ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O δικηγόρος του Μπαρπαρούση εμπαίζει τον Ελληνικό λαό ;

«Όταν ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έλεγε τα ‘’κεφάλια στις Πρέσπες’’ εννοούσε »προσοχή στις Πρέσπες», »έχετε τα μάτια στις Πρέσπες»» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του βουλευτή Παναγιώτης Κοραντζόπουλος, και σαφώς εμπαίζει τον Ελληνικό λαό, διότι όταν αναφέρεις τα κεφάλια στις Πρέσπες εννοείς τα κεφάλια της κυβέρνησης να πέσουν στις Πρέσπες.
«Όταν λένε ‘’τα κεφάλια στις Πρέσπες’’ ποιο είναι το νόημα της αρνητικής νοηματοδότησης που δίνει οποιοσδήποτε κατά αυθαίρετη ερμηνεία;» διερωτήθηκε ο κ. Κοραντζόπουλος. «Δεν επιχείρησε απόπειρα φυσικής βίας μην το παρερμηνεύουμε σε τέτοιο σημείο» πρόσθεσε.

Επεξήγηση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Από τη στιγμή που καλεί σε πραξικόπημα τον στρατό, να συλλάβει τον πρωθυπουργό, τον υπουργό, και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, και αμέσως μετά στη συνέχεια αναφέρει στην κυβέρνηση τα κεφάλια σας στις Πρέσπες, εννοείται να πέσουν τα κεφάλια της κυβέρνησης στις Πρέσπες.

Σύμφωνα με το συνήγορο του βουλευτή το περιστατικό στη Βουλή έλαβε υπερβολική έκταση. «Πιστεύω πραγματικά ότι έγινε καταχρηστική διαχείριση της λεκτικής υπερβολής Μπαρμπαρούση» εξήγησε.
Ερωτηθείς για το αν ο βουλευτής έχει μετανιώσει, ο κ. Κοραντζόπουλος τόνισε ότι «στη νομική επιστήμη το ‘’μετανιώσει’’ έχει διάφορες νομικές ερμηνείες, χρήσεις και αποτελέσματα… Αυτό που λέει ο άνθρωπος είναι ‘’ανακαλώ τις ατυχείς μου δηλώσεις’’. Είναι πιστός στον όρκο του, αυτή είναι η δήλωσή του, κι είναι ενσυνείδητη».
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του βουλευτή, «σκέψη περί πραξικοπηματικών ενεργειών δεν υπήρχε στο μυαλό του ούτε ως νοητική σύλληψη… Έξαρση του θυμικού ήταν, το υποστηρίζω, και ο ίδιος το υποστηρίζει».
«Οι δηλώσεις του αυτές κατέστησαν ατελείς τελικά, ήθελε να συμπληρώσει όπως φαίνεται από το πρωτότυπο της δήλωσής του, αλλά δεν πρόλαβε, ότι σε κάθε περίπτωση αυτά τα οποία ανέφερε ποτέ δεν πρόκειται να συμβούν» πρόσθεσε ο κ. Κοραντζόπουλος.
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Επιτέλους πρέπει να πάψει ο εμπαιγμός του Ελληνικού λαού τόσο από βουλευτές, κόμματα, διοικήσεις , δημάρχους,  και κυβέρνηση.
Όταν καλείς για πραξικόπημα είναι σαφές τι εννοείς και δεν υπάρχει διαφορετική έννοια.
Και εμείς όταν αναφέρουμε την απόλυτη αλήθεια δεν υπάρχει φόρτιση, υπάρχει η απόλυτη αλήθεια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O δικηγόρος του Μπαρπαρούση εμπαίζει τον Ελληνικό λαό ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb