ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η Γλυφάδα ως Δήμος ακροβατεί μεταξύ αναχρονισμού και αδιαφάνειας

Το δρόμο της Δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση των ''δια περιφοράς'',  των δήθεν δημόσιων συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας ,της Οικονομικής Επιτροπής, και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής , και όπως όλα καταμαρτυρούν στη φαρέτρα της κακοδιοικήσεως Παπανικολάου και της τοπικής ΟΜ της Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν σημαντικά όπλα, όπως ο ''πεθερός'' Ντογιάκος, ο οποίος αναβαθμίζεται σε αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καθώς και ο ''κουμπάρος'', τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Κυρίως υπάρχει ένα κόμμα αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, η ΝΔ, το οποίο έχει κυβερνήσει τη χώρα επί τέσσερις δεκαετίες, σε εναλλαγή με το ΠΑΣΟΚ, και δεν έχει παρέχει τα καλύτερα δείγματα γραφής συνταγματικής ομαλότητας, κοινωνικής ευημερίας, κοινοβουλευτικής και βουλευτικής εκπροσώπησης, και θεωρούμε ότι και σήμερα ισχύει ένα ανάλογο πλαίσιο με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. 

Το πολλοί, τις περισσότερες φορές καταλήγει σε διαπλοκή , και είναι ο βασικός λόγος - αίτιο που αξιώνουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ των δημοτών αντί των αστικών κομμάτων.

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com 

Εμάς προσωπικά στην ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ''  δεν μας καλύπτουν τα γαϊτανάκια μεταξύ τέως και νυν αιρετών του δήμου Γλυφάδας, διότι αυταπόδεικτα, σε τοπικό επίπεδο υφίσταται πρωτοφανής διαπλοκή, αδιαφάνεια, καθώς και κατάλυση του συνταγματικού μας δικαιώματος άμεσης, μαζικής, πλουραλιστικής, και πολυφωνικής ενημέρωσης, αντί για δελτία τύπου τα οποία πολλές φορές ''μαγειρεύονται'' κατά το δοκούν.

Η Γλυφάδα ως Δήμος ακροβατεί μεταξύ αναχρονισμού , ''μεσαίωνα'', και αδιαφάνειας σε αρκετούς τομείς, η παραβατικότητα είναι βασικό στοιχείο των τελευταίων διοικήσεων, ενώ οι εκάστοτε δήμαρχοι γίνονται είτε ''εργολάβοι'', είτε ''μεσίτες'', εξυπηρετώντας ιδίους σκοπούς καθώς και ημετέρους, ενώ στον αντίποδα μένουν σε διαρκή εκκρεμότητα χιλιάδες προτάσεις, αξιώσεις, και αιτήσεις συμπολιτών μας Γλυφαδιωτών.

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου είχε κληθεί από την 24η Ανακρίτρια ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ταστάνης για κατάθεση σε προκαταρτική εξέταση , μετά από Αναφορά – Καταγγελία στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το ζήτημα των δήθεν δημόσιων συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας.

Να θυμίσουμε ότι το θέμα αυτό ο Τάσος Ταστάνης το είχε θέσει επανειλημμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο καλώντας εγγράφως τον κ. Δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δ.Σ να προσκομίσουν - εάν υπάρχουν - τα αντίστοιχα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά ή μαγνητοσκοπημένα ή ηχογραφημένα αρχεία ή έστω χειρόγραφα πρακτικά αυτών των συνεδριάσεων τα οποία και να επισημάνουμε ότι ουδέποτε μας έχουν χορηγηθεί.

Επιπρόσθετα ο Τάσος Ταστάνης προσέφυγε με ειδική αναφορά στον Γενικό Διευθυντή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης καλώντας τον να επιληφθεί για το σοβαρότατο αυτό θέμα των πιθανότατα εικονικών συνεδριάσεων συλλογικών οργάνων του Δήμου Γλυφάδας από τις οποίες εκδόθηκαν και σειρά αποφάσεων για σοβαρά θέματα του Δήμου πολλά εκ των οποίων αφορούν οικονομικά θέματα.

Για αυτή την αναφορά με το υπ αρ.Πρωτ. 48564/17413 /22-6-2018 έγγραφο της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής απαντάει ως εξής.

«Σε απάντηση των ανωτέρων σχετικών αναφορών σας σχετικά με ''δια περιφοράς'' Συνεδριάσεων των Συλλογικών οργάνων του Δήμου Γλυφάδας , σας ενημερώνουμε ότι το σύνολο των στοιχείων της υπόθεσης που είχε στη διάθεση της η υπηρεσία μας έχει διαβιβαστεί στο Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.) για περαιτέρω διερεύνηση αυτής.»

Στις ανωτέρω παρεμβάσεις του ο Τάσος Ταστάνης επεσήμανε ότι σε αυτές τις δήθεν πραγματοποιημένες συνεδριάσεις, ουδέποτε συμμετείχε και επομένως ούτε και έχει ψηφίσει και καταγγέλλει ως απαράδεκτο το γεγονός σε κάποιες από τις αποφάσεις που έχουν εκδώσει και στα αποσπάσματα των πρακτικών να επικαλούνται και την δική του ψήφο καθώς και άλλων δημοτικών συμβούλων.

Εμείς από την ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' θέτουμε υπόψιν σας ότι το 2014 υπήρχε ένα ΨΗΦΙΣΜΑ, πέραν των 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας, ώστε να υπάρχει άμεση και απ'ευθείας μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων με τη δημιουργία συγκεκριμένου μέσου το οποίο θα μετέδιδε όλα τα Δ/Σ, τις οικονομικές επιτροπές, ποιότητας ζωής, καθώς και άλλα θέματα του δήμου, και όπως γνωρίζεται επί τέσσερα χρόνια δεν υλοποιήθηκε, ενώ στον αντίποδα, εξ' αρχής η αδιαφανής διοίκηση Παπανικολάου επέδειξε τεράστια μέριμνα για σειρά ημέτερων.

Συνολικά την απάντηση των συμπολιτών μας θα την πάρετε το 2019 στις δημοτικές εκλογές, διότι χιλιάδες συμπολιτών μας έχουν ιδία άποψη και κρίση των τεκταινόμενων σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας.

Συνεχίστε το διευρυμένο πλιάτσικο ως έμμισθοι και οι μεν και οι δε, καθώς και το δούλεμα των συμπολιτών μας, μέχρι το 2019, όμως το 2019 σας έχουμε προειδοποιήσει έγκαιρα τι θα υποστείτε, δεδομένων των ληστειών των τοπικών Ραδιοφωνικών σταθμών της ΓΛΥΦΑΔΑΣ , καθώς και όσων συντηρείτε επί σειρά ετών παριστάνοντας ότι είστε αδαείς και δεν γνωρίζετε τι πράττεται ένθεν και ένθεν.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM & ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ 1977 - 2005 καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις ώστε με πλιάτσικο να ληστεύεται στο τόπο μας , τόσο η τοπική δημοκρατία, όσο και το δημόσιο χρήμα.

Δεκατρία χρόνια παρανομιών σε σύννομες αιτήσεις στο Δήμο Γλυφάδας

Είναι σαφές και ξεκάθαρο τι υφίσταται.

* Στη συχνότητα του ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ λειτουργεί περιφερειακός τοπικός σταθμός με κεραίες στραμμένες στη Γλυφάδα και με διαφημίσεις από Γλυφάδα, και στη συχνότητα του ΓΛΥΦΑΔΑ FM Μάρης και Καρατζαφέρηδες. ( Η Δημοκρατία, η δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη,  η ανάπτυξη, και ο δήμος όλων των δημοτών , που μας υποσχέθηκαν οι πολιτικοί ψεύτες και κάπηλοι )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η Γλυφάδα ως Δήμος ακροβατεί μεταξύ αναχρονισμού και αδιαφάνειας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">