ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα : Οι πολιτικές «πατσαβούρες»

Πολιτικές πατσαβούρες είχε χαρακτηρίσει τον Ιανουάριο του 2016 η notia-press τους αιρετούς του Δήμου Γλυφάδας αναφορικά με την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων , και αυτό αποτελεί την απόλυτη αλήθεια. 

Είναι πρόστυχο , και δείγμα παλιανθρωπιάς , με πλάγιους τρόπους να αποστερείς τα ψίχουλα από δεκάδες δικαιούχους επιδομάτων, και κυρίως των αναδρομικών , την ίδια περίοδο που βοά η Γλυφάδα για τα εκατοντάδες ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις ημέτερων, και του πακτωλού χρημάτων τα οποία καταλήγουν σε τσέπες στελεχών αστικών κομμάτων, κολλητών, και λοιπών - λοιπών.

''Ευχόμαστε ολόψυχα'' καλά κέρδη από την καταλήστευση των συμπολιτών μας, τόσο στα στελέχη της διοικήσεως, όσο και στα στελέχη της αντιπολιτεύσεως τα οποία αδιαφορούν, και κυρίως στον κ. Ταστάνη , τον οποίο ο ίδιος δρομολόγησα το 2012 στις μεταφερόμενες ''ως αθίγγανους υπηρεσίες'' του δήμου Γλυφάδας, οι οποίες έχουν αλλάξει έδρα τρεις φορές, ώστε να έχει ιδία εικόνα όσων ισχύουν. 

Για πολλοστή φορά αναφέρω δημόσια ότι έχουμε αδικήσει κατάφωρα την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου - ΠΑΣΟΚ - διότι επί ημερών τους μέχρι το 2012 ουδέποτε ίσχυσαν όσα ακολούθησαν με τις κυβερνήσεις ΝΔ - Σαμαρά και μετέπειτα , και κυρίως όσων ίσχυσαν κατά των πιο αδυνάτων από τη πλευρά πολιτείας και δήμου.  

''Καλά κέρδη'' στο κράτος μας και το δήμο μας, όμως σε λίγους μήνες τι θα επικαλείστε δημόσια στους συμπολίτες μας αξιώνοντας ψήφους ; Την προσφορά σας ; Πότε επιδείξατε ενδιαφέρον οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις του Δήμου Γλυφάδας , τόσο για τα επιδόματα , και κυρίως για τα αναδρομικά τα οποία ουδέποτε έλαβαν οι δικαιούχοι επιδομάτων ; 

Το γεγονός να μην έχουν υπάρξει δημόσια επώνυμες καταγγελίες για την καταλήστευση επιδομάτων, και τονίζουμε κυρίως των αναδρομικών από τη πλευρά του Δήμου Γλυφάδας, οφείλετε σε γνωστούς λόγους , διότι είναι σαφές ότι αυτομάτως θα τεθεί η διαδικασία διαπόμπευσης και εξευτελισμού τους. 

Είναι συγκεκριμένη η τακτική η οποία ακολουθείται από την διοικούσα παράταξη, και ασφαλώς χιλιάδες συμπολιτών μας είναι βασικοί μάρτυρες των αχαρακτήριστων μεθόδων τις οποίες ακολουθούν, ώστε να επιτεθούν, να υβρίσουν, να σπιλώσουν, και να διαπομπεύσουν με τόνους λάσπης δια των εξαγορασμένων εξαπτέρυγων , τα οποία συντηρούν με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών για την πιο βρώμικη πρακτική - την οποία χαρακτηρίσαμε δημόσια φασιστική. ( Νεο φασιστική )

Σιγή ιχθύος για τον νεο φασισμό των εξαπτέρυγων της διοικήσεως

Ούτε γι' αυτό το ζήτημα έχει υπάρξει δημόσια τοποθέτηση των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων, άρα είναι σαφές ότι τους εξυπηρετεί όλους ο τοπικός νεο φασισμός, διότι αξιώνουν να διοικήσουν το δήμο με ανάλογο τρόπο που ακολουθεί η διοίκηση Παπανικολάου.

Ο χαρακτηρισμός «πολιτικές πατσαβούρες», ο οποίος όπως προαναφέραμε δεν είναι δικός μας και ανήκει στον εκδότη της Νότια - press , έγκειται στο γεγονός της καταβολής από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους στο δήμο Γλυφάδας 350 - 400 χιλ. ευρώ κάθε δίμηνο , ( άλλοτε και περισσότερα ) , τα οποία αποδίδονται με χρηματική εντολή του Υπουργείου στο Δήμο Γλυφάδας , όμως όπως ανέφερε η τοπική εφημερίδα , απ΄αυτά τα χρήματα δόθηκαν στους δικαιούχους ψίχουλα , και εμείς συμπληρώνουμε ότι σε δικαιούχους από το 2015 μέχρι σήμερα δεν δόθηκε τίποτα από τα χρήματα τα οποία δικαιούνται.

Συγκεκριμένα η ''εφημερίδα'' ανέφερε: Καμία αντίδραση από αυτούς που παριστάνουν την αντιπολίτευση, που ηθελημένα σιωπούν μην τυχόν και πέσουν στη δυσμένεια του Παπανικολάου και της παρέας του. Οι πολιτικές πατσαβούρες της Γλυφάδας χωρίς τσίπα, σφυρίζουν κλέφτικα και ουδόλως ασχολούνται με τα προβλήματα των συμπολιτών τους.

Ενώ μέχρι σήμερα αποδεδειγμένα ο δήμαρχος Γ. Παπανικολάου, καθώς και οι παραταξιακοί του , έχουν παρανομήσει σε δεκάδες περιπτώσεις , φέρουν ακέραια την ευθύνη για σειρά παράνομες προσλήψεις φίλων και ημέτερων, και επί χρόνια μοιράζουν πακτωλό χρήματος κατά το δοκούν με απ' ευθείας αναθέσεις, πιστώσεις , σε ''κολλητούς'' - ψηφοφόρους, κ.α., θεώρησαν ορθό και πρέπον να αποστερούν τα ψίχουλα των προνοιακών επιδομάτων από τους δικαιούχους, και κυρίως τα αναδρομικά.

Το θέατρο της κοινωνικής προσφοράς ενός ακατάλληλου για τη θέση δημάρχου

Ένας δικηγόρος, στη θεσμική θέση - ρόλο - δημάρχου , και με βασικό δεδομένο ότι ο Ελληνικός λαός του παρείχε πακτωλό χρήματος ως Ευρωβουλευτή, αν ήταν σωστός άνθρωπος ουδέποτε θα ίσχυαν όσα έχουν ισχύσει κατά των πιο αδυνάτων οικονομικά, ενώ υποκριτικά περισσότερα από τρία χρόνια παριστάνει μαζί με την παρέα του τον τιμητή της ανθρώπινης και κοινωνικής προσφοράς.

Ο κάθε δημότης/ισσα, όπου και να ανήκει πολιτικά - ιδεολογικά, η ακόμα να μην ανήκει πουθενά , μπορεί να διέπεται από εμπάθεια, κακία, η οτιδήποτε άλλο, ένας δήμαρχος σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αξιώνοντας να διοικήσει να δίνει λαβή, η το δικαίωμα να του προσάψουν ότι είναι των δυο μέτρων και σταθμών, και ο εν λόγω παρείχε το δικαίωμα να του προσάψουν ότι είναι των δυο μέτρων και σταθμών , της εύνοιας σε αυλικούς - κολλητούς , καθώς επίσης , ότι ο ίδιος βρίσκεται πίσω από όλες τις ενέργειες επιθέσεων στους συμπολίτες μας. 

Η υπόθεση των αναδρομικών χρίζει εισαγγελικής έρευνας

Η υπόθεση των αναδρομικών τα οποία δεν καταβλήθηκαν στους δικαιούχους, καθώς και τα επιδόματα τριών και πλέον ετών, χρίζει εισαγγελικής έρευνας, διότι ο δήμος Γλυφάδας, δια των αρμοδίων του , από το 2015 δεν παρέχει τα χρήματα των επιδομάτων στους δικαιούχους , και αποστερεί τα αναδρομικά ετών , ενώ η υποχρέωση των υπηρεσιών του ήταν εξ' αρχής να καλύψουν τους δικαιούχους του δήμου. 

Υποκριτικά φερόμενοι από τη πλευρά του δήμου , υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται , ενώ υπάρχουν τα στοιχεία τα οποία θα προσκομιστούν στην δικαιοσύνη διότι τα αναδρομικά και τα επιδόματα ετών τα οποία δεν καταβλήθηκαν στους δικαιούχους , ενδέχεται να έχουν γίνει προσωπικά περιουσιακά στοιχεία. Άλλωστε πρόκειται για πολλά χρόνια κακώς κειμένων. 

Υπάρχουν δικαιούχοι από το 2015 , με επίσημη πιστοποίηση αναπηρίας ,  οι οποίοι δεν έλαβαν από το δήμο ούτε μια δεκάρα για τον χρόνο της πιστοποίησης αναπηρίας, καθώς επίσης, πληρώνονται αδρά οι οικογένειες ψηφοφόρων της ΝΔ τις οποίες έχουν διορίσει στις υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας, κάτω από αδιαφανείς συνθήκες.  

Ασφαλώς στο δήμο Γλυφάδας, και εν γένει στη χώρα μας, ισχύουν σημεία και τέρατα, και ενώ διαβιούν με το δημόσιο χρήμα οι ψεύτες , καθώς και οι παράνομα προσληφθέντες ημέτεροι τους , καθώς και όσοι απολαμβάνουν κάτω από το τραπέζι χρήματα ώστε να τους εξυμνούν σε ιστοσελίδες , αποδεικνύεται ότι είναι ανάρμοστοι για τις θέσεις τις οποίες καταλαμβάνουν.

Eίναι αυταπόδεικτο ότι οι «πολιτικές πατσαβούρες» όπως χαρακτηρίστηκαν από τη Νότια press ουδέποτε ασχολήθηκαν με τα προβλήματα των κατοίκων, και είναι σαφές ότι εξυπηρετούνται τα προσωπικά τους συμφέροντά , καθώς και μερικών εκατοντάδων ημετέρων και διορισμένων τους. Συνολικά , με τα παρένθετα οικογενειακά τους πρόσωπα , πρόκειται για λίγες χιλιάδες άτομα , τα οποία επηρεάζουν το κοινωνικό σύνολο , ώστε να ληστεύουν από κοινού , τοπική δημοκρατία , δήμο , τοπικό πολιτισμό , και την πλειονότητα των κατοίκων Γλυφάδας.

Υπάρχει έστω ένας εργαζόμενος του δήμου - δικαιούχος επιδομάτων - ο οποίος επί τρία και πλέον χρόνια δεν έχει λάβει τα επιδόματά του ; Επιπροσθέτως, υπάρχει έστω και ένας - μια των υπαλλήλων ο οποίος/α επί τρία και πλέον χρόνια δεν έχει λάβει τα μηνιάτικα ; Δίνουμε έμφαση στον δήμαρχο, τον πρόεδρο του Δ/Σ , καθώς και στους - τις αντιδημάρχους του Δήμου , θέτοντας επίσης το ανάλογο. Μήπως έστω και για ένα μήνα, από το 2014 μέχρι σήμερα , δεν έλαβαν τα χρήματα από το λογιστήριο του Δήμου ;  

Πως εξηγούν αυτά τα άτομα , με δεδομένη την πιστοποίηση από το 2015 , οι δικαιούχοι να μην έχουν λάβει απολύτως τίποτα από τον Δήμο Γλυφάδας το χρονικό διάστημα που διατελούν στην διοίκηση του δήμου ; Πως εξηγούν, επίσης, ότι δεν παρέχονται από τον Δήμο τα αναδρομικά των δικαιούχων ; Το εκλαμβάνουν ως υγιή εκπροσώπηση των δημοτών , η ως σκόπιμη και με δόλο αποστέρηση ώστε οι φτωχότεροι να εξολοθρεύονται ;

Καθοριστικό για το αύριο του δήμου Γλυφάδας,  διότι το χθες και το παρόν χωλαίνουν

Ακόμα και στις περιπτώσεις ατόμων με άνοια , ψυχωσικές νόσους , κ.α., στις οποίες καταφανώς οι δικαιούχοι μπορεί να αδυνατούν να ακολουθήσουν το θεσπισμένο νομικό πλαίσιο , η υποχρέωση των αρμοδίων, και των υπηρεσιών του δήμου , είναι να στηρίξουν τους συμπολίτες μας , η να αδρανήσουν ;

Η φαυλότητα της τοπικής αυτοδιοικήσεως με αρχικό αρνητικό συντελεστή την κοινωνία , και τα αστικά πολιτικά κόμματα

Ποιος από τους διατελέσαντες δημάρχους δεκαετιών , καθώς και εν ενεργεία , είναι γέννημα της Γλυφάδας , αυτού του τόπου ; Είναι ο Παπανικολάου , μήπως ήταν οι κ.κ. Κόκκορης Θεοδωρόπουλος ,  ΣφακιανάκηςΛανδράκης η μήπως ήταν ο  κ. Σπονδυλίδης , ο οποίος ήταν ο μοναδικός ο οποίος διοίκησε δυο τετραετίες  ; 

Ερωτήματα προς την κυβέρνηση 

1 ) Όσα χρήματα παρέχονται από το γενικό λογιστήριο του κράτους στο δήμο Γλυφάδας , κ.α., υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός ώστε να εξετάζει αν καταλήγουν στους δικαιούχους με πιστοποίηση από το ΙΚΑ ΚΕΠΑ , η τουλάχιστον πόσα χρήματα καταλήγουν στους δικαιούχους από το συνολικό παρεχόμενο ποσό  ; 

2 ) Τα επιδόματα ετών, καθώς και τα αναδρομικά ετών, τα οποία δεν δόθηκαν στους δικαιούχους, ( τουλάχιστον από το 2015 και μετέπειτα ), σε ποιες τσέπες καταλήγουν ; 

3 ) Υπάρχει ενδεχόμενο ορισμένοι πολίτες να έχουν αναπηρία 67% και άνω και παράλληλα ικανότητα για εργασία ; Το συγκεκριμένο καθεστώς, το οποίο εφαρμόζουν από το ΙΚΑ ΚΕΠΑ, που αποσκοπεί και ποιους εξυπηρετεί, διότι είναι το άκρον άωτον του εμπαιγμού. Μήπως και στο Ι.Κ.Α υπάρχουν υψηλόβαθμοι οι οποίοι κερδίζουν αρκετά χρήματα από την αποστέρηση συντάξεων , επιδομάτων , κ.α. από σειρά πολιτών , η κερδίζει κάτι το κράτος δεδομένου ότι οι ίδιοι ζουν από το δημόσιο χρήμα ;  Και τελικά ποιος είναι το κράτος ;

Είναι ξεκάθαρο - ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ - ότι αρκετά χρήματα απ' όσα παρέχονται από την πολιτεία κάθε δίμηνο δεν κατέληξαν στους δικαιούχους επιδομάτων , κυρίως τα αναδρομικά δεκάδων δικαιούχων, θα μας πείτε ως κυβέρνηση - επίσημα - σε ποιες τσέπες κατέληξαν αυτά τα χρήματα , και ποιοι ασκούν έλεγχο επί των χρημάτων και των χειρισμών από τη πλευρά των ''αρμοδίων'' του δήμου ; 

Tα χρήματα ως κυβέρνηση τα δώσατε στο δήμο Γλυφάδας, που καταλήγουν γνωρίζετε ; Αν δεν γνωρίζετε , ο τίτλος πολιτικές  «πατσαβούρες», από τη πλευρά της τοπικής εφημερίδας , δεν είναι αντιπροσωπευτικός της πραγματικότητας, είναι πολύ ήπιος. 

Ποιοι θα μας αναφέρουν «τοπικά», πόσοι/ες είναι συνολικά οι δικαιούχοι επιδομάτων στο δήμο Γλυφάδας, ώστε να κρίνουν οι αναγνώστες μας τα υφιστάμενα , πλην όσων τους αναφέρουμε και έχουμε τα πειστήρια ; 

Σιγή ιχθύος . . .

Εσείς ως κάτοικοι Γλυφάδας γνωρίζετε πόσοι/ες είναι οι δικαιούχοι ; Γνωρίζετε όμως ότι κάθε δυο μήνες ο δήμος Γλυφάδας λαμβάνει περίπου μισό εκ. ευρώ ! Που καταλήγει το συνολικό ποσό γνωρίζεται ; 

« Οι δημότες θα γνωρίζουν που καταλήγει και το τελευταίο ευρώ »


Εσείς ψηφίσατε ένα πολιτικό , ο οποίος ανέφερε από πλατεία σε πλατεία ότι « επί διοικήσεώς του θα γνωρίζετε που καταλήγει και το τελευταίο ευρώ » , ενώ εμείς έχουμε ''πλήρη άγνοια'' που καταλήγουν επί τρία και πλέον χρόνια εκ. ευρώ των  Γλυφαδιωτών, και επιπροσθέτως και όσα παρέχονται από  το γενικό λογιστήριο του κράτους.

Οι δήθεν «νοικοκυραίοι» λιντσάρισαν τον Ζακ Κωστόπουλο , ενώ στο Δήμο Γλυφάδας ακολουθούν μια πιο άθλια πρακτική η οποία ονομάζεται ''δια της πλαγίας'' , ώστε να μην υπάρχει άμεση εικόνα ότι πρόκειται για εγκληματικά και ανεύθυνα στοιχεία τα οποία καταστρατηγούν και τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

# Τι αρμόδιες υπηρεσίες είναι δαύτες, με στελέχη και οικογένειες ψηφοφόρων συγκεκριμένων αστικών κομμάτων, στις οποίες απέστειλαν από το δήμο Καλλιθέας τους δικαιούχους , και επί χρόνια δεν τους καταβάλουν τα επιδόματα καθώς και τα αναδρομικά ; Ποιοι ασκούν έλεγχο επί των πεπραγμένων τους, και ποιοι τους αξιολογούν ;

Οι υπηρεσίες του δήμου πλαισιώνονται από φανατικά υποστηρικτές τς Νέας Δημοκρατίας , και άτομα τα οποία ελέγχει απόλυτα ο Γ. Παπανικολάου και άλλα στελέχη της ΝΔ τα οποία διατελούν αντιδήμαρχοι , μέλη των οικογενειών τους ήταν υποψήφιοι με την παράταξη του , και με δεδομένη τη δική τους προσωπική ωφέλεια , διότι ουδέποτε ξέχασαν να περάσουν έπειτα από τις παράνομες προσλήψεις από το λογιστήριο του δήμου για τη λήψη του μηνιάτικου , από το 2012 και μετέπειτα θεώρησαν σκόπιμο να λειτουργούν κατά το δοκούν  χωρίς να έχουν καμία τέτοια αρμοδιότητα.

Έχοντας επίκαιρο το θέμα του  Ζακ Κωστόπουλου τον οποίο λιντσάρισαν οι φερόμενοι - δήθεν «νοικοκυραίοι» , τονίζουμε για δεύτερη φορά ότι τοπικά , στο δήμο Γλυφάδας , οι δήθεν «νοικοκυραίοι» , επέλεξαν να δρουν με ανάλογες μεθόδους , όμως πιο πρόστυχες , ώστε έμμεσα να πετύχουν την εξουδετέρωση - αφάνισή - όσων δεν ήταν φιλοπαραταξιακοί τους, γνωστοί τους, κόλακες, οικογένειες ψηφοφόρων κ.α.

Ο κ. Τάσος Ταστάνης , αιρετός - δημοτικός σύμβουλος, είναι βασικός μάρτυς όσων ισχύουν από το 2012 μέχρι και σήμερα στο Δήμο Γλυφάδας, και θα τον θέσω υπόψιν της Δικαιοσύνης ως μάρτυρα ώστε να καταθέσει όσα γνωρίζει.

Άλλωστε έχουν υπάρξει και πρωτοκολλημένες αιτήσεις στο δήμο επί αρμοδιότητας της Ν. Αργυροπούλου, η οποία διατέλεσε αρμόδια και επί διοικήσεως Κ. Κόκκορη, και από εκείνη τη περίοδο ίσχυε το ιδιότυπο καθεστώς στο Δήμο Γλυφάδας. Όταν κληθούν από τη δικαιοσύνη θα εξηγήσουν τι ακριβός ίσχυε στο Δήμο ,  ( στις ''υπηρεσίες'' ) , τόσο επί ημερών δημαρχίας Κόκκορη , καθώς και επί τέσσερα χρόνια του Παπανικολάου ώστε να εξυπηρετούνται ημέτεροι και να αδρανούν επί των υπολοίπων. 

Σαφώς γνωρίζετε πόσους εξυπηρέτησε η ''γαλάζια'' διοίκηση Παπανικολάου, καθώς και του Κώστα Κόκκορη, και με την ανοχή της αντιπολιτεύσεως, και ευθέως πρέπει να θέσουμε και σε εσάς , ως συμπολίτες μας , ερωτήματα.

1 ) Τι παρείχαν σε εμάς επί τρεισήμισι χρόνια, τόσο η γαλάζια διοίκηση , όσο και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τους κατά τόπους εκλεγμένους αιρετούς ;

2 ) Ομολογουμένως σε εμάς που επί χρόνια είμαστε εκτεθειμένοι δημόσια δεν παρείχαν τίποτα , ( ούτε μια τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ), άρα θα παρείχαν στην πλειονότητα των υπολοίπων ; 

Σε ένα δήμο στον οποίο καταλύθηκε η νομιμότητα , και επί τρία χρόνια είχαν καταργηθεί τα ''Δ/Σ'' , οι ''οικονομικές επιτροπές'', καθώς και της ''ποιότητας ζωής'', οι έχοντες και κατέχοντες και οι συνεργάτες αυτών κέρδιζαν κατά το δοκούν, και ασφαλώς δεν μπορούσε να προκύψει ούτε αμυδρά η εκπροσώπηση. Περισσότερο υφίσταται η ''εκπροσώπηση'' στα καφενεία, δια μέσω των γνωριζόντων , παρά θεσμικά.

Υ.Γ: Καταθέτουμε στον εισαγγελέα όλα τα αποδεικτικά, και θα αναμένουμε ποιοι θα ασκήσουν έλεγχο επί των αυταπόδεικτων , και θα αλλοιώσουν τα αυταπόδεικτα , και κυρίως του δόλου από τη πλευρά των δήθεν εκπροσώπων εις βάρος όσων οφείλουν να εκπροσωπούν , αντί για το ''τομάρι'' τους και της προσωπικής τους ωφέλειας.

 * Από τη δική μας πλευρά όλη η έμφαση δίνεται στο συγκεκριμένο ζήτημα, και σε ενδεχόμενο που υπάρξουν πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης , και δεν αποδοθεί σε βάρος των ''αρμοδίων'' - στελεχών - πολιτικών - υπαλλήλων - της Νέας Δημοκρατίας κ.α συνεργαζόμενων , οι οποίοι/ες με δόλο τη φυσική εξόντωση όσων θεωρούσαν αντιπάλους, η δεν τους εξυπηρετούσαν τα διαπλεκόμενα και ιδιοτελή συμφέροντα , για εμάς ντε φάκτο η κοινωνία πρέπει να τους απαξιώνει.

* Το να παρέχεις τη δυνατότητα της αυτοδιοικήσεως , καθώς και την διαχείριση των χρημάτων όλων των δημοτών , σε αυτού του τύπου άτομα , τα οποία επέδειξαν ιδιαίτερη μέριμνα για εκατοντάδες ημέτερους , ( ρουσφέτια ), την ίδια χρονική περίοδο που αποστερούσαν για τα περαιτέρω  ιδιοτελή τους οφέλη όσα αναλογούσαν σε σειρά δικαιούχων , κατάμαρτυρά βαθιά κοινωνική και πολιτική σήψη. Οι ''χαμογελαστούληδες'' με τον σατανικό εγκέφαλο, πρέπει να έχουν κατά νου ότι ακόμα και να πετύχουν την διαπλοκή σε επίπεδο δικαιοσύνης , άλλωστε είναι γνωστό τι ισχύει επί δεκαετίες στους κόλπους της ''δικαιοσύνης'' , θα πληρώσουν τα πεπραγμένα τους. Άλλωστε λίγοι μήνες έμειναν ακόμα...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα : Οι πολιτικές «πατσαβούρες» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">