ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνέντευξη της Ν. Βαλαβάνη για χρέος και ενισχυμένη "μετά μνημονιακή" επιτήρηση

Συνέντευξη της Ν. Βαλαβάνη στο ραδιοφωνικό σταθμό της Πρέβεζας Prisma 91,6 με θέμα τις αποφάσεις για χρέος και ενισχυμένη "μετά μνημονιακή" επιτήρηση. 

Η συνέντευξη δόθηκε στις 6.7.2018 και περιστρέφεται γύρω από το eurogroup και το μνημονιακό χρέος.

Μνημόνιο,
Καθαρή έξοδος η όχι,
τραπεζίτες,
κυβέρνηση,
ανακεφαλαιοποίηση,
ρευστότητα,
παντελές έλλειμμα δανειακής στήριξης των μικρομεσαίων,
τα ξένα funds για πέντε δις πήραν το τραπεζικό σύστημα,
Η Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα , και πολλά ακόμα αναφέρονται από την
Νάντια Βαλαβάνη.

Ακούστε το ηχητικό από τον Ρ/Σ της Πρέβεζας



ΓΛΥΦΑΔΑ: Λυπούμαστε ιδιαιτέρως διότι επί δεκαετίες ουδείς μας συνέδραμε ώστε στα Νότια και Νοτιοανατολικά προάστια Αττικής να υφίσταται αμεσότητα, πλουραλισμός, πολυφωνία, και ισονομία - ισοπολιτεία, αντί παραστάσεων και κάθε λογής από φιέστες οι οποίες διοργανώνονται σε τοπικό επίπεδο. 

Γνωστοποιούμε στην τέως αναπληρώτρια υπουργό ότι καταθέσαμε αιτήσεις για τοπική αδειοδότηση και ουδέποτε μας τις παρείχαν. Αντί τοπικών αδειοδοτήσεων δεχτήκαμε σειρά από διώξεις - κατασχέσεις χάνοντας και τα λίγα τα οποία είχαμε επενδύσει. Η δικαιοσύνη ουδέποτε μας συνέδραμε, ενώ από τη δεκαετία του 70 συμμετείχε στις διώξεις - κατασχέσεις.

Εποχές ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Ο Ριζοσπαστισμός , η καινοτομία, και οι πρωτεργάτες των FM δεν χωρούν σε μια χώρα άκρατου νεοφιλελευθερισμού, στην οποία από τη μια πλευρά είχαν τόσο τον Υμηττό, όσο και την Πάρνηθα, τα Πολυβολεία, κ.α., ενώ από τα νότια - νοτιοανατολικά είχαμε αποκλειστικά συμφέροντα και υπονομεύσεις κατά των μικρομεσαίων επιχειρηματιών οι οποίοι από κοινού αιτήθηκαν τοπικές αδειοδοτήσεις.

Εποχή ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ

Η ραδιοφωνία είναι καθολικά κορεσμένη - πλήρως σε άναρχη βάση , χωρίς ίχνος ισοκατανομής στο Ν.Αττικής.

Η διαφορά Ραδιοφωνίας - Διαδικτύου

Από ένα ραδιοφωνικό σταθμό ακόμα και ένα άτομο μπορεί να βγάλει για δημόσιες συζητήσεις εκατοντάδες άλλους/ες, ενώ το να αναρτήσει εκατοντάδες θέματα είναι απίθανο, και χωρίς να υπάρχει αμεσότητα.

Οι δήμοι στα νότια - νοτιοανατολικά προάστια στην υπηρέτηση Ιδιωτών

Θεωρούμε ότι η Ραδιοτηλεόραση δεδομένου ότι λειτουργεί σε Δημόσια Αγαθά, πρέπει να βρίσκεται και στην κατοχή των Ο.Τ.Α , διότι τα ερτζιανά κύματα βρίσκονται στα όρια των πόλεων, όμως ουδέποτε υπήρξε ορθή χάραξη πολιτικών για πραγματική δημοκρατία , και οι εκάστοτε πολιτικοί εξυπηρετώντας ημετέρους και ιδίους σκοπούς άφηναν εν λευκώ και με όρους ΕΜΠΟΡΙΟΥ την συμμετοχή των Ο.Τ.Α στα ερτζιανά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνέντευξη της Ν. Βαλαβάνη για χρέος και ενισχυμένη "μετά μνημονιακή" επιτήρηση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">