ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία σήμερα και την Πέμπτη

Πρωτοφανές: Τσιμπάνε μαύρα από το Δήμο Γλυφάδας, κυκλοφορούν με μερσεντές, και παριστάνουν ότι ταυτίζονται με τη κοινωνία ! 

Ο Δήμος Γλυφάδας επί αρκετά χρόνια αποτελεί παραμάγαζο αστικών πολιτικών κομμάτων βαθιάς σήψης , ρουσφετιών, εξυπηρετήσεων, ανομίας, και κατάχρησης των θεσμών, ενώ δεν εκπροσωπεί τόπο και δημότες.

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία σήμερα και την Πέμπτη

Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό σήμερα , καθώς και την Πέμπτη, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ προχωρούν σε νέες στάσεις εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του Α/Σ Ελληνικού και τη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

Αναλυτικότερα, σήμερα Τρίτη θα πραγματοποιήσουν στάση από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Θα ακολουθήσει δεύτερη στάση την Πέμπτη (21/06), με τα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11:00 έως και τις 17:00, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ. (Παρνασσού 6, Αγ. Ιωάννης Ρέντης)

«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥ. και το επιβατικό κοινό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και προσθέτει: «Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το Α/Σ του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της Ο.ΣΥ.».

Οι στάσεις εργασίας γίνονται διότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πήρε πίσω τις εξαγγελίες της , και για τα προνόμια των στελεχών της υπηρετεί το κεφάλαιο και ειδικότερα Λάτσηδες.

Δείτε συγκεκριμένα:

Αναφορικά με το Δήμο Γλυφάδας τελείτε η μεγαλύτερη πολιτική αλητεία όλων των εποχών διότι ενώ τα οφέλη Καραμανλικών, Μητσοτακικών, Τσιπρικών, Κουτσουμπικών, Γεννηματικών , κ.α., εξυπηρετούνται περίφημα, στον αντίποδα δεν υπάρχει ίχνος ενέργειας του δήμου και των αιρετών για τοπικό ζήτημα.

Είναι γνωστό ότι ο Βόσπορος Γλυφάδας ανήκει στα όρια του Δήμου Γλυφάδας, και σαφώς γνωρίζετε ότι η συντεχνία των προαναφερόμενων τα έχει κάνει ''πλακάκια'' μεταξύ τους ώστε να υπάρχουν τα προσωπικά τους οφέλη κατά της τοπικής κοινωνίας, δημοκρατίας, και ευημερίας.

Τους χαρακτηρίζουμε δημόσια ξεπουλημένους και προδότες του τόπου μας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία σήμερα και την Πέμπτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">