ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΕΡΤ οφείλει την υπηρέτηση της κοινωνίας

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ) είναι ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ελλάδας. Είναι Ανώνυμη Εταιρεία, με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό δημόσιο, στην οποία επί τέσσερις δεκαετίες κατέληξαν τα ληστεμένα με καταχρηστικές διώξεις από ΓΛΥΦΑΔΑ και ΝΟΤΙΑ προάστια Αττικής.

Η ΕΡΤ κατέχει 5 τηλεοπτικά κανάλια, 2 διαδικτυακά κανάλια, 28 ραδιοφωνικούς σταθμούς, έναν ιστότοπο, 2 πολυπλέκτες, ένα περιοδικό, ένα οπτικοακουστικό αρχείο, μία υβριδική υπηρεσία, μία χορωδία, 2 ορχήστρες, 13 συμβούλια κοινωνικού ελέγχου (ένα σε κάθε περιφέρεια), 149 κτίρια, 63 οικόπεδα και αγροτεμάχια. 

Δεδομένων όλων αυτών των περιουσιακών στοιχείων τα οποία αποκτήθηκαν με τα χρήματα του Ελληνικού λαού, όφειλαν το λιγότερο να υπάρχει ένα μέσο στα Νότια Προάστια Αττικής, και αντί αυτού συμμετείχαν επί δεκαετίες στο πλιάτσικο κατά των Ιδιωτών.

Για κάθε τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό της σταθμό υπάρχει και WEB TV (ζωντανή διαδικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο). Μαζί με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων, έχει υπό την επίβλεψή της, το Κανάλι της Βουλής.

Συστάθηκε σαν ανώνυμη εταιρεία το 1975 η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου στο δημόσιο. Η ΕΡΤ έκλεισε στις 11 Ιουνίου 2013 για να αντικατασταθεί λίγο αργότερα από τη ΝΕΡΙΤ, με μια αμφιλεγόμενη απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Άνοιξε ξανά την Πέμπτη 11 Ιουνίου του 2015 με τη μετονομασία και την αλλαγή καταστατικού του τότε νεοϊδρυθέντος δημοσίου ραδιοτηλεοπτικού φορέα και έκτοτε αντί να υπηρετεί την κοινωνία , η οποία παρέχει το ανταποδοτικό τέλος υπηρετεί την κυβέρνηση, όπως υπηρετούσε το εκάστοτε αστικό κόμμα διακυβέρνησης.

Εμείς στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ θέτουμε υπόψιν σας, και κυρίως στα αστικά πολιτικά κόμματα,  τα οποία επί του συγκεκριμένου ζητήματος κωφεύουν επιδεικτικά:

Εμείς όποτε ανεξαρτητοποιηθεί η διακυβέρνηση της χώρας μας θα κλείσουμε οριστικά και αμετάκλητα την ΕΡΤ αν δεν πληρεί τα ακόλουθα:

1) Η ΕΡΤ δεδομένου ότι λαμβάνει το ανταποδοτικό τέλος από την κοινωνία, το σύνολο του Ελληνικού λαού, έχει υποχρέωση να υπηρετεί την κοινωνία αντί αστικών κομμάτων και ειδικότερα εξουσίας - κυβερνητικά.

2) Το αυταπόδεικτο γεγονός αποστέρησης των περιουσιακών στοιχείων Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι επένδυσαν τα χρήματά τους για εξοπλισμούς Ραδιοτηλεοράσεως,  τα οποία κρατεί σε αποθήκες ιδιοκτησίας της, κατάμαρτυρά φαιδρότητα , αντισυνταγματικότητα, (κατάλυση του Ελληνικού Συντάγματος ), και κυρίως ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

3) Η ΕΡΤ στον μέλλοντα χρόνο οφείλει να μεταδίδει, αντί όσων της υπαγορεύουν αστικά πολιτικά κόμματα, και διορισμένοι αυτών, το σύνολο από τα πρώτα θέματα όλων των κοινωνικών δικτύων της χώρα μας, είτε ραδιοτηλεοπτικών, είτε έντυπων, είτε διαδικτυακών, και αυτός είναι ο σκοπός της δημόσιας ραδιοτηλεοράσεως.

4) Όπως το BBC διαθέτει τοπικούς Δημόσιους σταθμούς μιας πόλεως, το ανάλογο όφειλε και η ΕΡΤ , αντί να παρακρατεί τα περιουσιακά στοιχεία Ιδιωτών. Τα Νότια προάστια δεν διαθέτουν ούτε ένα τοπικό μέσο έπειτα από στοχευμένες ενέργειες δεκαετιών κατά των πρωτεργατών των FM κυμάτων.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM & ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις - Κατασχέσεις.

Εμείς θα κινηθούμε δικαστικά κατά της ΕΡΤ , και του αρμόδιου υπουργού Νίκου Παππά, με προσκόμιση πλήρους φακέλλου στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας, διότι πρώτον, έπειτα από καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις δεν μετέδωσαν την τέλεση αυτών των πράξεων, ενώ ενημερώθηκαν από εμάς, δεύτερον, παρακράτησαν προσωπικά περιουσιακά στοιχεία Ιδιωτών σε αποθήκες ιδιοκτησίας τους, και αγνοούμε παντελώς αν υπάρχουν η αν έχουν ληστευτεί, και τρίτον, μέχρι και σήμερα το 2018 δεν ενημερώνουν την κοινωνία για όσα καταχρηστικά και αντισυνταγματικά ισχύουν στη χώρα μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ

Δεδομένου ότι με αιτήσεις μας έχετε ενημερωθεί σχετικά με τις διώξεις - κατασχέσεις τόσο του ΓΛΥΦΑΔΑ FM όσο και του ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ, ποιες είναι οι ενέργειές σας σύμφωνα των αιτήσεών μας ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Από την Ε.Ρ.Τ έχουν έστω και ένα στοιχείο ότι εμείς παρενοχλήσαμε την λειτουργία της ; Τα ληστεμένα Ιδιωτών τα οποία κατέληγαν σε αποθήκες της ΕΡΤ κατάμαρτυρούν πλιάτσικο κατά του πολιτεύματος.

Επισήμανση: Ο τέως Δήμαρχος Γλυφάδας Θόδωρος Σπονδυλίδης λέτε να ήταν αδαής και να συμμετείχε στα εγκαίνια ενός πειρατικού σταθμού ; 

Τόσο τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, όσο και το ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ, τα έκλεισαν καταχρηστικά δεξιοί και εθνικιστές, παράλληλα με ένα πασόκο στους 92, ενώ είχαν καταθέσει πλήρεις φακέλλους για τοπική λειτουργία, και δεν είχαν καμία σχέση με την πολιτική, άρα με δράση επιρροής  της κοινωνίας, η ακόμα επιβολής όσων διαπράττουν επί δεκαετίες εφημερίδες, διαπλεκόμενες ραδιοτηλεοράσεις, ιστοσελίδες, blog, κ.α.

* Όσοι πρεσβεύουν πολιτικά τη ζούγκλα του Άναρχου νεοφιλελευθερισμού, θα το υποστούν και οι ίδιοι σύντομα. Ακόμα και στις Η.Π.Α ανοίγοντας το ραδιόφωνο στα FM, στα οποία λειτουργούν τόσο οι ψηφιακοί σταθμοί, όσο και οι αναλογικοί, υπάρχουν πολλές κενές συχνότητες, ενώ στο Ν.Αττικής δεν υπάρχει ούτε μία για δείγμα, διότι κ. υπουργέ έχετε επιτρέψει οι Αθηναϊκοί και οι σταθμοί εκτός Αττικής, καθώς και οι πειρατές, να λειτουργούν αναμεταδότες άναρχα από την Αίγινα και άλλα σημεία. Το γεγονός ορισμένοι να έχουν δηλώσει σημεία εκπομπής, δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι πληρούνται όροι νομιμότητας. Τέσσερα χρόνια συντηρείτε άναρχο πλαίσιο, ενώ στον αντίποδα επιχειρείται ''τριχοτόμηση'' - (κατάτμηση στα τρία ) σε επίπεδο αυτοδιοικητικών εκλογών. Άραγε για ποιον λόγο ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΕΡΤ οφείλει την υπηρέτηση της κοινωνίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb