ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο Γ.Σ.Στίβος με τρεις Αθλήτριες του σε διεθνείς Αγώνες με την Εθνική Ελλάδος

Η Λία Ζυγόρη του Γ.Σ.Γλυφάδας 2η με την Εθνική Ελλάδος στους Βαλκανικούς αγώνες στην Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας και πρόκριση για Βερολίνο.

Εμφάνιση πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου έκανε η ομάδα 4Χ400 μ. των Γυναικών στο φινάλε του Βαλκανικού Πρωταθλήματος. 

Οι αθλήτριες Ιωάννα Καρκαλάτου, Δέσποινα Μουρτά, Ευαγγελία Ζυγόρη και Άννα Βασιλείου τερμάτισαν δεύτερες σε 3.33.89 και έχοντας και το περσινό 3.32.80 φαίνεται πως δύσκολα θα μείνουν εκτός της πρώτης 16άδας στην Ευρώπη, που δίνει την πρόκριση για συμμετοχή στη διοργάνωση.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ευαγγελία Ζυγόρη, που ήταν δεύτερη , στην πρώτη τελική σειρά των 400 μ. και όγδοη στο σύνολο με 54.49.

Με την Εθνική Ελλάδος και οι μικρές αθλήτριες του ΓΣ Γλυφάδας , Μινοπούλου Ειρήνη , και Παπαϊωάννου Κατερίνα.

Οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου μας Κατερίνα Παπαιωάννου και Ειρήνη Μινοπούλου θα αγωνιστούν με την Εθνική Ελλάδος στην Κύπρο (Λευκωσία) στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων, την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 , στα 3000μ και 400μ. αντίστοιχα , στη Διεθνή συνάντηση Κύπρος - Ελλάς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο Γ.Σ.Στίβος με τρεις Αθλήτριες του σε διεθνείς Αγώνες με την Εθνική Ελλάδος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb