ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο τηλεοπτικός γάμος - παράσταση του δημάρχου

Ο γάμος του δημάρχου Γλυφάδας έγινε παράσταση της ΝΔ , και είναι γνωστό ότι επί παντός επιστητού το εν λόγω κόμμα, και τα στελέχη του, ακόμα και στις προσωπικές τους στιγμές επιλέγουν τακτικές φιέστας.

Ο Κώστας Καραμανλής  άλλαξε τα στέφανα στον γάμο του δημάρχου Γλυφάδας , ( σε καλό να του βγει, αν και δεν είναι βέβαιο), διότι έπεται δικαστική συνέχεια για τα τρία χρόνια ανομίας στον δήμο, και αμέσως μετά, στη συνέχεια, όλες οι υπόλοιπες προσφυγές δημοτών Γλυφάδας.

Εμείς δεν ανήκουμε στη σχολή του θεαθήναι, αν και ομολογουμένως στον παρελθόντα χρόνο , αν καλούσαμε τους ακροατές - ιες για μια δημόσια εκδήλωση, θα γεμίζαμε ένα στάδιο. ( Ρωτήστε τους μάρτυρες, και συγκεκριμένα δεδομένου ότι πεθερός είναι ο Ισίδωρος Ντογιάκος, ας ρωτήσει την προϊσταμένη εισαγγελίας Εφετών κ. Αικατερίνη Πιστόλη για του λόγου το αληθές, καθώς επίσης, για ποιους λόγους τελέστηκε δίωξη - κατάσχεση ενώ δεν παρενοχλούσαμε κανένα.) 






Έπειτα από μια τηλεοπτική προεκλογική περίοδο, ΦΙΕΣΤΑ, από πλατεία σε πλατεία, με το γνωστό '' θα συστήσουμε το δήμο όλων των δημοτών '' το οποίο χιλιάδες συμπολιτών μας σήμερα το θεωρούν ανέκδοτο, φιέστας συνέχεια.

Δημητράκη είχες και στο χωριό σου τέτοιου τύπου γάμους ? Στους δικούς σας γάμους καλούσατε ολόκληρη την οργάνωση του κόμματος ;

Εμείς γνωρίζουμε ότι πλειάδα πολιτικών τέλεσαν γάμο, και συγκεκριμένα και Γλυφαδιωτών, όμως ανάλογη φιέστα ουδέποτε είδαμε.

Με βασικό δεδομένο ότι στη Γλυφάδα κατοικούμε περίπου 100.000 χιλιάδες δημοτών, αναμένουμε το 2019 ο Γιωργάκης να αναρριχηθεί στην πολιτική και να εγκαταλείψει το δήμο. Πολιτικοί του βεληνεκούς του ανήκουν στη βουλή, και ο δήμος στους απλούς καθημερινούς κατοίκους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο τηλεοπτικός γάμος - παράσταση του δημάρχου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">