφάδα, είχαν παρελάσει από πλειάδα πολιτικών της ΝΔ , διαπλεκόμενοι Ιδιοκτήτες ΜΜΕ, καθώς και σειρά καλλιτεχνών, όπως π.χ Λαζόπουλος, Ρένα Βλαχοπούλου κ.α.

Όπως γνωρίζουμε επί διακυβέρνησης ΝΔ λειτουργούσε και ένα Ραδιοφωνικό σταθμό στο Ν. Αττικής - ιδιοκτησίας του - χωρίς να έχουμε αναλυτικά στοιχεία, πως λειτουργούσε, διότι οι υποστηριχτές της ΝΔ ήταν στο απυρόβλητο.

Δεδομένου ότι αρκετοί παπατζήδες του παρόντος χρηματίζονται κάτω από αδιαφανείς συνθήκες από το Δήμο Γλυφάδας, ίσως καλύπτουν τις οφειλές τους, ενώ στον αντίποδα τόσο η Δικαιοσύνη, όσο και οι αρμόδιοι πολιτικοί, και υπαλλήλοι υπηρεσιών κάνουν τα στραβά μάτια.

Προσωπικά ο υποφαινόμενος δεν είναι εκδότης, είναι αποκλειστικά δότης, και συγκεκριμένα σπέρματος. Όποια ενδιαφέρεται για σπέρμα επαναστάτη, το οποίο είναι σπάνιο στις μέρες μας, διότι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ γεννάται κάθε 5.000 χιλιάδες χρόνια , μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για συνέντευξη. Πάντως δεν είναι βέβαιο ότι θα παρασχεθεί, διότι πρέπει να πληρούνται χιλιάδες όροι. 

Υ.Γ: Ελπίζω να πέτυχα να σας κάνω να γελάσετε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στη φυλακή ο εκδότης Δημήτρης Ρίζος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">